Stelivo na poličkách
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
Stelivo na poličkách
Máme menší problémek. Jako stelivo používám ty dřevěné pelety a zatím s tím nijak nebyl problém, ale teď poslední dobou se v kleci pořád objevovalo stelivo na poličkách i na těch nejvyšších a nechápala jsem, jak ho tam dostal. Vždycky mu to zametu a do rána je to tam zas. Teď na něj koukám a on si to tam normálně nosí!.. jenže to pak pletivem padá ven, když blbne.. nevíte, proč to dělá?
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Hraje si :) u nás je tedy jen ochutnávají, případně jich pár sní a trošku si v nich pohrabou, někteří se v nich i koupou. Jestli je sameček sám, tak se možná trochu nudí, nepřemýšleli jste třeba o pořízení kamaráda?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Kraslice-Karlovarsko
- Kontaktovat uživatele:
Přesně takto nám do dělá i Gurášek a on to dokonce strká do škvírky mezi dvířka a je to děsná sranda-pozorovat ho,jak je snaživej-to samé mi dělají i s větvičkama. :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To si chce pořídit takovej ten malej vysavač a uklízet. Jinak souhlasím činča se bude nudit. U nás tahají nahoru sepiovou kost a tu pak s velkým hlukem pouštějí dolů. (A to je baví celo noc)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stelivo na poličkách
To je známka toho, že jsou peletky opravdu z chutného dřeva. Dělá to proto, že si hraje, dej jí do klece víc větví a přestane to dělat. :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Ondroj: aspoň nejsme sami,2 naše expertky taky pouští sépiovku z poliček dolů.to ale není tak hrozný,když se jim to povede,tak s ní dřou a rámusí o pletivo,to se pak dobře spinká 8)
Řekla bych že se nudí,co kamarád?
To ještě přijde na jiné,mnohem horší a hlučnější věci :D . Zkus ho zabavit-víc hraček a prolejzaček do klece,jestli to jde delší výběh.
On ví že tě to deptá,tak se bude ještě zdokonalovat. :lol: :D
Řekla bych že se nudí,co kamarád?
To ještě přijde na jiné,mnohem horší a hlučnější věci :D . Zkus ho zabavit-víc hraček a prolejzaček do klece,jestli to jde delší výběh.
On ví že tě to deptá,tak se bude ještě zdokonalovat. :lol: :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ondroj, minlub: tak jsme 3, trotože tohle mi dělaj mršky taky :D
Nebo další prča, shazovat napáječku z držáku na zem... :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hostinné,VČ kraj
U nás tohla dělá Čipka.Dokud je zapnutá televize,tak sedí a čučí na ni.Jakmile ji vypneme,tkl cokoliv,co unese,vynese nahoru a flákne s tím dolů.A ještě se tváří,že ona nic.Zrovna dnes jsme televizi zapínali ve tři ráno,aby jsme se aspoň trochu vyspali.Pak byl zase klid.Potvůrka mrňavá
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Laďka napsal:U nás tohla dělá Čipka.Dokud je zapnutá televize,tak sedí a čučí na ni.Jakmile ji vypneme,tkl cokoliv,co unese,vynese nahoru a flákne s tím dolů.A ještě se tváří,že ona nic.Zrovna dnes jsme televizi zapínali ve tři ráno,aby jsme se aspoň trochu vyspali.Pak byl zase klid.Potvůrka mrňavá
Asi měla nějaký oblibený pořad v TV tak dělala rámus ať ji ho pustíš :D
-
- Stříbrný uživatel
No ona je potvůrka vyčůraná.Dělá to vždycky,když spí s náma v obýváku. :P
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak u nás si napaječek nevšímají, ještě když jsem dával sipreroxovou kostku tak jí taky tahaly nahoru a shazovaly dolů ta dělala větší rámus než sépiovka. No chce jim tam dát hodně věcí. Dobré jsou dřevěné kolíčky jak už se tu někde psalo.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Wulfina napsal:Ondroj, minlub: tak jsme 3, trotože tohle mi dělaj mršky taky :D
to nám dělali taky dokuď jsme měli kuličkové.Teď máme taková pítka,která vezmou do tlamičky a lomcujou s nima.Samozřejmě s tím lomcují i dvířka,to je pak rámus :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
minlub napsal:Wulfina napsal:Ondroj, minlub: tak jsme 3, trotože tohle mi dělaj mršky taky :D
to nám dělali taky dokuď jsme měli kuličkové.Teď máme taková pítka,která vezmou do tlamičky a lomcujou s nima.Samozřejmě s tím lomcují i dvířka,to je pak rámus :D
Mě z jinejch než kuličkovejch pít nechtěj.. :(
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
minlub napsal:Wulfina napsal:Ondroj, minlub: tak jsme 3, trotože tohle mi dělaj mršky taky :D
Omlouvám se že utíkám od tématu jaké máte doma napaječky byla by fotka??
