Evidence činčil
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Evidence činčil
To jsem moc ráda,blahopřeji k práci :D ,bude jí hodně :D .
Už jsem myslela že nebudeme mít evidované činčilky.
Na jaký mail můžu žádosti poslat?
Už jsem myslela že nebudeme mít evidované činčilky.
Na jaký mail můžu žádosti poslat?
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
žádostí je mnoho a tak mi dejte chvili prosím čas. Do konce ledna všechny vyřídím ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:21. Ledna 2010 Evidence je po dlouhodobé odmlce opět aktivována.
Dnes jsem převzala evidenci. Tímto bych se chtěla za evidenci omluvit, za velmi dlouhou odmlku, která byla způsobena orchanizačními problémy. Prosím Vás o znovu zaslání všech rodokmenů, aby se vše dalo dopořádku. Děkuji :-)
Převzala si na starost i stránky evidence???
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nepřevzala. jenom dělám rodokmeny. psala sem lwici, že by se stranky měli konečně aktualizovat, tak uvidime :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:nepřevzala. jenom dělám rodokmeny. psala sem lwici, že by se stranky měli konečně aktualizovat, tak uvidime :)
jj přesně proto se ptám informacenejsou zrovna nejčerstvější :) :) :) Uvidíme jak a zda se to rozjede. Alspon že se registruje.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chci se omluvit všem, co ještě nedostali rodokmeny. Přecenila jsem své síly a nestihla jsem to, Pokusím se všechny rodokmeny dodělat tento tyden. děkuji za pochopení
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si že budu mluvit za většinu,když napíšu že to vůbec nechvátá.
Důležitý je že to někdo dělá a víme že budou. :D
Důležitý je že to někdo dělá a víme že budou. :D
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
prosím všechny ty, kteří nedostali evidenční rodokmeny. Pošlete mi je prosím na tento emial evidencecincil@gmail.com . Na seznamu se mi vše smazalo a tak nemám možnost vám je zhotovit. Velice se omlouvám a děkuji za pochopení. Martina
prosím všechny ty, kteří nedostali evidenční rodokmeny. Pošlete mi je prosím na tento emial evidencecincil@gmail.com . Na seznamu se mi vše smazalo a tak nemám možnost vám je zhotovit. Velice se omlouvám a děkuji za pochopení. Martina
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Na stránky byly přidány seznamy zapsaných činčilek. Ještě provedeme nějaké změny a už by to mělo být OK.
Všem se za opožděnou aktualizaci a spožděné rodokmeny omlouvám, ale momentálně toho mám opravdu hodně a nestíhám.
Marti děkuji za pomoc.
Všem se za opožděnou aktualizaci a spožděné rodokmeny omlouvám, ale momentálně toho mám opravdu hodně a nestíhám.
Marti děkuji za pomoc.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlínský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem posílala žádosti o zaevidování od loňska už několikrát a stále nic...,tak se chci zeptat, jestli je ještě nějaká šance,nebo to mám vzdát...
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Evidence činčil je již plně funkční a žádosti jsou vyřizovány hned.
Takže pokud chcete někdo vaši činčilku zaevidovat či jste nedostali na žádost odpověď, napište prosím na evidencecincil@gmail.com
tímto se omlouvám za vzniklou odmlku, budu se snažit aby již vše bylo v pořádku a neztratili jste v evidenci důvěru
můžete si nechat zaevidovat jakoukoliv činčilku, i pokud neznáte předky- je to doklad pro budoucí generace či další majitele činčilky :wink:
Takže pokud chcete někdo vaši činčilku zaevidovat či jste nedostali na žádost odpověď, napište prosím na evidencecincil@gmail.com
tímto se omlouvám za vzniklou odmlku, budu se snažit aby již vše bylo v pořádku a neztratili jste v evidenci důvěru
můžete si nechat zaevidovat jakoukoliv činčilku, i pokud neznáte předky- je to doklad pro budoucí generace či další majitele činčilky :wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Ke dnešnímu dni je zaevidováno přes 500 činčilek, jen za letošní rok se zaevidovalo 54 činčilek :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Zlínský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Funguje evidence i nadále, nebo mám novým majitelům dát jen vlastní výpis předků? Mimča mi budou pomalu odjíždět a stále čekám na rodokmeny.......
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
evidence stále funguje :-)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Mohelnice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Evidence činčil
Mám dotaz... Viděl někdy někdo ty činčilky než je dal do evidence??? Neberte to jako nějakou narážku. Jen mě zajímá jak vypadá evidovaná činčilka. Děkuji za odpověd.