Po roce nemají miminka
Po roce nemají miminka
ahoj mam samce standart a samici black velvet jsou spolu v kleci mam je uz pres rok a je mi divny ze jeste nemeli mlady.Nevite co by mohla byt pricina??Dekuju
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
kolik jim je? Asi si dávaji na čas...některým to trvá déle. Dal si je k sobě až dospěle?
-
- Stříbrný uživatel
no čo sa týka toho párenia, tak to mali aj moji činčiláci problém. Ako prešiel rok a oni nič....už som si myslela, že malé nikdy nebudú, ale nakoniec sa ím narodilo minulý rok jedno malinké :D . O black velvetoch sa hovorí, že nie vždy keď sa pári so samičkou budú aj malé. A musím povedať, že to je pravda. Lebo oni sa už párili viac krát preto som očakávala celý rok, že prídu malé a ....a nič. No, ale teraz je už aj moja malinká už maminka a poctivo sa stará s tatom o malé :wink: .
Tak držím palčeky aj vám nech to víde, tak ako mne :D .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Nefertiti napsal:No, ale teraz je už aj moja malinká už maminka a poctivo sa stará s tatom o malé :wink: .
Ty mas black velvetku s black velvetem??? nebo mas v profilu jen cincilky, ktere mas doma? Nebo to je jejich dcera, kterou mas zvlast?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Nefertiti napsal:no čo sa týka toho párenia, tak to mali aj moji činčiláci problém. Ako prešiel rok a oni nič....už som si myslela, že malé nikdy nebudú, ale nakoniec sa ím narodilo minulý rok jedno malinké :D . O black velvetoch sa hovorí, že nie vždy keď sa pári so samičkou budú aj malé. A musím povedať, že to je pravda. Lebo oni sa už párili viac krát preto som očakávala celý rok, že prídu malé a ....a nič. No, ale teraz je už aj moja malinká už maminka a poctivo sa stará s tatom o malé :wink: .
Vsimla som si,ze mas samceka i samicku black velvet. Nemali by byt spolu hrozi tam letartny faktor.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
Myslím že spíš bude určitě spolu sameček se standardkou a black velvetka bude dceruška :wink: (doufám tedy :) )
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”