kozí záda?
kozí záda?
Jsem tu nova, jsem činčilí začátečník a nerada bych nekoho pomlouvala nebo zmatkovala nebo jak to nazvat :oops: (jak jsem tu jiz videla na zacatku diskuze o kozich zadech).
Jen si stale nejsem jista jak kozí záda poznat, proto bych se chtela zeptat, zda jsou toto kozí záda (myslim tu krasavici vzadu). http://fotogalerie.cincila.com/displayi ... t=0&pos=93
moje cincilka ma totiz podobny "hrb", kdyz takhle sedi a nevim zda je to normalni ci ne.
Dekuji za pomoc
Jen si stale nejsem jista jak kozí záda poznat, proto bych se chtela zeptat, zda jsou toto kozí záda (myslim tu krasavici vzadu). http://fotogalerie.cincila.com/displayi ... t=0&pos=93
moje cincilka ma totiz podobny "hrb", kdyz takhle sedi a nevim zda je to normalni ci ne.
Dekuji za pomoc
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, zadala jsi špatný odkaz na obrázek.
Musíš se dostat do galerie dotyčného a odsud odkaz zkopírovat. Nejspíš jsi byla v komentářích nebo posledních nahraných fotkách.
Musíš se dostat do galerie dotyčného a odsud odkaz zkopírovat. Nejspíš jsi byla v komentářích nebo posledních nahraných fotkách.
zkusila jsem vyfotit tu svoji, tak snad ted poslu dobrej odkaz- jeste se tu trochu rozkoukavam, jinak moooc dekuji vsem, kdo v tomhla webu maji prsty, protoze je uplne super
http://fotogalerie.cincila.com/displayi ... 0383&pos=0
http://fotogalerie.cincila.com/displayi ... 0383&pos=0
jeste jednou zkusim poslat tu prvni fotku: http://fotogalerie.cincila.com/displayi ... =566&pos=4
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
podla mna to nie su kozi zada
dekuji za kazdou odpoved :) ja jsem tu tak cetla o tech zadech az me to trochu vystrasilo
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vies to by potom pomaly kazda mala kozie zada, aj tie moje ked sedia tak vyzeraju
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
teda nestrašte mě, na tom odkazu jsou moje myšky! :shock: :( Ale Denda žádné příznaky nemá, sedí takhle pořád...
praveze nechci nikoho strasit, jen se mi nepodarilo udelat takovou fotku jako mas ty. ta moje taky nema zadny jiny priznaky a myslim ze krmeni taky dodrzuju-jen jsem znervoznila z tech diskuzi tady a nedalo mi to
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
to nejsou kozí záda - to by to pak musela mít každá činča a to je blbost
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
opravdu nejsou
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Mišulka napsal:teda nestrašte mě, na tom odkazu jsou moje myšky! :shock: :( Ale Denda žádné příznaky nemá, sedí takhle pořád...
Neboj, to nejsou kozí záda, tohle jsou kozí záda
-
- Stříbrný uživatel
:D já dostala preventivně dneska pár semínek z bodláku-ostropesřec mariánský;)Děsně mi to chutná :lol: To bude pak ale bobečkůůůůů :!: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ :wink: Nasekala jsem tam chybu;)
-
- Nový uživatel
Může se ten ostropestřec podávat už od malička?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
takže je to v poho, žejo??? :shock: už jsem měla zase strach...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Jasne ze je :D
ten hrb je velmi viditelny, to by si videla hned rozdiel.Hrbate cicilky su vychudnute.Ked na chrbte chytis kouzsok aku ked chytas zajaca ( Ale jemne) tak by si mala mat problem chytit kozu medzi 2 prsty. Ak mozes bez problemov kozu chytit tak je cincilka chuda alebo dehydrovana ale na hrb je to stale malo.Ta koza tam je vtedy o par cisel vacsia :D
ten hrb je velmi viditelny, to by si videla hned rozdiel.Hrbate cicilky su vychudnute.Ked na chrbte chytis kouzsok aku ked chytas zajaca ( Ale jemne) tak by si mala mat problem chytit kozu medzi 2 prsty. Ak mozes bez problemov kozu chytit tak je cincilka chuda alebo dehydrovana ale na hrb je to stale malo.Ta koza tam je vtedy o par cisel vacsia :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
díky - tohle je moc dobré info >:*B \:D/
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Alice napsal:Jasne ze je :D
Ešteže tak, už som si myslel že budem mať aj ja kozy :roll: .
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nemam diakritiku :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
aspon som sa zasmiala :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Nový uživatel
Ahojte, chcem sa opýtať. Mám dve činčilky. chlapčeke a dievčatko. Každý deň behajú asi takú hodku. ke´d ich dám naspäť do domčeka chlapček sa ide okamžite napiť ale dievčatko nie. mám ju mesiac a ešte som ju nevidrela piť vodu.prosím, :( pomôžete mi???
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
flutefo napsal:Ahojte, chcem sa opýtať. Mám dve činčilky. chlapčeke a dievčatko. Každý deň behajú asi takú hodku. ke´d ich dám naspäť do domčeka chlapček sa ide okamžite napiť ale dievčatko nie. mám ju mesiac a ešte som ju nevidrela piť vodu.prosím, :( pomôžete mi???
Ak nestraca vahu tak zrejme pije. Niektore piju menej niektore viac. :D
-
- Nový uživatel
alice...
ALICE, má rovnakú váhu, cca 430 gramov, je to normálne??, čitala som že to môže by medzi 400-1000 ale aj tak sa mi zdá chudučká. Písala si, že treba skúsiť chytiť kožu medzi dva prsty, ja jej chytím ledva ledva. :cry:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a ma napajacku alebo misku? moja cinca dlho nepila vodu, lebo nevedela pit z napajacky, musela som jej davat do misky, potom ju to ale ta druha naucila
Vrátit se na “Nemoci a potíže”