Seník
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem v Praze ve zverimexech nemohla sehnat žádný seníček a tak máme v kleci seníček z kovovýho osychače na nádobí. :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostravsko
Ahoj Domčo...
o nic si nepřišla, ty seníky jsou podle Mého k ničemu. Mají velké mezery, takže ti seno skončí stejně na zemi. Já to dávám do kameninové mísy. Něco taky vytahaj. :lol: To je takovej neřešitelnej problém. Mívala jsem vnější celokovovej seník. Činčiláci si to vždy tahali přes mříže. Rozbily se mi ty kovové zahačky a nemáme doma pájku. :lol: Ten byl fajn. :wink:
Měj se
o nic si nepřišla, ty seníky jsou podle Mého k ničemu. Mají velké mezery, takže ti seno skončí stejně na zemi. Já to dávám do kameninové mísy. Něco taky vytahaj. :lol: To je takovej neřešitelnej problém. Mívala jsem vnější celokovovej seník. Činčiláci si to vždy tahali přes mříže. Rozbily se mi ty kovové zahačky a nemáme doma pájku. :lol: Ten byl fajn. :wink:
Měj se
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
pigina napsal:STYRO napsal:pigina napsal:Teddas má v kleci kouli, ale je z toho vždycky hroznej bordel, protože když to vytahuje, tak si vybírá a mezitím jich spoustu vyhází pryč :)
Vždyť o to jim jde, aby paničky museli do koule dávat seníčko každej den. Přeci jim nebudou kazit radost, když je to tak baví :lol: .
ale až to paničku přestane bavit, tak bude hlad :wink:
Ale až bude hlad, tak panička zpanikaří a zase ji to začne bavit :lol: .
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 4
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:pigina napsal:STYRO napsal:pigina napsal:Teddas má v kleci kouli, ale je z toho vždycky hroznej bordel, protože když to vytahuje, tak si vybírá a mezitím jich spoustu vyhází pryč :)
Vždyť o to jim jde, aby paničky museli do koule dávat seníčko každej den. Přeci jim nebudou kazit radost, když je to tak baví :lol: .
ale až to paničku přestane bavit, tak bude hlad :wink:
Ale až bude hlad, tak panička zpanikaří a zase ji to začne bavit :lol: .
Panička by měla být neústupná, ale ty malí šmejdíci ví, že to stejně nevydrží :)
-
- Zlatý uživatel
Ivana_P napsal:...ty seníky jsou podle Mého k ničemu. Mají velké mezery, takže ti seno skončí stejně na zemi. Já to dávám do kameninové mísy. Něco taky vytahaj...
Já si myslím že seníčky význam mají. Je pravda že to stejně vyhazují, ale musí to tahat po stéblech. Když jsem jim ho dával do misky, tak prostě celou hromadu vyhodili najednou, aby se v tom pak mohli rochnit :roll: .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim,ze senniky su dobre... :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Seníčky jsem zrušila... (nakonec vyhráli myšani :( )... začali po nich hopskat a to už začalo být nebezpečné, tak jsem je raději dala ven. Je pravda, že jsem měla takové ty klasické - jesličky. Kuličkový seniček jsem ještě neskoušela.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
my mame tu kouli a jsme s ni spokojeni.zadne rozhazene seno a na konec jsme pridelali zvonecek takze myska kdyz papa tak zvoni a ma ohromnou radost z toho randalu, hlavne kdyz se nekdo diva na tv :twisted:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
O metličce na seno jsem psala. Dostal ji i králík a třetí den si do ní v noci strčil hlavu a nešla mu vytáhnout :D To byl rámus :D
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
hani napsal:my mame tu kouli a jsme s ni spokojeni.zadne rozhazene seno a na konec jsme pridelali zvonecek takze myska kdyz papa tak zvoni a ma ohromnou radost z toho randalu, hlavne kdyz se nekdo diva na tv :twisted:
Ješiši :-D no tak to by byla mo je smrt :-D Spúim s nima ve stejným pokoji a ředdtava, že mi budou ve dvě hodiny zvonit :-D:-D:-D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
hani napsal:my mame tu kouli a jsme s ni spokojeni.zadne rozhazene seno a na konec jsme pridelali zvonecek takze myska kdyz papa tak zvoni a ma ohromnou radost z toho randalu, hlavne kdyz se nekdo diva na tv :twisted:
Chudinka malínká... to si hezky užil :).
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
Ja som od Lucky kupila tu gulu na seno a velmi si pochvalujem - seno nie je vyhadzane a ani v nom nespia, co sa predtym, ked mali klasicky sennicek, stavalo....a navyse je pre nich ta gulicka aj hrackou....
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
janielik napsal:Ja som od Lucky kupila tu gulu na seno a velmi si pochvalujem - seno nie je vyhadzane a ani v nom nespia, co sa predtym, ked mali klasicky sennicek, stavalo....a navyse je pre nich ta gulicka aj hrackou....
přesně tak.. zbytečně tím senem neplýtvají a ohromně je to baví :lol: :lol: když jsem dávala seno volně, bylo všude po kleci a pak už ho nechtěli jíst..
-
- Bronzový uživatel
Darmo, cincilky su priebercive potvorky, nezoberu do papulky len tak hocico :D :D :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taky měla nejdříve seno jen tak volně ale pak jsme vyrobili ten seníček. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
My mame gulicku na seno a aj sennik, ked chcem aby mi seno nerozhadzovali ale zrali tak pouzijem gulicku, ked sa ponahlam a nechce sa mi to tam cpat, tak im to hodim do sennicka no a oni to vyberu a naštia do toho :roll: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
catherine napsal:tak im to hodim do sennicka no a oni to vyberu a naštia do toho :roll: :lol:
:lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
Alice napsal:catherine napsal:tak im to hodim do sennicka no a oni to vyberu a naštia do toho :roll: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Je vidieť že Alice zo slovenčiny ešte nevypadla :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No je to bieda ale taketo dolezite slova este ovladam :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobre ze si nezabudla, ved tu si ju precvicis :lol:
-
- Zlatý uživatel
OT: "Horí mi maštal, nenašiel sa nikto kto by na ňu naš..." :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:OT: "Horí mi maštal, nenašiel sa nikto kto by na ňu naš..." :lol: :lol: :lol:
To poznam, z mladosti. Kto to spieva? Hasiaci pristroj? Styro kolko mas rokov? Nebudeme rovnaka generacia?
-
- Zlatý uživatel
Alice napsal:STYRO napsal:OT: "Horí mi maštal, nenašiel sa nikto kto by na ňu naš..." :lol: :lol: :lol:
To poznam, z mladosti. Kto to spieva? Hasiaci pristroj? Styro kolko mas rokov? Nebudeme rovnaka generacia?
Pokiaľ sa chystáš budúci týždeň umrieť, tak by sme mohli byť rovnaká generácia :lol: .
Ide o kapelu z hornej Nitry Horkýže slíže. Ak to niekoho zaujíma, tu je odkaz:
http://file014.mylivepage.com/chunk14/126316/80/Ma%C5%A1ta%C4%BE.mp3?2391752966
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jasne Horkyze Slize, ja som od vcera nad tym rozmyslala kto to spieva a za boha som si nemohla spomenut :-)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Styro ty sa chystas zajtra umriet? :lol: :lol: :lol: tak na to ze mas 99 to dobre maskujes :P