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle:
http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=8494
Kuličkové brzo začnou protékat,jak si s ní hrajou.
http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=8494
Kuličkové brzo začnou protékat,jak si s ní hrajou.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo už vím mi to podle názvu moc neřeklo mi tohle používáme venku v chovu králíků. Zeptám se nevytáčí ti činčily konce nám je totiž králíci sem tam vytočí. Tak si to docela dobře nedovedu představit u činčil.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha- Barrandov
Taky máme dřevěný pelety všude po poličkách, asi holkám chutnají... tak snad jim po nich nebude nějak zle :wink:. Jinak napáječky si díky bohu nevšímají, Esme ale občas vyhazuje misky z držáků (držáky jsou k pletivu přidrátovaný už od začátku, protože jejich vyhákávání bylo velice oblíbenou zábavou) a Esk si zase v poslední době zvykla posouvat domeček... dokonce se jí občas podaří ucpat domečkem průlez do nižších pater... prostě trouba :lol:
Ale z toho vyhazování misek šílím- Esmík ji vyhodí, panička přijde, nandá, uklidí vysypaný granule, zabrání Esme, aby mezitím utekla ven z klece (proto to taky dělá, potvora!), jde si sednout zpátky k večeři... a za chvíli znova :wink:. Když má hodně energie, tak ji to jen tak neomrzí...
Ale z toho vyhazování misek šílím- Esmík ji vyhodí, panička přijde, nandá, uklidí vysypaný granule, zabrání Esme, aby mezitím utekla ven z klece (proto to taky dělá, potvora!), jde si sednout zpátky k večeři... a za chvíli znova :wink:. Když má hodně energie, tak ji to jen tak neomrzí...
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vignette napsal:Taky máme dřevěný pelety všude po poličkách, asi holkám chutnají... tak snad jim po nich nebude nějak zle :wink:. Jinak napáječky si díky bohu nevšímají, Esme ale občas vyhazuje misky z držáků (držáky jsou k pletivu přidrátovaný už od začátku, protože jejich vyhákávání bylo velice oblíbenou zábavou) a Esk si zase v poslední době zvykla posouvat domeček... dokonce se jí občas podaří ucpat domečkem průlez do nižších pater... prostě trouba :lol:
:D :D
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Nevytáčení,manžel to poupravil dle svého :D problém je spíš v tom že se dobře chytne do tlamičky a lomcuje se s ní.
To mě taky deptá ty misky,dělá to jedna rodinka.Dávám jim granulky trochu večer,trochu ráno.Když začnou vyhazovat,seberu jim misku.Trochu jim vyhládne a přestanou dělat blbosti.Jinak to nejde,pokaždé mi vyhrabali celou misku na poličku (kvůli tomu udělaná obrovská polička) a z poličky hrabali zadníma nožkama dokud nebyli všechny v podestýlce.to je jak kdybych je vyhodila z okna :twisted:
To mě taky deptá ty misky,dělá to jedna rodinka.Dávám jim granulky trochu večer,trochu ráno.Když začnou vyhazovat,seberu jim misku.Trochu jim vyhládne a přestanou dělat blbosti.Jinak to nejde,pokaždé mi vyhrabali celou misku na poličku (kvůli tomu udělaná obrovská polička) a z poličky hrabali zadníma nožkama dokud nebyli všechny v podestýlce.to je jak kdybych je vyhodila z okna :twisted:
-
- Stříbrný uživatel
Jo mě takhle Čipka vyhazuje písek.Nasypu ji nový,ona se vykoupe,pak vysrčí zadek z koupelny a hrabe dokud není koupelna skoro prázdná.Lítá to po celým obyváku.A pak se chodí koupat k holkám
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
O napáječkách prosím diskutujte zde http://diskuze.cincila.com/viewtopic.ph ... %E1je%E8ka nebo v jakémkoliv jiném tématu s názvem napáječka. Znepřehledňujete zbytečně diskuzi.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Wulfina napsal:Ondroj, minlub: tak jsme 3, trotože tohle mi dělaj mršky taky :D
Napáječka u nás taky vede. A ještě maj rádi, když maj vařečku. Tu si pak vezmou do papulky a běhají s ní okolo pletiva.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
neprodejny vzorek napsal:Wulfina napsal:Ondroj, minlub: tak jsme 3, trotože tohle mi dělaj mršky taky :D
Napáječka u nás taky vede. A ještě maj rádi, když maj vařečku. Tu si pak vezmou do papulky a běhají s ní okolo pletiva.
A jinak máme ty peletky taky všude. A nevím, jestli je to množstvím hraček. Holky jich mají hodně i v kleci, ale jsou jak malý děti. Každou chvíli si hrajou s něčím jiným.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
neprodejny vzorek napsal:Wulfina napsal:Ondroj, minlub: tak jsme 3, trotože tohle mi dělaj mršky taky :D
hezký :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
romana napsal:Hraje si :) u nás je tedy jen ochutnávají, případně jich pár sní a trošku si v nich pohrabou, někteří se v nich i koupou. Jestli je sameček sám, tak se možná trochu nudí, nepřemýšleli jste třeba o pořízení kamaráda?
Už máme doma kamarádku, ale čekáme na požadovaný věk, než je dám k sobě :)
Asi se fakt nudí no, ale musí počkat do novýho roku:-)... každej den, když mu ty poličky jdu zamíst, tak čeká, až se ohnu k tem spodním, skočí mi na hlavu a peláší pryč :D ... takovej malej mozeček a takovýhle plány to vymyslí :lol: