Krmení psů a koček
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krmení psů a koček
Podle obalu těžko říct... Složení jsem nikde nenašla... Cena 99Kč/3kg je myslím všeříkající, stejně tak jako fakt, že jsou to "granule z obchoďáku". Dle doporučení veterináře nekrmím psa ničím co stojí pod 40Kč/1kg.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Klasika ekonomická třída, nic to psovi nedá...
Srovnatelné značky Tesco granule, Pro pesco, Friskies,...
Pro slepice super, pro psa fakt ne...
Srovnatelné značky Tesco granule, Pro pesco, Friskies,...
Pro slepice super, pro psa fakt ne...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
Dáváte svím hafanům kosti?Povaříte je ccca 15min nebo dáváte uplně syrové ? :D Všude čtu pokaždé něco jiného .
-
- Zlatý uživatel
Na to "vaření" kosti sem se ptala šéfkuchaře že když se nechají vařit cca 15min aby se uvařilo jen maso tak to nevadí.Schválně sem pozorovala i hafany jestli se jim ty kosti neštěpí a nic,jen je lehce rozdrtí bez úlomků.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevařim... :wink:
Přijde mi to úplně zbytečné... Když umí zlikvidovat kde co, tak si poraděj i s tou syrovou kostí :)
Přijde mi to úplně zbytečné... Když umí zlikvidovat kde co, tak si poraděj i s tou syrovou kostí :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Kosti se vařit nesmí!!!! Po vaření, nebo pečení atd. se poté štěpí a psovi by mohly velice ublížit! To že jednou prošly vařené, neznamená, že po další to bude zas OK. Kosti jedině syrové. Kosti pokud pes na ně není zvyklý, tj. je granulář, bych moc nedávala.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je pes granulář a je zvyklý, tak kosti ke granclím klidně :wink:
Dělám to tak již roky mám zásadně granuláře a kosti dostávaj každej týden (proto naše zahrada vypadá, jak hřbitov zvířátek)... Ale je potřeba zvykat už od štěnda... :wink:
Dělám to tak již roky mám zásadně granuláře a kosti dostávaj každej týden (proto naše zahrada vypadá, jak hřbitov zvířátek)... Ale je potřeba zvykat už od štěnda... :wink:
-
- Zlatý uživatel
Též to u nás vypadá jak hřbitov :lol: všude kosti,člověk reje zahrádku sou tam kosti i několik let starý to samo při sečení trávy,kosti.Jsou zkrátka uplně všude :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jojo a když jim ty už opravdu hnusný uklízim a vyhazuju, stejně zachvíli přijde každej s ještě dalšíma :D :D
-
- Zlatý uživatel
Asi tak nějak a nebo se urazi že se vyhazuje taková dobrota :D .Onehdá sem našla v pažitce zahrabanou prasečí nohu :lol: .A Benin ju sežral i s hlinou a ještě u toho tak slastně koukal :lol: .