Činčilák+činčila
Činčilák+činčila
Mám činčiláka standartní barvy a chci mu pořídit slečnu a počítám že časem by mohli mít malý činčulky,tak by mě zajímalo který barvy jsou nevhodný ke křížení vzhledem k barvě mýho "Pana Činčily",,,poradíte???
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
mozech pouzit farbu aku len chces.Standard sa moze krizit s akou kolvek farbou.ak vsak nechces standard mladata, musis pouzit homo beige.To je jedina kombinacia kde mas 100% zarucene ze mladata nebudu standard. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Alice napsal:mozech pouzit farbu aku len chces.Standard sa moze krizit s akou kolvek farbou.ak vsak nechces standard mladata, musis pouzit homo beige.To je jedina kombinacia kde mas 100% zarucene ze mladata nebudu standard. :wink:
a nebo si koupit mojí Fifinku, ta je black and white - půlka mimin bílý, půlka černý :lol:
Alice napsal:mozech pouzit farbu aku len chces.Standard sa moze krizit s akou kolvek farbou.ak vsak nechces standard mladata, musis pouzit homo beige.To je jedina kombinacia kde mas 100% zarucene ze mladata nebudu standard. :wink:
homo beige??? :oops: vůbec netuším o co jde
Janča napsal:Alice napsal:mozech pouzit farbu aku len chces.Standard sa moze krizit s akou kolvek farbou.ak vsak nechces standard mladata, musis pouzit homo beige.To je jedina kombinacia kde mas 100% zarucene ze mladata nebudu standard. :wink:
a nebo si koupit mojí Fifinku, ta je black and white - půlka mimin bílý, půlka černý :lol:
A ty máš momentálně nějakou samičku k odběru??-zní to difně,ale nevím jak to jinak napsat :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Mia napsal:Janča napsal:Alice napsal:mozech pouzit farbu aku len chces.Standard sa moze krizit s akou kolvek farbou.ak vsak nechces standard mladata, musis pouzit homo beige.To je jedina kombinacia kde mas 100% zarucene ze mladata nebudu standard. :wink:
A ty máš momentálně nějakou samičku k odběru??-zní to difně,ale nevím jak to jinak napsat :lol:
no, v tý době co jsem psala ten příspěvek psala tak jsem jednu takovou fakt měla, ale včera už si jí zabrala Markéta, píšeš pozdě.. :) A k odběru bude až někdy v půlce března, jsou jí teprv tři týdny, ještě není ani jako tabulka čokolády (to je pro mě moc důležitá míra :oops: :lol: ). rostou na muj vkus dsěsně pomalu, ale to asi bude tím že jsou čtyři a mámu maj jen jednu :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
homo beig vznikne skrizenim dvoch beige. Vtedy je mlada svetlejsie ako beige ale tmavsie ako pink white.nieco medzi. Homo beige je jedina kombinacia s ktoru ked skrizis so standard tak zarucene nedostanes standard. ale beige a to vzdy. :D
Alice napsal:homo beig vznikne skrizenim dvoch beige. Vtedy je mlada svetlejsie ako beige ale tmavsie ako pink white.nieco medzi. Homo beige je jedina kombinacia s ktoru ked skrizis so standard tak zarucene nedostanes standard. ale beige a to vzdy. :D
Tak to je zajímavý.Jen pořád nevim co je beig,,,to je taková ta krásně béžová činčilka??Já totiž do těch barev moc nevidim :oops:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Mia napsal:Alice napsal:homo beig vznikne skrizenim dvoch beige. Vtedy je mlada svetlejsie ako beige ale tmavsie ako pink white.nieco medzi. Homo beige je jedina kombinacia s ktoru ked skrizis so standard tak zarucene nedostanes standard. ale beige a to vzdy. :D
Tak to je zajímavý.Jen pořád nevim co je beig,,,to je taková ta krásně béžová činčilka??Já totiž do těch barev moc nevidim :oops:
jojo - beige je béžová
Hetero beige - světlá nebo tmavá béžová srst, růžové uši, a červené (rubínové) oči, bílý podbřišek
Homo beige - činčily jsou trochu světlejší než hetero beige a mají bílé břicho. Jejich oči jsou také světlejší než hetero beige (světle červené). Homo beige mají 2 dominantní geny, lépe řečeno jeden recesivní a 1 dominantní.
taky nejsem znalec přesných teorií berev, ale toto jsem vyčetla z jedněch anglických stránek...
>>CAmilla
A nebylo by něco o tomhle tématu ke čtení na nějakých českých stránkách popřípadě s nějakejma fotečkama??
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Re: >>CAmilla
Mia napsal:A nebylo by něco o tomhle tématu ke čtení na nějakých českých stránkách popřípadě s nějakejma fotečkama??
http://www.cincily.cz/mutace.asp
Re: >>CAmilla
camilla napsal:Mia napsal:A nebylo by něco o tomhle tématu ke čtení na nějakých českých stránkách popřípadě s nějakejma fotečkama??
http://www.cincily.cz/mutace.asp
Díky :!: :wink:
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”