nevim co s tím...
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
nevim co s tím...
Potřebuju pomoct... na tehle http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce ... r=vickyver adrese mam fotecky moji nove cinci kterou mam ani ne mesic... jak sem ji dovezla domu uz neco takoveho mela ale ne tak hodne... a jeste ma neco s tlapickou... ma jeden prstik takovy netekly a uplne cerveny... neni ochoceny je takovy trochu agresivni tak sem se na ni jeste poradne nepodivala...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
Vypadá to jako vykousnutá část kožíšku. Obvykle to za pár týdnů doroste. Nemá poraněnou kůži v tom místě? Činčila má schopnost, že když ji třeba rafne druhá činčila, tak ona prostě ty chlupy uvolní a prchá :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Psáry
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá na vykousanou srst. To činčily dělají buď z nudy nebo byla hodně stresovaná. Takhle si můj činčilák také vykousal díry kolem zadních pacek. Ale časem to pak zarostlo. Bylo to nejspíš z nudy, vymyslela jsem mu pár hraček a byl klid.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Jo to opravdu vypadá jako vykousaná srst.
a co se tyče prstu, když ho maje ukousla jina činča, tak ji taky zčervanal a otekl a mazala jsem to Phlegmotonem mastí a do týdne to bylo OK.
a co se tyče prstu, když ho maje ukousla jina činča, tak ji taky zčervanal a otekl a mazala jsem to Phlegmotonem mastí a do týdne to bylo OK.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
druha cinca to byt nemohla jsou zatim oddeleni protoze mame Montyho jen chvili, ta druha cinca se k nemu dostane jenom z vrchu...
Vrátit se na “Nemoci a potíže”