Samčí pohlavní problémy
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: okr. Opava
jo, jo, ten můj je na tom stejně, tak jsem vlastně už jak byl malý zjistila, že je to vlastně samec a ne samička, jak mi bylo řečeno, protože byl malinký, u nich to není až tak poznat a já ho mám jako první činču, takže jsem ani přesně nevěděla...no, jo, no, samci... :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Asconka napsal:no, jo, no, samci... :wink:
to je fakt.. čemu já se divím.. :lol: :lol: :-k :lol: :lol:
No vidite. A ja jsem se zrovna po dlouhe dobe pripojil na toto forum resit delikatni problem. :lol: No jeste ze jsem si poradne procetl vsechny jiz zapocata temata. :D
Ten nas lumpik Cip totiz provetrava ptakopyska kazdou chvili. :lol: Vubec nejvic ho rozrajcuje kdyz se unej nebo pod nim zacne neco cukat. V knizce jsem vycetl ze samicka pred parenim ze zacatku odporuje. No a tyhle uhybavy pohyby ho lumpika tak rozdovadi ze jede jak zbijecka :D Normalne na chodniky s nim :)
Jsem moc rad ze nebudeme muset zakryvat klec. Uz se totiz objevila takova prastena idea ze chudaka deprimujeme a ze zavidi :roll: postel totiz mame primo nalepenou na kleci :wink:
Jo jinak se mu zatim nejlepsi partnerkou jevi moje fleecova mikina.
A mam takovej pocit ze se to u nej zacalo projevovat az kdyz si ho partnerka opravdu silne zhyckala. Me v podstate Cipik vidi jednou za 14 dni kdyz dobre a to si ke me klidne chodi pomazlit se. No a ted co zacal ztracet ten chlapskej charakter :D chodi porat ale jaksi pohlazeni uz mu nestaci. Priste dostane nakladacku :lol:
Ten nas lumpik Cip totiz provetrava ptakopyska kazdou chvili. :lol: Vubec nejvic ho rozrajcuje kdyz se unej nebo pod nim zacne neco cukat. V knizce jsem vycetl ze samicka pred parenim ze zacatku odporuje. No a tyhle uhybavy pohyby ho lumpika tak rozdovadi ze jede jak zbijecka :D Normalne na chodniky s nim :)
Jsem moc rad ze nebudeme muset zakryvat klec. Uz se totiz objevila takova prastena idea ze chudaka deprimujeme a ze zavidi :roll: postel totiz mame primo nalepenou na kleci :wink:
Jo jinak se mu zatim nejlepsi partnerkou jevi moje fleecova mikina.
A mam takovej pocit ze se to u nej zacalo projevovat az kdyz si ho partnerka opravdu silne zhyckala. Me v podstate Cipik vidi jednou za 14 dni kdyz dobre a to si ke me klidne chodi pomazlit se. No a ted co zacal ztracet ten chlapskej charakter :D chodi porat ale jaksi pohlazeni uz mu nestaci. Priste dostane nakladacku :lol:
Vrátit se na “Nemoci a potíže”