Pamlsek
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Já to koupila klukům jednou(víckrát jsem to nesehnala) a nezdálo se mi to mastné.Ale pravda je,že se po tom kluci mohli utlouct,brali si to navzájem z pacek a pošťuchovali se. :roll: No jo no,pro kus žvance udělaj cokoli. :lol: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
jako je to takový divný
Působí to dojmem, jako by to mělo nějakou náplň, která přes okraje jakoby prosakuje. A ty okraje jsou mastné. :roll:
A má to takový mastný pach, to bude asi to semínko.
Působí to dojmem, jako by to mělo nějakou náplň, která přes okraje jakoby prosakuje. A ty okraje jsou mastné. :roll:
A má to takový mastný pach, to bude asi to semínko.
Crock Herbs
Naše činčila nějakou dobu tenhle pamlsek vůbec nechtěla, je to mrška vybíravá, má už skoro deset let. Ale asi před měsícem jsem to zkusil znovu, a teď je ten polštářek první, co si vybere při krmení z misky. Dávám jí jen jeden za den, takže asi ani ten lněný olej nevadí. :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: Crock Herbs
jayzee napsal: Dávám jí jen jeden za den, takže asi ani ten lněný olej nevadí. :D
tím bych si nebyla tak jistá... jestli je to něco mastného, tak bych to v žádném případě každý den nedávala :!: Radši ty pamlsky střídej...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Re: Crock Herbs
Janča napsal:jayzee napsal: Dávám jí jen jeden za den, takže asi ani ten lněný olej nevadí. :D
tím bych si nebyla tak jistá... jestli je to něco mastného, tak bych to v žádném případě každý den nedávala :!: Radši ty pamlsky střídej...
Přesně, denně je moc [-X . Vždyť mlsek je tolik, že to vyjde snad jednou týdně :wink: .
-
- Bronzový uživatel
nedavala bych to ani prilezitostne, nac riskovat zdravi a dokonce i zivot mysaka.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
To by som nedavala.