Co si myslíte o tom to??
-
- Stříbrný uživatel
Co si myslíte o tom to??
No hrůza !!!! Chudáček sameček :(
Tahle miska je naplněná je každý den !! + k tomu tyčinky
Tahle miska je naplněná je každý den !! + k tomu tyčinky
-
- Stříbrný uživatel
fuj,chudák :?
od koho to máš?jediné peletky od Biostanu,ale to mu moc nepomůže při tom ostatním :shock:
Nechápu takové lidi,fakt ne :evil:
od koho to máš?jediné peletky od Biostanu,ale to mu moc nepomůže při tom ostatním :shock:
-
- Stříbrný uživatel
chocolate napsal:fuj,chudák :?
Jedna holčina mi psala,že mám krásný činčiláky,a že ona doma má jednoho samečka.... Naprostý chudák...Dává mu to celý 6 let.!!! :evil: Zdřejmně to neví... Ještě dám na ukázku fotky.. Hrůza chudáček činčiláček.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Co to jako má být,někdo se chce činčilky brzo zbavit?
-
- Stříbrný uživatel
tak to je děs...dávám jí tak max.dva roky,než se jí zkazí játra a zuby :?
taky to krmivo pro křečky-obsahuje živ.bílkovinu a činčila je býložravec :roll:
v těch dropsech je zase mléko a vedlejší výrobky,nehledě na tom,že celkově je tam všude hodně cukru a tuků..
prostě ukázkový příklad,jak (ne)úmyslně ničit zvíře...
:cry: :o
taky to krmivo pro křečky-obsahuje živ.bílkovinu a činčila je býložravec :roll:
v těch dropsech je zase mléko a vedlejší výrobky,nehledě na tom,že celkově je tam všude hodně cukru a tuků..
prostě ukázkový příklad,jak (ne)úmyslně ničit zvíře...
:cry: :o
-
- Stříbrný uživatel
minlub napsal:Co to jako má být,někdo se chce činčilky brzo zbavit?
A to podle fotek jsem viděla,že má v kleci úplně malinkaté bobky.
Mladá holčina asi typuju 15 let.
Naposledy upravil(a) jaji-nka dne Po Bře 01, 2010 17:49, celkem upraveno 1 x.
-
- Stříbrný uživatel
no jediné čo by sa z toho dalo tak je tá napájačka, tie granule od biostanu a ešte aj tá jahoda. Ináč ostatné...ako ja ani nepoznám čo presne je v tých porduktoch...ale ak je to také ako v tej miske...tak to nie je moc dobré :cry: Ale vidíš činčilka jej žije 6 rokov. :?:
-
- Stříbrný uživatel
koukám správně a vidím,že je na vodítku??? :shock:
tak to je drsné-takoví lidé by si měli pročíst snad i zákon na ochranu zvířat :roll:
tak to je drsné-takoví lidé by si měli pročíst snad i zákon na ochranu zvířat :roll:
-
- Stříbrný uživatel
Nefertiti napsal:.tak to nie je moc dobré :cry: Ale vidíš činčilka jej žije 6 rokov. :?:
podle mně jí nemá celých 6let-vždyť jí je 15 a pokud ano a předtím se starali rodiče,tak potěš koště,jaký příklad jí dali -tzn.nic si nepročíst a škodit :D
-
- Stříbrný uživatel
chocolate napsal:Nefertiti napsal:.tak to nie je moc dobré :cry: Ale vidíš činčilka jej žije 6 rokov. :?:
podle mně jí nemá celých 6let-vždyť jí je 15 a pokud ano a předtím se starali rodiče,tak potěš koště,jaký příklad jí dali -tzn.nic si nepročíst a škodit :D
To se ji zeptám od kolika jí má.Jen vím,že činčilce 6 roků ! A na vodítku ji má.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
To snad ne,jájinko,zkus jí napsat a trochu jí poučit o stravě.Tady už se asi nic nezachrání,ale je to hrozný když vidím ty fotky.
A to vodítko-to mi mozek nějak nebere.To s ní jako chodí ven na procházku?A co v zimě?
No,nevím jestli to vůbec chci vědět. :(
A to vodítko-to mi mozek nějak nebere.To s ní jako chodí ven na procházku?A co v zimě?
