MIMINA
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Tak to jsou super zprávy, že má chuť jíst i běhat! :)
Však ona nám tady všem ještě ukáže, co je to za bojovnici! ...mohla by se rovnou jmenovat Xena! :wink:
Však ona nám tady všem ještě ukáže, co je to za bojovnici! ...mohla by se rovnou jmenovat Xena! :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
jupííííííííííííííííííííííííí to je borec :wink:
-
- Zlatý uživatel
dostala jsem se sem az ted a moc malicke preju, aby zacala poradne pit a byla z ni krasna a stastna cincilka. Moc moc drzim palecky a uvidis, to bude druhy Terry:-), ten taky mel zpocatku preci problem s prijmem potravy, ikdyz u nej se nedivim, ponevadz od narozeni si prosel peklem a narodil se do hroznych podminek a nasledne mu hned umrela maminka, tak se ani nedivim, ze nemel chut zit. Ale diky Tobe je zdravej, cilej a stastnej.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Je to statečná holčička.. =D> Nevzdala to a po tvrdém boji se může radovat ze života.. A taky díky tobě Kami.. :!: :!: :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
nevím, už je zase na 28g... ale kousat mě do prstu, to by jí šlo... :)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
No, jestli jí chutnají tvoje prsty a příbírala by, tak proč ne? :wink: :lol:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
camilla napsal:nevím, už je zase na 28g... ale kousat mě do prstu, to by jí šlo... :)
Tak třeba už nechce mít vegetatián a chce masíčko :lol: :lol: ......dokrmuješ jí??Třbea nemá tolik mléka-protože je divný, že zase zhubla :?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martina Tejnilová napsal:camilla napsal:nevím, už je zase na 28g... ale kousat mě do prstu, to by jí šlo... :)
Tak třeba už nechce mít vegetatián a chce masíčko :lol: :lol: ......dokrmuješ jí??Třbea nemá tolik mléka-protože je divný, že zase zhubla :?
dokrmuju, jenže to není tak jednoduchý, když se vysloveně cuká, že to nechce.... Terry byl jinej, ten to taky nechtěl, ale netrvalo mu to tak dlouho a zvykl si.. Jenže tahle malá potvůrka se prostě kousla...Narvu do ní tak 1ml, což je hodně málo... jsem celkem dost unavená.Od neděle jsem pořádně nespala, do toho v práci šrumec, stres, přijdu domu - vařit, uklízet, prát, žehlit, do toho ještě tady řeším přes ICQ a SZ komunikaci mezi Inou a Christinou, teď jsem si ještě hnula se zádama a nemůžu sedět, natož stát.. Je to celkem záhul. Avůbec mi to neutíká, nemůžu se dočkat pátku a víkendu .... Ach jo...
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
camilla napsal:Martina Tejnilová napsal:camilla napsal:nevím, už je zase na 28g... ale kousat mě do prstu, to by jí šlo... :)
dokrmuju, jenže to není tak jednoduchý, když se vysloveně cuká, že to nechce.... Terry byl jinej, ten to taky nechtěl, ale netrvalo mu to tak dlouho a zvykl si.. Jenže tahle malá potvůrka se prostě kousla...Narvu do ní tak 1ml, což je hodně málo... jsem celkem dost unavená.Od neděle jsem pořádně nespala, do toho v práci šrumec, stres, přijdu domu - vařit, uklízet, prát, žehlit, do toho ještě tady řeším přes ICQ a SZ komunikaci mezi Inou a Christinou, teď jsem si ještě hnula se zádama a nemůžu sedět, natož stát.. Je to celkem záhul. Avůbec mi to neutíká, nemůžu se dočkat pátku a víkendu .... Ach jo...
