minlub napsal:Nehodlám s tebou diskutovat o oprávněnosti našeho rozhodnutí. Paní tě sice provokovala, ale s osobní inzultací jsi začala ty a ona to oplatila i přes napomenutí moderátora. Tak jsme to viděli se Žandou obě a dle toho naše rozhodnutí.
Moderátoři nebudou banovat někoho jen proto, že se mu nelíbí tvůj styl projevu a provokuje, takových je tu více a i ty sama napíšeš když se ti nelíbí něčí styl vyjadřování.martej napsal:Proč se to téma zamklo? Nešlo by tu kateřinu prostě ingorovat, když ji nejde napomenout či zabanovat ??
Odpověď co jsi zkopírovala jsem ti psala na tohle (ač jsem nepochopila proč jí mám ignorovat) a podotkla jsem, že vše již řešíme. A ano, nemusíš jí ignorovat, ale odpovědět jde neutrálně.
Mě osobně jsi psala až když jsem téma uzamkla a začala to řešit.
Ostatním jsi psala již dříve a když si téma pročtu, nechápu jak jsme měli paní na začátku trestat.
"vazena madam"
byla bych rada, kdybyste si me vubec nebrala do úst, dekuji.
Na to, kdo tady koho provokuje a kdo s tim opetne zacal mam svuj nazor a nejsem sama.Doufam, ze jsem se smela vyjadrit, ponevadz bych tez byla rada, kdyby si me dotycna nevsimala a nebrala do pusy vubec.Myslim, ze vzajemna ignorace neni tak tezka vec.