Příspěvekod petulinovo » Čt Říj 20, 2011 22:50
Souhlasím s Roko,tady něco napíšeš a otočí se to vždycky....
Nevím jak kdo ví jak já vím,ale spoustu těch,co tu kydáte hnůj na Bobinu jste od Michala skupovala činčily ve velkém,vychvalovala do nebe a teď když je v háji,tak místo pomoci umíte akorát pomlouvat.
Michala znám málo,ale vím že každý může mít starosti a jak se s tím kdo popere je věc rozdílná.
Rodokmeny neřeším,protože vím proč k tomu došlo,bavili jsme se o tom,jestli někdo ne,jeho problém.
Vůbec nechápu,proč Žanda vynesla tomhle téma,zejména pokud si vzpomínám když mě kdysi informovala o tom,že jsou to velmi milí a fajn lidi...
Opravdu jsem nebyla u předání myšek,kde neseděli papíry,byla jsem u předání,kde nezkušená chovatelka koupila za rozhodně víc než Minlub a co vím věc se sice vleče,ale řeší v rámci možností obou zůčastněných.
Jejich myšky máte pomalu každý v chovu a budete tu peskovat?Když napíšete A,měli byste i B.
Jako každý v chovu mají kvalitní i méně kvalitní jedince,některé činčilky nevydrží převoz a nemusí být z Bobiny,stává se i od jiných chovatelů - nebo se snad pletu?
Proč ale tahle výjimka?Když poukáže někdo jiný na někoho s kým měl špatnou zkušenost,hned se to zamyká a tady?
Že se nestydíte,stojím si za tím,že je to hon jedné uražené slečny která zavírala oči nad problémy které už se vlečou nějakou dobu,nikomu do té doby,než došlo i na ni nepomohla,na nic neupozornila,dál nabízela tyhle "špatné" činčily jak na svých stránkách,tak tady na Michalovo účtu -proč asi?Do doby dokud z toho nekapalo..
Můj názor,podle mě když budete chtít koupit myšku a nenecháte si ji poslat kurýrem,ale přijedete si pro ni,tak máte vždy možnost volby - buď koupit,nebo ne.
Prosila bych to tu uzamknout a nebo přesunout někam do míst,kde se každý může vyjádřit i o někom jiném,tohle je fakt síla..to mi hlava nebere..
A jen pro Žandu - Žanetko tohle jsi chtěla?Takhle tě opravdu neznám,nechápu,možná bys tu mohla napsat,že nakonec koupíš,Bobiny odchov - od Minlub...