No,nevím jestli to vůbec chci vědět. :(
-
- Stříbrný uživatel
No na procházku si myslím,že ano..Jelikož na fotkách byli samé fotky !!
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
To jako jde a činčilku táhne za sebou?Nedovedu si jí představit,jak běží jak pejsek před ní. :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Mladá Boleslav
Je pravda, že skoro stejný menu !Měla! ta naše činča co máme novou...Takže to je ono...Ale je mezi nima rozdíl, já mám činču od jedné moc hodné paní,která ji milovala a tak si prostě myslela, že jí to dělá dobře, je o skoro padesát let starší než ta slečna...Tohle nechápu... :-( Je to smutný a tohle ´´menu´´ má každá činča ve zveráči, u spousty majitelů, já jsem se u spousty známých opravdu zděsila , čím vším je krměj...Hrůza no...
-
- Stříbrný uživatel
Už jí píšu !!
-
- Stříbrný uživatel
dobré je,když na upozornění ten člověk to krmení změní a něco si pročte-mnohem horší je,když v tom pokračuje,i když se mu o tom řekne a není takových lidí bohužel minimum :?
držím Ti Jájí palce,abys to té holce vymluvila a třeba jí pozvala i sem,aby si něco početla,zeptala se a tak :wink:
venčení je už týrání činčily a měla by si dát pozor-činičla není zvyklá a neměla by to v našich podmínkách absolvovat,taky si myslím,že to nedělá dobrovolně :(
držím Ti Jájí palce,abys to té holce vymluvila a třeba jí pozvala i sem,aby si něco početla,zeptala se a tak :wink:
venčení je už týrání činčily a měla by si dát pozor-činičla není zvyklá a neměla by to v našich podmínkách absolvovat,taky si myslím,že to nedělá dobrovolně :(
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Snad bude vstřícná a nechá si poradit.Třeba zabere i na to,že granulky jsou levnější.
A seno jí dává?A co písek?
A seno jí dává?A co písek?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Hrozenkov
- Kontaktovat uživatele:
To je hrozný :shock:
-
- Stříbrný uživatel
Tak tedy píšu..
Ptala jsem se slečny jestli chová samečka od malička.Prý ano!! Krmí ho těhlema směskama a jinýma mlskama,jelikož ho takhle krmila chovatelka!!! :evil: Ptala jsem se ,jestli má ráda svého činčiláka,,vůbec neodepsala´´ :( A napsala jsem ji,že ty směsky a jiné tím zabíjí svého činčiláka . :!: :!: a že ať vše vyhodí a jen dá granule. O senu neměla páru.. :!: A víte co odepsala ,,stejnak ho krmím samíma sra*****´´ :D Ještě do toho smajla. :!: Písek prý ano .
Ptala jsem se slečny jestli chová samečka od malička.Prý ano!! Krmí ho těhlema směskama a jinýma mlskama,jelikož ho takhle krmila chovatelka!!! :evil: Ptala jsem se ,jestli má ráda svého činčiláka,,vůbec neodepsala´´ :( A napsala jsem ji,že ty směsky a jiné tím zabíjí svého činčiláka . :!: :!: a že ať vše vyhodí a jen dá granule. O senu neměla páru.. :!: A víte co odepsala ,,stejnak ho krmím samíma sra*****´´ :D Ještě do toho smajla. :!: Písek prý ano .
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je .... :!:
To jí na činčilce vůbec nezáleží?Tak ať jí dá pryč. :!:
To jí na činčilce vůbec nezáleží?Tak ať jí dá pryč. :!:
-
- Stříbrný uživatel
hmmm,tak slečna je jedna z těch,kteří si myslí,že když jim vydrží činčila do 8let,tak se dožila úctyhodného věku a krmivu nepřikládá význam :roll: :shock:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Jenže chudák činčilka. :(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
To je hrůza! :shock: :shock: Tak pokud je činčilce tolik kolik píšeš tak ta bude mít játra určitě úplně zničené, chudák činčila.
-
- Stříbrný uživatel
Jeho klec..A v listopadu jí bude 6 let.
-
- Stříbrný uživatel
minlub napsal:Jenže chudák činčilka. :(
jo,činčilka chudák je,těch je mi líto nejvíc,
ale nelituji těch lidí,kterým umře,když se takhle ´starali´ a pak brečí a neví,co se stalo :(