NAPÁJEČKA
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
NAPÁJEČKA
Možna si,až budete tohle číst,ťukat na čelo,ale už nevím jak si poradit.Problém je prostý,ale štve mě to.Pořád mi kape napáječka(vždy dávám úplně plnou,tak jak se má).Vyzkoušela jsem už napáječky od různých firem,ale kapou všechny stejně.Neznáte někdo nějakej fígl,prosím?Jo asi bych taky měla napsat,že mám ty klasické napáječky s kovovým pítkem a kuličkou uvnitř.Předem díky
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
tak možná koupit napaječku se skleněným pítkem, to kape až se ho dotkneš. Skleněná trubička je tvrdší než hliníková, jen nesmí spadnout, ale kolikrát ti padá napáječka :?: A ještě ke všemu se jedná o tvrzené sklo...
M.
M.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak zrovna sklo bych neriskovala,činča to může ukousnout.Moje první činča zemřela na perforaci střev po spolknutí malinkého střípku.Umíral tenkrát skoro týden,chudák malej.To už nechci zažíttuta napsal:tak možná koupit napaječku se skleněným pítkem, to kape až se ho dotkneš. Skleněná trubička je tvrdší než hliníková, jen nesmí spadnout, ale kolikrát ti padá napáječka :?: A ještě ke všemu se jedná o tvrzené sklo...
M.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hovorany 179
- Kontaktovat uživatele:
měla sem stejný problém s napáječkou ,jako ty ted kupuju nápáječky se dvěma kuličkama a nekapou :wink:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
a nemáte je třeba špatně připevněné? Měli by být v určitém sklonu
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Povazska Bystrica
- Kontaktovat uživatele:
ja mam normalnu napajacku s gulickou a nekape
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Napřed zkusím ten jinej sklon,díky apak když tak ty dvě kuličkyMartej napsal:a nemáte je třeba špatně připevněné? Měli by být v určitém sklonu
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mě tadyta co je na obrazku nekape..takže to může bejt taky napejčkou...takhle napjaečka kuličku ma, takže nekape
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hovorany 179
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:a nemáte je třeba špatně připevněné? Měli by být v určitém sklonu
samo že sem ji zkoušela různě naklánět ,ale pořád kapala a to byla nová no možná nějaký šmejd nevím, když sem ji naklonila tak ,aby nekapala tak z ní zas činče nemohli pít, tak sem ji vyhodila :?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Koukala jsem na značky,jedna je Trikie a jedno je Bibo.To je asi ta samá jako máš tyMartej napsal:mě tadyta co je na obrazku nekape..takže to může bejt taky napejčkou...takhle napjaečka kuličku ma, takže nekape
-
- Zlatý uživatel
Podívej se na možnosti:
- ve válci napáječky je nepatrná dírka - někde, změna tlaku způsobuje kapání
- váleček, ve kterém je kulička, je deformovaný
- kulička je deformovaná
- u nástavce s trubičkou (připevňuje se k válečku na závit) je strhaný závit, dovnitř jde vzduch, kape to
- napáječka není kvalitní výrobek
- vyzkoušej různý sklon napáječky
- vyzkoušej výšku vodního sloupce v napáječce. (Kape, když je v ní málo vody.)
Nic dalšího mě fakt nenapadá.
Vršek napáječky jde namontovat na pet lahev - stačí malá 0,25 l. Vyzkoušej to, mělo by to fungovat.
- kulička je deformovaná
- u nástavce s trubičkou (připevňuje se k válečku na závit) je strhaný závit, dovnitř jde vzduch, kape to
Vršek napáječky jde namontovat na pet lahev - stačí malá 0,25 l. Vyzkoušej to, mělo by to fungovat.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To zkusím díkysilva napsal:Podívej se na možnosti:
- kulička je deformovaná
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
divný, ukousnout tvrzený sklo? no nic není nemožný parta osmáků ale nezlikvidovala skleněnou napaječku ale zato ty s hliníkovým pítkem nepřežili dva dny (měly prokousané pítko)...
M.
M.
Naposledy upravil(a) tuta dne Stř Zář 05, 2007 19:10, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ze skla mám strach... kdyby se jim podařilo to prokousnout... byla by to tragédie.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mě takhle umřela první činča,bylo mi 13.Měl perforovaná střeva,umíral týden chudáčeklwici napsal:Ze skla mám strach... kdyby se jim podařilo to prokousnout... byla by to tragédie.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Já tedy taky používám už 15 let tu skleněnou a nikdy nic ani když upadne na zem.Ty plastové jsem nezkoušela,ale syn ji měl u osmáků a pořád tekla.Skleněné pítka používaj všechny velkochovy je to tvrzené - varné sklo.
-
- Nový uživatel
mě taky hodně napáječek kapalo. koupila jsem jich už snad milion, od různých výrobců a hodně jich povyhazovala. ted mám takové, co nekapou, značka Trixie. s tou skleněnou napáječkou nemám dobrou zkušenost.. měla jsem ji u potkana a neuměl z ní pít.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak určitý sklon..Když ji přitáhne příliž blízko k leci tak kape,trochu povolí a nekape,na to jsem taky přišel,ale je to dost dobrá rada. :wink:Martej napsal:a nemáte je třeba špatně připevněné? Měli by být v určitém sklonu
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OkoTygra napsal:přesně tak určitý sklon..Když ji přitáhne příliž blízko k leci tak kape,trochu povolí a nekape,na to jsem taky přišel,ale je to dost dobrá rada. :wink:Martej napsal:a nemáte je třeba špatně připevněné? Měli by být v určitém sklonu
Já sem si koupila rovnou ten pochystátor a mám po problému:-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: SK
mne kvapkali takmer vsetky napajacky co som mala.Prva plastova mi spadla a odvtedy kvapkala,nova plastova tiez a nakoniec som si zaostarala sklenenu ale ta sa rozbila.Podla mna plastove maju mensiu zivotnost ako sklenene.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Leggy napsal:mne kvapkali takmer vsetky napajacky co som mala.Prva plastova mi spadla a odvtedy kvapkala,nova plastova tiez a nakoniec som si zaostarala sklenenu ale ta sa rozbila.Podla mna plastove maju mensiu zivotnost ako sklenene.
ale skleněneé ti může činčila ukousnout a těžce se poranit a umřít
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Minulou noc se našim holkám podařilo vytáhnout kovové pítko z napáječky a dokonce i kuličky.Ráno seděl sameček na poličce a obracel kuličku v pacinách.Myslím že pro ně není nic bezpečného co jde rozebrat.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo to mi taky udělali...ale stačí ten kovovej naustek přilepit a je po problému :-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: České Budějovice
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně nemám napaječku ale mám misku s vodou.Jsem s ní moc spokojená.Všichni říkají že není dobrá ale nevím proč... :?: :?:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
protože se činčily můžou při divokých hrách zmáchat kožíšek ;-) J akdyž vidím, jak si hrajou v kleci na babu a smetávaj sebou vše, co jim stojí v cestě :-:-D :-D :-D Tak mám rači napaječku :-)