Špatné granulky
-
- Nový uživatel
Špatné granulky
Zdravím Vás milí činčiláři...
mému drobečkovi nebylo dobře, nepapal a moc nebobkoval...tak jsme dnes vyrazili k veterináři.
Po vyšetření pan doktor usoudil, že to bude určitě špatnými granulemi, kde např. dvě krabičky byly v pořádku, ale třetí byla zkrátka špatná várka, kde výrobci např. došla nějaká složka a nahradil to něčím jiným, což mému drobečkovi neudělalo dobře... :(
Proto jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte o někom z chovatelů, kdo vyrábí svoje granulky a je ochoten je zaslat např. na dobírku, popř. jestli můžete něco doporučit. Určitě chápete, že se teď bojím mu cokoliv koupit :(
Předem díky všem za rady a držte palečky, ať je nás Bertík zase "zdravá tlustá myška" :)
mému drobečkovi nebylo dobře, nepapal a moc nebobkoval...tak jsme dnes vyrazili k veterináři.
Po vyšetření pan doktor usoudil, že to bude určitě špatnými granulemi, kde např. dvě krabičky byly v pořádku, ale třetí byla zkrátka špatná várka, kde výrobci např. došla nějaká složka a nahradil to něčím jiným, což mému drobečkovi neudělalo dobře... :(
Proto jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte o někom z chovatelů, kdo vyrábí svoje granulky a je ochoten je zaslat např. na dobírku, popř. jestli můžete něco doporučit. Určitě chápete, že se teď bojím mu cokoliv koupit :(
Předem díky všem za rady a držte palečky, ať je nás Bertík zase "zdravá tlustá myška" :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Já beru přímo od výrobce zaručená kvalita mohu ti poslat na zkoušku.Jinak stojí 20kč kilo naše holky po nich bobkujou jedna báseň.
-
- Nový uživatel
To je krásná zpráva i krásná cena, byla bych moc moc ráda :oops: :)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno a okolí
- Kontaktovat uživatele:
ajtik napsal:Já beru přímo od výrobce zaručená kvalita mohu ti poslat na zkoušku.Jinak stojí 20kč kilo naše holky po nich bobkujou jedna báseň.
ajtik, já bych si vzala taky, kdybys byla tak hodná... v Brně sehnat kilo pod 30kč, aby to činče jedly, je skoro zázrak...
a nedávno jsem byla ve zverimexu ve Vankovce, drzela pytlik granulek a šla platit, ale měly jakejsi jinej zelenej odstín než normálně, tak jsem zaostřila a všechno to bylo plesnivý :-&
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
albona napsal:ajtik napsal:Já beru přímo od výrobce zaručená kvalita mohu ti poslat na zkoušku.Jinak stojí 20kč kilo naše holky po nich bobkujou jedna báseň.
ajtik, já bych si vzala taky, kdybys byla tak hodná... v Brně sehnat kilo pod 30kč, aby to činče jedly, je skoro zázrak...
a nedávno jsem byla ve zverimexu ve Vankovce, drzela pytlik granulek a šla platit, ale měly jakejsi jinej zelenej odstín než normálně, tak jsem zaostřila a všechno to bylo plesnivý :-&
No to se mi stalo taky. Už jsem zaplatila a mašírovala jsem si to domů. Plné ruce pytlíků s granulema + nějaké ty hobliny. Samozřejmě mi to popadalo... no a jak to bylo na zemi tak jsem si všimla, že jsou nějaké divné. Vrátila jsem se zpět do tho zverimexu a požadovala výměnu. V obchodě bylo přítmí tak to nešlo vidět... musela jsem vyvést pani prodavačku na denní světlo aby se přesvědčila.
Raději už beru přímo od výrobce. Jeden den objednám a do dvou to mám v obchodě. Stačí vyzvednout a mám na pár měsíců vystaráno. Beru granum. Jsou dobré,myšáci je mají rádi a když toho vezmu 25kg tak mě kilo příjde na 20,-
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, v Brně bych mohla zkusit domluvit s bratránkem granulky (bere např. p. Žalud)... Kilo vychází na 15 kaček ale museli byste si u mě vyzvednout celý pytel (25 kilo)...
M.
M.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 5
wow, kde můžu sehnat kontakt na takového výrobce?..nádherná cena
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
já mám granule za 12 korun :-) Žanda je rovnou vozí od výrobce, tak kdyby si Zolty chtěla, do prahy jezdim každý týden, takže pokud by ti nevadilo si pro ně zajet třeba na černej most a nebo na florenc ( jezdim vždycky z černýho mostu na vlak -bud do holešovic a nebo na hlavak), tak ti můžu přivest na ochutnavku kilo ;-) Granulky našim moc chutnaj a myslim, že jsou i dobre, protože maji trvanlivost 3 měsíce.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havlíčkův Brod
- Kontaktovat uživatele:
já kupuju z nějakýho skladu výrobce, schání mi to kluk co má zverák, a měla jsem od paní Ždárský a ty jim moc nechutnaly, jak se ty vaše granule jmenujou???
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Fink - výrobce z Nezvěstic: http://www.plzen-info.cz/firma/fink/
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Prostějov
- Kontaktovat uživatele:
Granulky Apetit?
Lidicky a co granulky Apetit? Ja koupil 5Kg za 80kc a papaj je krasne. Do toho jim zamicham trosku Chinchila Complete od Versele-Laga coz jim take leze a jeste jim na preskacku dam Chinchila nature od Prestige. Je nejake krmivo z tohoto spatne pro cincilky?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
To od Prestige bych nedávala,je to pěkný-hm,jak to říct slusně- hnus.Taky už se tu řešilo http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=1641
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Granulky Apetit?
Bobanecek napsal:Lidicky a co granulky Apetit? Ja koupil 5Kg za 80kc a papaj je krasne. Do toho jim zamicham trosku Chinchila Complete od Versele-Laga coz jim take leze a jeste jim na preskacku dam Chinchila nature od Prestige. Je nejake krmivo z tohoto spatne pro cincilky?
Apetit ch su velmi dobre granulky co sa tyka Prestigu tak tie tu spominala Alice,ze nie su dobre. To je na kazdom z nas co dame nasim cincilkam.