odpověd
Příspěvekod Lída » Út Lis 29, 2011 7:29
Jéé, moc Vám děkujeme :P
Do Holandska jsme cestovali vlakem, ale činčilky měly pořádné přepravky, které mi dělal manžel - pevné.. přes noc spaly v kleci, které jsme měly zajištěné předem.
Jak píše Dora, vítězství jsme nečekali....
Jela jsem tam proto, abych se podívala na výstavě, jak má angora vypadat a jak se má o ni pečovat.. Brala jsem s sebou Taničku a Teddynku - obě jsou sestry, ale mají jiné matky (matka a dcera..) - abych viděla jaké činčilky jdou po oné linii. Měli jsme dojet v pátek do Holandska, ale po komplikacích jsme dojely až o den později a jiným dopravním prostředkem. Měla jsem sice sebou hřeben a písek,ale z přepravky putovaly do klece výstavní, takže jsem měla trochu nevýhodu oproti těm, co přijeli dříve. Proto nás šokovalo to umístění....
Ani nevím co napsat... činčil tam bylo hodně k vidění, jedna hezčí než druhá, jako na každé výstavě.
Různé barevné mutace z Holandska, Německa...
Posuzovatelé byli tři.
V kategorii Royal Persian Angora byl vyhlášen CHAMPION a tou byla naše TEDDYNKA White Royal Persian Angora. Jsem šťastná. Musím vyfotit ten velký pohár, který jsem táhla vlakem domů...
Do Holandska jsem jela s batohem, dvě cestovní tašky s přepravkama. Dora táhla svou tašku. V tombole jsem si vytáhla "cigarety", abych netáhla nic těžkého. Dora si táhla "pytel" granulí a ještě přepravku navíc.
Pohled na nás dvě musel být úžasný:)
Moc děkuji všem za podporu..
fotky ráda vložím až budu mít