Mezera mezi mřížkami v kleci 2,5mm???!!!
-
- Nový uživatel
Mezera mezi mřížkami v kleci 2,5mm???!!!
Ahoj,
kdo chováte činčilky v kleci, můžete mi prosím poradit.
Klasická klec pro činčilu má asi 1,5 cm mezeru mezi mřížkami, ale je malá, proto jsem vybrala klec pro fretku je větší, ale bohužel má mezeru mezi mřížkami 2,5 cm? Máte s tím někdo zkušenost???
Dík za rady!!!
kdo chováte činčilky v kleci, můžete mi prosím poradit.
Klasická klec pro činčilu má asi 1,5 cm mezeru mezi mřížkami, ale je malá, proto jsem vybrala klec pro fretku je větší, ale bohužel má mezeru mezi mřížkami 2,5 cm? Máte s tím někdo zkušenost???
Dík za rady!!!
-
- Stříbrný uživatel
Ahojky,
určitě sežeň ještě pletivo,pokud je činčilka ještě mládě,protože tím rády prolezají a zdrhají,mám doma tyhle klece dvě,tak je to ozkoušené :wink:
určitě sežeň ještě pletivo,pokud je činčilka ještě mládě,protože tím rády prolezají a zdrhají,mám doma tyhle klece dvě,tak je to ozkoušené :wink:
-
- Nový uživatel
Je, teprve si pro ní pojedu má 277g. Ale až bude dospělá, tak můžu pletivo sundat? Nebo i dospělá tím proleze?
Já teda doufám, že do té doby pořídím ,,skříňovou klec"
Já teda doufám, že do té doby pořídím ,,skříňovou klec"
-
- Stříbrný uživatel
Dospělá činčilka mi tím neprolezla,naštěstí.
Ale miminka s maminkama jsem přesunula do jiné klece,protože ačkoli prckové tak nevypadjí,tak prolezou i 2cm-zrovna dneska jsem je musela přesouvat,protože mi zdrhli :D
Mně tím prolezla ještě 5měsíční činčilka :)
Ale miminka s maminkama jsem přesunula do jiné klece,protože ačkoli prckové tak nevypadjí,tak prolezou i 2cm-zrovna dneska jsem je musela přesouvat,protože mi zdrhli :D
Mně tím prolezla ještě 5měsíční činčilka :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Proleze!!! Jak jsem jela pro mého druhého činčiláka měl sice 290g a prolezl 3 den 2,5 cm mezerama, a pak jsem ho naháněla půl hodiny a přišla jsem pozdě do školy :D :D Tak že dej pletivo kolem klece a až vyroste tak ho můžeš sundat.
-
- Stříbrný uživatel
Já mám takovou klec... A můžu ti říct,že ti proleze.Až mu bude půl roku,můžeš sundat :) Ale !!pozor!!! měla jsem samečka mládě,a ten vůbec neutekl,i když mohl :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
I dospěla? To tu byl taky dotaz.
-
- Stříbrný uživatel
neprodejny vzorek napsal:I dospěla? To tu byl taky dotaz.
Dospělá ne..Jedině,že by byla vychrtlá.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Jo s tím máme taky zkušenost ,taky jsem měli dvě malé činčilky a v pohodě tím prolezly.Tak jsme klec celou vypletli zevnitř pletivem a bylo to v pohodě. :D Můžeš se podívat k nám na stánky na fotogalerii bydlení 1.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zdice
Čauky, já jí mám taky a je to v pohodě (běhají tam dospělé kuličky) pokud ovšem plánuješ odchov, tak je dodatečné pletivo nutné... :wink: