Rozinka:jahody
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Rozinka:jahody
Chtěla bych se zeptat,jestli můžou jíst činčily jahody nebo hroznové víno,mám totiž už víc jak dva roky činčily a pořád mi to vrtá hlavou.
Děkuji :D
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozinka:jahody
Iwka napsal:Chtěla bych se zeptat,jestli můžou jíst činčily jahody nebo hroznové víno,mám totiž už víc jak dva roky činčily a pořád mi to vrtá hlavou.
pokud jim to usušíš tak ano.....jako pamlsek dobry.....momo jiné co myslíš, že jsou hrozinky? ;-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Myslím že hroznové víno tady bylo už zmíněno, že může být i čerstvé. Já jsem to zkusil jednou, ale Lojzo při své pažravosti :evil: se málem zadrhl, tak jsem to zarazil :? .
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
.......tak děkuji :lol:
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martina Tejnilová
Tak hrozinky jsou usušené a hroznové víno ne...............,ale moje Cilka(činčila) a Iva(taktéž) sní všechno co jim dáte před nos . :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
já si pro sebe kupuju ovocné müsli jahodové a čikouškovi vždycky dávám ty sušený jahůdky, po nich se míní utlouct, ale jen jako pamlsek samozřejmě :) sice jsou tam i mandle takže na těch jahodách můžou být i stopičky mandlí, ale myslím že to není zas tak nebezpečné...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Dobřany
- Kontaktovat uživatele:
jahody taky zkouším usušit,uvidíme jestli budou chutnat :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Nunu jsme zkoušeli dát i hrozn. víno i jahody (čerstvé), ale jahody jí nechutnali a po vínu zbyl jenom ten prostředek s pecičkami.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Tak u nás hrozno frčí taky. :wink: :wink: :wink:
-
- Bronzový uživatel
No já sem Wikině skoušela dát hrozinky a jahodu (čerstvou) tak: jahoda se nechytla, jenom kolem ni prošla a hrozinky to jo tak ji davam jednu za 3 dny ..... mohlo by se davat i jedna denně ???
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Vsetín
U nás frčí hrozno taky,hlavně Jack ten je mlsný :lol: jahodu jsem zkoušeka čerstvou,Jack sa na ni vrhnul jak střela :lol: a chtěl další opičák,nedostal tak byl uražený a nebavil se se mnou :P Ostatní si kousnou zkusí,hlavně když vidí jak se Jack cpe :lol: .Ale nejsou po tom tak diví. :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Trenčianske Teplice
ja som skusila vcera prvy krat cerstve hrozno ... tak potom rozmaskrtene vystrkovali jazycky ze som isla dokolien :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava - Nová Bělá
- Kontaktovat uživatele:
Moje kamarádka co má standarta mu dává z jahod stopky a prý se může po tom utlouct
-
- Nový uživatel
U nás taky moc frčí hroznový víno (ale nesmí být moc studený :lol: ), jinak nic jiného "čerstvého" jim nechutná, takže s jahodou bych asi nepochodila.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
u nas čerstviho skoro nic jen trosku jabličko
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
mně se totiž, jak jsem to vypozorovala, zdá, že čerstvé jahody jsou pro činče moc aromatické - jednou nebo dvakrát jsem jim je nabídla a ani nešli zvědavě okouknout, co to je, nejspíš to tak voní, až jim to moc smrdí :lol:
Ještě jsem si vzpomněla, jak jsme zkusili dát kousek pomeranče - no to jste neviděli, co pak nastalo, jak ochutnali první sousto - málem se tím zadávili, jak si to narvali do čenichu, honem to polknout, málem nekousali a pak honem k pletivu, utrápený zachtivý ksichtíky a takovýto přešlapování na místě a halvička utrápeně na stranu :lol: - bylo to k popukání, jak žebrali. No, přiznávám, nešlo jim nedat, pomeranče nakonec snědli 1/4 asi během 3 minut :oops: , ale už jim to nenabízím, nedá se pak odolat jejich kukučům a sní toho víc, než by měli...
Ještě jsem si vzpomněla, jak jsme zkusili dát kousek pomeranče - no to jste neviděli, co pak nastalo, jak ochutnali první sousto - málem se tím zadávili, jak si to narvali do čenichu, honem to polknout, málem nekousali a pak honem k pletivu, utrápený zachtivý ksichtíky a takovýto přešlapování na místě a halvička utrápeně na stranu :lol: - bylo to k popukání, jak žebrali. No, přiznávám, nešlo jim nedat, pomeranče nakonec snědli 1/4 asi během 3 minut :oops: , ale už jim to nenabízím, nedá se pak odolat jejich kukučům a sní toho víc, než by měli...
-
- Bronzový uživatel
Čerstvé hrozno mi kluci dlabou taky, ale maj ho jen výjmečně. Co u nás víc frčí jsou čerstvá jablíčka, ale toho se taky nepředám, tak pul měsíčku týdně.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Peťulinka napsal:já si pro sebe kupuju ovocné müsli jahodové a čikouškovi vždycky dávám ty sušený jahůdky, po nich se míní utlouct, ale jen jako pamlsek samozřejmě :) sice jsou tam i mandle takže na těch jahodách můžou být i stopičky mandlí, ale myslím že to není zas tak nebezpečné...
Taky kupuju (emko) a jahůdky s velkou chutí chrupkají moje čiči, tak jsem se rozhodla sama usušit. Mám novou sušičku, sušila jem v ní jednou a to právě půl kila jahod na plátky a výsledek dosti mizerný. Nejedí je. Jen si trochu kousnou, asi aby neurazily. Taky vůbec nevypadají jako ty z toho musli. Nemám je tak nadýchané, ty moje jsou spíš jako 100% jahodové sušenky. Nevíte, co dělám špatně? Nebo jakákoli zkušenost by se mi šikla :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Sušené jahody dělá JR :wink:
http://img.kralici.cz/minishop/08cd5be6 ... fa.jpg?300
(mě nebavilo jahody vybírat, tak jsem našla někoho, kdo je suší) :wink:
http://img.kralici.cz/minishop/08cd5be6 ... fa.jpg?300
(mě nebavilo jahody vybírat, tak jsem našla někoho, kdo je suší) :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo toho jsem si dneska všimla, ale právě jsem si koupila sušičku kvůli činčám, abych jim mohla nasušit všechny jejich dobroty. Sušené jablíčko třeba vůbec nejedli. Stejně jsem nad tím nezlomila hůl a zkusila jsem je usušit sama (na papíře), to jste měli vidět ten nálet :lol: No ale ty jahody, čert ví. Ačkoli před chvíli, což jest skoro týden od usušení, se už netrvářili jak kakabus kousek si vzali, ale na emkojahody to zdáááleka nemá :|
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hele, jahody od JR jsou ty samé jahody, co vybíráš v musli :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fakt stejně tak nadejchané??
To mi teda řekni, jak to ty lidi dělaj :? :(
To mi teda řekni, jak to ty lidi dělaj :? :(
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to opravdu to samé :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ráda, že jsem si koupila sušičku :?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
buď ráda, sušit jabka a šípky v troubě je na prd :roll:
buď ráda za sušičku :wink:
buď ráda za sušičku :wink: