Dva nový kluci a jejich klec
-
- Bronzový uživatel
Dva nový kluci a jejich klec
Tak si konečně v úterý domů dovezu dva kluky činčiláky. Mám pro ně připravenou klec na které jsem poslední měsíc pracovala a nemohu se dočkat !!! =D>
Taky jsem se s vámi chtěla podělit o tu radost :D
Taky jsem se s vámi chtěla podělit o tu radost :D
-
- Bronzový uživatel
Re: Dva nový kluci a jejich klec
Ještě bude menší úprava podlahy. Ten jeden spodní rošt vyndám a dám tam po celé ploše podestýlku ne jen do toho "záchůdku" jak je to na fotce.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Mooc krásný :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Krásný, hlavně klec, povedla se. Bude se jim líbit :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
krásní činčiláčci i klícka :) tam se nudit určo nebudou :D
-
- Nový uživatel
Moc hezcí kluci i klícka, mohu se zeptat odkud je, je toitž parádní
-
- Bronzový uživatel
Děkuji za chválu :)
Klec se jmenuje tridoor a mají ji jen v zoohitu. Je vybavena plastovými patry, ty jsem tedy vyměnila za dřevěné nebo povlékla fleecem. Jinak je super, že se dá rozložit na 3 části a má hodně hluboké dno s ochranou proti nepořádku. Uvidíme ještě jak se osvědčí až kluci budou bydlet. Teď jsem vybavovala velkými poličkami a docela natěsno kvůli možnému pádu mlaďochů. Aź budou kluci starší předělám to na menší poličky na skákání a více místa.
Petulinka napsal:Moc hezcí kluci i klícka, mohu se zeptat odkud je, je toitž parádní
Klec se jmenuje tridoor a mají ji jen v zoohitu. Je vybavena plastovými patry, ty jsem tedy vyměnila za dřevěné nebo povlékla fleecem. Jinak je super, že se dá rozložit na 3 části a má hodně hluboké dno s ochranou proti nepořádku. Uvidíme ještě jak se osvědčí až kluci budou bydlet. Teď jsem vybavovala velkými poličkami a docela natěsno kvůli možnému pádu mlaďochů. Aź budou kluci starší předělám to na menší poličky na skákání a více místa.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
ze zkušenosti hamaků mužu řict,že ten fleece tam dlouho nevydrží :D alespoň naši teda každý ručník odrbou :) no, proti bordelu,asi to trošku pomuže,ja mam 2 klece fretka chrom na sobě a bordel lítá ven jak je na poličkách a oni skáčou.Ale ta klec je jinak opravdu krasna,prakticka, super prostě.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Ahojky klec je užasná a kluci taky,nejvíce se mi líbí ten bílí :D je uplně sladký [-o< .Mužu se zeptat na rozměry klece :D .
-
- Bronzový uživatel
Lenca napsal:ze zkušenosti hamaků mužu řict,že ten fleece tam dlouho nevydrží :D alespoň naši teda každý ručník odrbou :) no, proti bordelu,asi to trošku pomuže,ja mam 2 klece fretka chrom na sobě a bordel lítá ven jak je na poličkách a oni skáčou.Ale ta klec je jinak opravdu krasna,prakticka, super prostě.
Docela často jsem četla na forech (i zahraničních) že fleece nemají rádi a prý nehryžou, tak uvidíme. Je tam hlavně kvůli tomu aby se nedostali k plastu. Až budou starší ty velké plastové poličky půjdou stejně pryč, teď je to hlavně proti pádu mrňat z výšky. Jinak kolem všech poliček jsem dala kovové chrániče docela vysoké a dole je ten kryt, tak doufám že to s tím nepořádkem nebude tak hrozné. :wink:
-
- Bronzový uživatel
Kobylatko napsal:Ahojky klec je užasná a kluci taky,nejvíce se mi líbí ten bílí :D je uplně sladký [-o< .Mužu se zeptat na rozměry klece :D .
rozměry klece: 75š x 50h x 157v cm
-
- Bronzový uživatel
Tak jsem si kluky dovezli domů již včera =D> Jsou rozkošní a klec již celou prolezli. Nad jmény ještě špekulujeme, buď necháme od chovatele Sam a Toby nebo je přejmenujeme na Bianco a Nero. Ten světlý je velmi neohrožený a všechno hned zkoumá, včera mi vlezl na ruku až k lokti a všude šmějdí, bude to asi pěkný ďáblík. Tmavý je naopak ostražitější a klidnější.
-
- Zlatý uživatel
:lol: tak to je krásná fotka :) tak to je super,že je takový zvídavý a nebojí se rukou :) Bianco a Nero zní dobře,ale nevím,jestli bych pojmenovala činčilu po tyranovi :lol:
-
- Bronzový uživatel
:D já měla spíš na mysli italsky černou, ale nj to jméno má již svou neblahou historii. Rozhodně bych tak nechtěla pojmenovat toho světlého, zadělávala bych si na velký problém :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Jičín
Krásná fotka. Já bych byla spíše pro Sama a Tobyho. To mi zní líp
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Krásní, mě se více líbí Bianco a Nero :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
=D> Krásní :) moc :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
moc pěkná fotka, gratuluju ke klučíkům. A hlasuji pro Bianco a Nero :D Já mám činčilky také se "zlými" jmény, ale vůbec to nevadí - proč nedat jménu nový rozměr? :D :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Pěkní šmudlíni :D
-
- Bronzový uživatel
Tak to jsou definitivně Sam a Toby. Přišlo mi, že jim to jde lépe k povaze. Sam (původně perské jméno znamená tmavý) tzn. se tak jmenuje medium ebonek je totiž takový šmudlín a Nero by mi k němu nešlo. Naopak Toby (světlý) je pěkný nezbeda a Bianco by na něj bylo moc jemné a decentní, protože to on tedy rozhodně není. Nicméně děkuji všem za názor :)
Kluci byli včera prvně venku z klece a nejdřív nechtěli ven a pak zase dovnitř :D
V kolečku řádí jako černá ruka, až mám někdy strach a přemýšlím, že ho vyndám než dostanou rozum. Sam (jinak velmi způsobný) tam totiž vždycky vleze roztočí ho na plné pecky až ho to točí úplně dokola a on pak v největší rychlosti vyskakuje ven, nejlépe když ho to katapultuje a chvilku počká až se zpomalí a zase znova....no hrůza :evil: možná to natočím na video jestli to vydržím psychicky, já nevim jestli chce spáchat sebevraždu nebo co, ale tak špatné to u mě snad není. :?:
Kluci byli včera prvně venku z klece a nejdřív nechtěli ven a pak zase dovnitř :D
V kolečku řádí jako černá ruka, až mám někdy strach a přemýšlím, že ho vyndám než dostanou rozum. Sam (jinak velmi způsobný) tam totiž vždycky vleze roztočí ho na plné pecky až ho to točí úplně dokola a on pak v největší rychlosti vyskakuje ven, nejlépe když ho to katapultuje a chvilku počká až se zpomalí a zase znova....no hrůza :evil: možná to natočím na video jestli to vydržím psychicky, já nevim jestli chce spáchat sebevraždu nebo co, ale tak špatné to u mě snad není. :?:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Kladeruby
:lol: já chci videooo :lol: úplně jsem si ho představila :D
-
- Zlatý uživatel
jo určitě to natoč :lol: také jsem si ho představila :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je u nás podobné :D Ale kluci (Monty i Dale) v něm někdy i spinkají :*
-
- Bronzový uživatel
Tak jsem se snažila natočit Sama jak lítá z kolečně, ale jak jsem vzala do ruky foťák hned se choval jak na potvoru způsobně, tak vkládám alespoň pár fotek po zabydlení u mě.
[img]http://fotogalerie.cincila.com/albums/userpics/11144/IMG_2234.JPG[/img
[img]http://fotogalerie.cincila.com/albums/userpics/11144/IMG_2234.JPG[/img
-
- Bronzový uživatel