To mi dělal i Ajík-vůbec nechtěl pít-ale naštěsí máňa se uklidnila,tak mohla kojit. takže krmíš vlastně ještě častějc, než nomálně. Fakt ti to nezávidim-kdyby si třeba něco potřebovala tak, řekni a třab bysme vymysleli,kdo má teď mimča a může kojit. Ja bych ho kdyžtak mohla vzít domů a kmrit ho, kdyby si to nezvládala 8)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dík. Když jsem doma, je to jednodušší - vyndám větší mláďata a nechám jí u mámy samotnou... ale kdyby něco, tak ti můžu poslat mládě přes našeho ředitele, je Liberečák... :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
camilla napsal:dík. Když jsem doma, je to jednodušší - vyndám větší mláďata a nechám jí u mámy samotnou... ale kdyby něco, tak ti můžu poslat mládě přes našeho ředitele, je Liberečák... :wink:
DObře:-)Ja kdyžtak jedu v sobotu do prahy-takže by to taky šlo nějak udlělat 8) Kdyžtak se ozvi 8)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Komčo, kdybys fakt chtěla, tak si malou vezmu k té mojí mámě. V sobotu jedu do Žatce a v neděli kolem jedný domů. Neni to pro mě žádný problém. Navíc jsem studentka s individuálním rozvrhem, takže bych mohla i dokrmovat. Do neděle se můžeš rozmyslet. Žanda
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
žanda napsal:Komčo, kdybys fakt chtěla, tak si malou vezmu k té mojí mámě. V sobotu jedu do Žatce a v neděli kolem jedný domů. Neni to pro mě žádný problém. Navíc jsem studentka s individuálním rozvrhem, takže bych mohla i dokrmovat. Do neděle se můžeš rozmyslet. Žanda
jj. a nebo, kdyby ho pan ředitel přivez do Lbc, tak si pak můžeš vyzvednout u mě, nebo bych ti ho dovezla ja. Myslim, že mamča by pro něj byla uplně nejlepší :wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Martina Tejnilová napsal:žanda napsal:Komčo, kdybys fakt chtěla, tak si malou vezmu k té mojí mámě. V sobotu jedu do Žatce a v neděli kolem jedný domů. Neni to pro mě žádný problém. Navíc jsem studentka s individuálním rozvrhem, takže bych mohla i dokrmovat. Do neděle se můžeš rozmyslet. Žanda
jj. a nebo, kdyby ho pan ředitel přivez do Lbc, tak si pak můžeš vyzvednout u mě, nebo bych ti ho dovezla ja. Myslim, že mamča by pro něj byla uplně nejlepší :wink:
Já jedu do Žatce na návštěvu k sestřenici, takže mám stejně cestu. Mrně bych su kvůli teplíčku dala na břicho, nebo bych si vzala ten nahřívací modrý pitlík. :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
žanda napsal:Martina Tejnilová napsal:žanda napsal:Komčo, kdybys fakt chtěla, tak si malou vezmu k té mojí mámě. V sobotu jedu do Žatce a v neděli kolem jedný domů. Neni to pro mě žádný problém. Navíc jsem studentka s individuálním rozvrhem, takže bych mohla i dokrmovat. Do neděle se můžeš rozmyslet. Žanda
Já jedu do Žatce na návštěvu k sestřenici, takže mám stejně cestu. Mrně bych su kvůli teplíčku dala na břicho, nebo bych si vzala ten nahřívací modrý pitlík. :wink:
Jj. to je jasný:-)ja jen kdyby si ho chtěla Kamča ještě nechat :wink:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Martina Tejnilová napsal:žanda napsal:Martina Tejnilová napsal:žanda napsal:Komčo, kdybys fakt chtěla, tak si malou vezmu k té mojí mámě. V sobotu jedu do Žatce a v neděli kolem jedný domů. Neni to pro mě žádný problém. Navíc jsem studentka s individuálním rozvrhem, takže bych mohla i dokrmovat. Do neděle se můžeš rozmyslet. Žanda
Jj. to je jasný:-)ja jen kdyby Kamča ještě chtěla si ho nechat :wink:
Tak to jooooo :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Já se chci taky hřát na bříšku :lol: :wink:.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, že ti to neprojde. Mé bříško je už zadané :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
uvidíme, co bude v neděli. Jestli to jinak nepůjde, tak ti jí Žando svěřím. Ale mám strach. Oni totiž zhubli i ti kluci, ale je fakt, že oni hrozně lítaj. Je neuvěřitelný, kolik toho musej vyběhat, i ta malá brebenda...
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
A má mamina mlíko?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
zatím ano, ale doufám, že ne málo, dělám vše pro to, aby ho měla víc...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
žanda napsal:Myslim, že ti to neprojde. Mé bříško je už zadané :lol:
Já bych kvůli tomu zkusil i zhubnout :roll: :lol:.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
aktuální foto:
http://cincilavdome.wz.cz/15.11.2006%20 ... ki%202.jpg
http://cincilavdome.wz.cz/15.11.2006%20 ... ki%202.jpg
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:žanda napsal:Myslim, že ti to neprojde. Mé bříško je už zadané :lol:
Já bych kvůli tomu zkusil i zhubnout :roll: :lol:.
A kolik vážíš???
:wink: Musel bys být činčila. Pro tu udělám cokoli.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Mimča jsou úplně moooc krásná =D>
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”