Kukuřičná podestýlka Sonnenland

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Equiska
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Nový Jičín

Kukuřičná podestýlka Sonnenland

Příspěvekod Equiska » Pá Led 18, 2008 18:57

:( Vysypala jsem pytlík této podestýlky a našla jsem v tí zhruba 8 kousků plastu (průhledný asi tak 1-2 cm velký) a ještě kovovou matku :| k tomu ještě nějaké kousíčky papíru (jakoby obal od Krowek).. no prostě hrůza.. a to jsem zezačátku této značce tak věřila :? Už to nikdy nekoupím..

Disable adblock

OkoTygra
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Semily-Jičín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OkoTygra » Pá Led 18, 2008 19:17

já ho kupuju taky a zatím jsem nikdy problémy neměl,asi smůla na balení.Ted asi záleží na tobě jestli koupíš nebo ne :wink: :wink: já když to sypu do klece,tak rukou po tom projedu a taky se dívám jestli tam nic není :wink:

Biffi
Zlatý uživatel
Zlatý uživatel
Místo/Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Biffi » Pá Led 18, 2008 19:19

zkus jí jít vrátit, alespoň když to vrátí dodavateli, tak to budou víc kontrolovat ;-)

Equiska
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Equiska » Pá Led 18, 2008 19:20

OkoTygra napsal:já ho kupuju taky a zatím jsem nikdy problémy neměl,asi smůla na balení.Ted asi záleží na tobě jestli koupíš nebo ne :wink: :wink: já když to sypu do klece,tak rukou po tom projedu a taky se dívám jestli tam nic není :wink:

No já to právě taky kontroluju.. no možná to bylo nějaké špatné balení, ale nechci domyslet, co by se stalo, kdyby to někdo nezkoumal :roll:

Disable adblock

Equiska
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel

Příspěvekod Equiska » Pá Led 18, 2008 19:21

Biffi napsal:zkus jí jít vrátit, alespoň když to vrátí dodavateli, tak to budou víc kontrolovat ;-)

už jsem to spotřebovala.. když jsem to brala z vrchu, tak to bylo čisté.. až když byl pytlík u konce, tak se mi vysypalo toto :? a navíc jsem to kupovala v Hornbachu a tam by mi byli schopni říct, že jsem si to tam nasypala sama :roll:

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”