VONNÉ LÍSTEČKY
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
VONNÉ LÍSTEČKY
Jen bych se ráda ujistila :oops: Včera mi činči ožrali takový ty vonné lístečky, co se dávají na parádu třeba do košíčku na stůl. Jsou celkem dost aromatické a barvený do modra. Nevim z čeho to je, ale jednu takovou bambulku mi oba ohryzali - drobet - okamžitě jsem to dala pryč. Každému jsem dala zrnko ostropestře....
tak snad to na nich nenechá žádné následky!!! (ožrali mi už leccos :oops: )
kdyžtak poraďte, jestli mám ještě něco udělat, stalo se to včera večer!
DÍKY
tak snad to na nich nenechá žádné následky!!! (ožrali mi už leccos :oops: )
kdyžtak poraďte, jestli mám ještě něco udělat, stalo se to včera večer!
DÍKY
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Me se to taky stalo, v nestrezenou chvili mi to cinca ozrala.ale celkem sem se divila, ze ji to chutna.jestli myslim to co ty, tak jsou to takovy barveny veci a je to dost aromaticky.nastesti se ji nic nestalo.Obcas mam pocit, ze mam misto cincily kozu.Ta taky vsechno spase a nic se ji nestane :twisted:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
Obcas mam pocit, ze mam misto cincily kozu.Ta taky vsechno spase a nic se ji nestane :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že jim to taky neublíží - urči je to to samý, prodává se to v sáčsích různé vůně a barvičky, no a já mám zrovna nějaký mix do koupelny a je to modrý!!!! A ještě ke všemu to mám na okně, kam Bukša ještě do včerejška neuměl lézt :lol: :lol: Ale zachutnalo mu to, samozřejmě to vyházel na zem, takže se k tomu pak dostali oba. Potvoráci, člověk je pustí a aby odnosil půlku pokoje, kam všude vlezou :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Já to mám na stole taky, ale činči si toho zatím nevšimli. Je pravda, ž už mi ukradli burák, když jsem je měla v misce, ale jinak OK.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Re: VONNÉ LÍSTEČKY
Mišulka napsal:... okamžitě jsem to dala pryč. Každému jsem dala zrnko ostropestře....
Tak kvůli zrnku ostropestřece by moji byli schopni ohlodávat i indigo :lol: .
Vrátit se na “Nemoci a potíže”