Mladá samička
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Nevím přesně, ale asi tak v pěti měsících, jestli se nepletu. :oops:
V pátek jsme si totiž přivezli mladou činčilku ze zverimexu a je hrozně silná. Nevíme jestli z toho, že by mohla čekat mimča, nebo z nevhodné stravy.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Haňulka napsal:V kolikati měsících může činčila zabřeznout? Vím že by měla až je starší než rok. Ale když je neustále s dospělým samcem, tak v kolikati měsících už je to možné?
Uz v 3 mesiacoch. A to by ju zabilo.
Snad je tak silná kvůli nevhodné stravě. Slunečnice ...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Fakt už ve třech měsících??? Vždyt to jsou ještě mimiška. :cry:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
mno zajímavé
ahoj, nedá mi nereagovat na tu přírodu... z knížek a cestopisů jsem se dočetla že eskymácký holky ve 13 zakládaj rodinu (ale nedožívaj se 40).... asi to bude průměrným věkem v přírodě se činči nejspíš tnedožívají tak vysokého věku...... nebo...
Martina
Martina
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: mno zajímavé
tuta napsal:ahoj, nedá mi nereagovat na tu přírodu... z knížek a cestopisů jsem se dočetla že eskymácký holky ve 13 zakládaj rodinu (ale nedožívaj se 40).... asi to bude průměrným věkem v přírodě se činči nejspíš tnedožívají tak vysokého věku...... nebo...
Martina
To a tymi Eskymakmi tak bolo v stredoveku ale v dnesnej dobe sa dozivaju takeho isteho veku ako mi. Aspon ti Norski. (Samovia)
Aj deti v oveku 8-10 rokov mozu menstruovat a otehotniet a napriek tomu sa tomu vyhybaju. Zo zdravotnych dovodov by to asi neprezili.Pokial niesu cigani. Tak isto je to aj u cincil. Mozu otehotniet aj v mladom veku ale je tam velke riziko umrtia. Tak ako u ludi.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: mno zajímavé
Alice napsal:tuta napsal:ahoj, nedá mi nereagovat na tu přírodu... z knížek a cestopisů jsem se dočetla že eskymácký holky ve 13 zakládaj rodinu (ale nedožívaj se 40).... asi to bude průměrným věkem v přírodě se činči nejspíš tnedožívají tak vysokého věku...... nebo...
Martina
To a tymi Eskymakmi tak bolo v stredoveku ale v dnesnej dobe sa dozivaju takeho isteho veku ako mi. Aspon ti Norski. (Samovia)
Aj deti v oveku 8-10 rokov mozu menstruovat a otehotniet a napriek tomu sa tomu vyhybaju. Zo zdravotnych dovodov by to asi neprezili.Pokial niesu cigani. Tak isto je to aj u cincil. Mozu otehotniet aj v mladom veku ale je tam velke riziko umrtia. Tak ako u ludi.
ok, souhlasím, normální člověk i zvíře se tomu v normálních podmínkách vyhne...
Martina
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Alice mám dotaz - mám všechny tři momentálně v jedné kleci samička + 2 samci. Samička má asi 7 měsíců. Vadí to něják? Protože zatím se kluci vůbec neperou, nic, prostě to vypadá jako by měli kamaráda a ne kamarádku :-). Tak si myslím, že ani otěhotnět nemůže, když jsou kluci v pohodě. Nebo ne?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ja suhlasim s Lilianou.Tato kombinacia je casovanou bombou ktora moze kedykolvek vybuchnut. Je mozne ze sa uz parili. Ani ja nie vzdy ustriehnem kedy sa mi zvierata parili.Vies dobre, ze 7 mesiacov je malo na to aby mohla byt tehotna. Ja by som to nikdy neriskovala mat 2 samcov a 1 samicu v klietke pokial by nebol jeden samec vykastrovany. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Špatně jsem se vyjádřila, nemám je v kleci nonstop, jenom když jsem s něma. Jinak jsou od sebe. Tak já je k sobě nebudu pouštět raději vůbec :wink: Díky moc za rady.
Moc se vám všem omlouvám, lhala jsem. Mám je všechny v jedné kleci, jsem nezodpovědná a moc mě to mrzí. Prostě je nemám jak rozdělit, jelikož klec není hotová.
A tímto bych taky chtěla říct, že tady na fórum už asi nepříjdu.
Tak se mějte krásně.
A tímto bych taky chtěla říct, že tady na fórum už asi nepříjdu.
Tak se mějte krásně.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
toj sem psala já.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hradec Králové
- Kontaktovat uživatele:
:?: :?: :?: Biffi??? Co blázníš??? :shock: :(
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Biffi blázní
Biffi dost blázní, nejspíš se nás bojí... taky jsem z vás měla strach.....
Biffi neboj, držím ti pěsti, nezodpovědnosti se dějí, ale některé činčily je zdárně překonávají.....
Martina
Biffi neboj, držím ti pěsti, nezodpovědnosti se dějí, ale některé činčily je zdárně překonávají.....
Martina
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já tomu stejně nerozumím... Proč zrovna Biffi? Si z nás dělá srandu, ne??? :wink: Vždyť se snad nic hroznýho nestalo... Taky mám blbou klec, sice velkou, ale málo vzdušnou, jsem si toho vědomá, ale chystám se, až budou peníze, pořídit novou a lepší. Ale rozhodně nebudu odcházet, kde bych sbírala užitečné informace... Biffi, doufám, že nás jenom lakuješ :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Ale no tak, to přece není důvod, abys odešla... každej je občas nucenej kvůli situaci udělat něco, co není tak úplně správně, ale my jsme tu přece právě od toho, abysme se snažili ty situace řešit!! Vždyť máš nádhernou a obrovskou klec, určitě nebude až takovej problém jí nějak provizorně rozdělit, než bude něco novýho... :wink: fakt neodcházej Biffi, byla by to škoda... možná se teď prostě jen stydíš, žes nejdřív lhala, ale to byla podle mě jen automatická obranná reakce, to se občas stane každýmu (kolikrát já zapřela co jsem provedla, jen aby mi nenadávali :lol: )... Takže tu hezky zůstaň a nedělej hérečku :wink: Všichni tě tu přece chceme a klidně si odhlasujeme že máš zákaz odejít :wink: :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jasný!!!! Hlasuji pro ZÁKAZ odchodu Biffi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a safra
to su jen já tak hloupá, že všechny svoje seky zveřejním?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To ne, ale je pravda, že když tu někdo udělá nějaký sek, jak říkáš, tak ho tu ostatní /někteří/ sjedou jak psa.... To by se tu mohlo taky změnit. Změnit přístup. Říct v klidu svůj názor a radu, jak problém odstranit, změnit... člověk často vybouchne, pak toho třeba lituje, ale je leckdy pozdě...
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Biffi neblázni to bude dobrý :cry: Jo a kam se ztratily vaše krásný fotky z fotogalerie? :shock: :wink:
Tak už se mi ji podařilo ukonejšit, je jí to líto, tak na ni buďte hodní a já budu doma :D :D :D :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já vám všem strašně moc děkuju. Moc to pro mě znamená.
Prostě jsem to napsala protože jsem měla strach, že mě odsoudíte. Teď toho strašně moc lituju, že jsem lhala. :-( fakt mě to hrozně mrzí. Chtěla bych se vám za to strašně moc omluvit :-(
Prostě jsem to napsala protože jsem měla strach, že mě odsoudíte. Teď toho strašně moc lituju, že jsem lhala. :-( fakt mě to hrozně mrzí. Chtěla bych se vám za to strašně moc omluvit :-(
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”