Avicentra
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Avicentra
Zdravím,pravidelně kupuji peletky od Avicentry, ale dneska,když jsem z toho vyhazovala kukuřici, jsem si všimla,že peletky byly slepene něčim lepkavym,pak jsem viděla,že to jsou nejake larvy :? ,datum spotřeby bude končit až za několik měsíců a obal byl nenarušený.Tak jen chci upozornit na kontrolu koupených krmiv :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zdice
Jéje, no fuj. Já koupila nové krmení pro osmáky a bylo plesnivý- na to se ale přišlo, až když bylo osmákovi špatně :( Takže pak letělo hodně rychle do popelnice. Od tý doby radši ke všemu pořádně čuchám :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
:shock: :shock: tý jo, tak to se mi ještě nestalo. Tak hlavně že sis toho všimla!!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
myslím, ža na krmivo Avicentra tady z tohoto ohledu bylo stížností už víc, možná by se měl výrobce zamyslet nad způsobem skladování nebo i přímo zpracováním krmiva
já z principu všechno před nákupem prohlížím, mluvím i o běžných nákupech pro nás, lidi, několikrát jsem se taky už spálila :? obezřetnosti není nikdy dost
jediná značka krmiva, u které neváhám a neřeším, je Witte Molen, tak snad mně nidky nezklame... :wink:
já z principu všechno před nákupem prohlížím, mluvím i o běžných nákupech pro nás, lidi, několikrát jsem se taky už spálila :? obezřetnosti není nikdy dost
jediná značka krmiva, u které neváhám a neřeším, je Witte Molen, tak snad mně nidky nezklame... :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Tentokrát moje prodavačka neměla Tukana, ale Avicentru, tak jsem z nouze koupila 2 balení. Paní načala úplně nový velký pytel. Přinesu to domů, vyndám na stůl a koukám, že se tam vrtí červi, jsou v tom pavučinky atp. Koupila jsem toto krmení podruhé a podruhé jsem ho vyhodila kvůli broukům.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
jéjda, tak ted ste mne dostaly. ja Avicentru kupuju pro morcata, ale jeste se mi to teda nestalo... musim to zaklepat(tuk, tuk) bo to obednavam z internetu :?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Mě z Avicentry jednou vylítali mušky a to jsem koupila 10 balíků.Byla jsem dost naštvaná :cry:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Trutnovsko
- Kontaktovat uživatele:
Mám podobnou zkušenost s krmivem pro morče....V jednom zverimexu jsme koupili krmivo přímo pro morče,když jsem přišla domu tak jsem ho vysypala do belíků co mám pro zvířata,každý má svůj belíček...po pár dnech jsem si všimla,že náš pes má ve vodě broučky,malé a černé...zjistila jsem po dlouhém pátraní,že lezou někudy z toho belíčku...tak jsem ho vysypala na plech a začali vylejzat....bylo jich plno...myslela jsem si,že to špatně skladuju...ale když jsme koupili další pytlíky a vysypali je rovnou tak brouci byli opět....ale zajímavé je,že když vylezli tak je to táhlo za vodou....nikde jsem je nenašla jen u psa ve vodě...nevim co to bylo za broučky... :(
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem s avicentrou taky nespokojena.. Nekolikrat jsem koupila tohle krmivo a i kdyz jsem ho prohledla, po rozdelani tam byli cervici.. na avicentru opravdu pozor!!
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: České Budějovice
Já avicentru kupuji ještě s darwinem a nikdy se mi to nestalo.
-
- Zlatý uživatel
S darwinem u nás problem nikdy nebyl, jen ta avicentra.A navíc, kdo má pokaždý z toho vybítat tu kukuřici :lol:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: České Budějovice
Já tu kukuřici vybírám.
-
- Bronzový uživatel
Zdravim vsechny...nechtelo se mi zakladat nove tema... mam dotaz... uz nekolikrat jsem tu cetla ze cincilkam davate "vitaminove koule od Vitacraftu" uz sem se po tom koukala v X zverimexech a nikde jsem nic podobneho nevidela. Poradte prosim kde se to da kupit - Praha? nebo jak vypada obal :oops: dekuji
-
- Zlatý uživatel
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo myšleno tohle? http://zravamrska.cz/?1,vitakraft-vita- ... -kids-600g
-
- Zlatý uživatel
Ono to je to samý,akorat to,co jsem vložila já je pro dospělé a co ty tak pro mláďata :)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Pro ty mláďata se používá i pro dospělé na vykrmení.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Dadina napsal:Zdravim vsechny...nechtelo se mi zakladat nove tema... mam dotaz... uz nekolikrat jsem tu cetla ze cincilkam davate "vitaminove koule od Vitacraftu" uz sem se po tom koukala v X zverimexech a nikde jsem nic podobneho nevidela. Poradte prosim kde se to da kupit - Praha? nebo jak vypada obal :oops: dekuji
Já to kupuju ve zverimexu ve Spálený ulici - když jdeš pěšky z tramvajový zastávky Lazarská směrem k Národní, tak je to po pravý straně, mají tam ty kuličky a dokonce i vitakraft emotion beauty, což tam občas taky beru...
-
- Bronzový uživatel
Děkuji moc...tak hned tam dneska zabehnu :) aby se ty naše myši už konečně taky trochu spravili :wink: už jim bude pomalu půl roku a ještě nemaj pořád ani 400g :(
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Někteří přibírají pomaleji,nelámej to přes koleno.Může jim to trvat trochu déle :D
Dej jim občas trochu Béčka a vloček a ty koule.
-
- Bronzový uživatel
Ja to přes koleno nelámu, jen jim chci trochu přilepšit :) . Tak vitaminové koule sou doma a u strávníku mají zjevně úspěch hned se na to vrhli :D ... jen tedy bych ještě ráda věděla kolik jim tak toho dávat k normalním peletkám, aby toho zase nebylo moc :?:
-
- Bronzový uživatel
minlub napsal:Někteří přibírají pomaleji,nelámej to přes koleno.Může jim to trvat trochu déle :D
co si mám představit pod "béčka" :?:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
B-komplex :wink:
-
- Bronzový uživatel
a kolik tech vitacraft kulicek jim tak davat?... zase aby za chvily nebyli tloustici
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
tak sem právě dopřebírala 8kg granulí. oni mi ty kukuřice a hrachové vločky tam dávaj snad schválně.
mám dodatekk pro ty, co se vám v tom oběvujou moli, nebo ty hnusný černý broučci. vžždy kdyyž to přeberu, tak to dám zapéct do trouby na 120stupnu asi naa 10 min. pak už je to v klidu a nic se neukáže :)
mám dodatekk pro ty, co se vám v tom oběvujou moli, nebo ty hnusný černý broučci. vžždy kdyyž to přeberu, tak to dám zapéct do trouby na 120stupnu asi naa 10 min. pak už je to v klidu a nic se neukáže :)