Sobotní překvapení
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sobotní překvapení
Tak to tady je akorat jsem koknul do klece kdyz jsem se probudil a koukam ze činča akorat rodila. Zatím nevím co a kolik toho bude zatím tam je jedna mokrá koule podle její velikosti ale myslím ze bude jen jedno. Jinak stará rodí v horním domku a já celou dobu doufal ze si sleze na zem.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hodonín
- Kontaktovat uživatele:
tak to gratuluju... pak napis jak to nakonec dopadne
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
taky gratuluju a jestli máš někoho doma, tak mu řekni at mimina s mamčou sundá dolu na zem ;-)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
moc gratuluju
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
- Kontaktovat uživatele:
taky moc gratuluju
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď jsem to mimčo prozkoumal důkladněji na 90% je to kluk, váha asi tak 3 hodiny po porodu je 59g a zatím to vypadá že by to bude Wilson white - mozaika. Fotečku ještě dodám.
Jinak činča se zatím k druhému potomku nemá:-( ale pořad doufám že překvapí.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Havířov
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je kluk jak buk naše činči měli jen 31 a 36 a úplně první co jsme měli mělo jen 25. Tak gratuluju a at roste jako z vody a je zdravý
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
ondroj napsal:Tak teď jsem to mimčo prozkoumal důkladněji na 90% je to kluk, váha asi tak 3 hodiny po porodu je 59g a zatím to vypadá že by to bude Wilson white - mozaika. Fotečku ještě dodám.
No tak super ;) myslim si ze dalsi uz nebude byla by to strasne dloua doma takže byt tebou bych se modlila aby nemela jeste naky v brisku mohl by to byt problem
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Plačková Kamila napsal:ondroj napsal:Tak teď jsem to mimčo prozkoumal důkladněji na 90% je to kluk, váha asi tak 3 hodiny po porodu je 59g a zatím to vypadá že by to bude Wilson white - mozaika. Fotečku ještě dodám.
No tak super ;) myslim si ze dalsi uz nebude byla by to strasne dloua doma takže byt tebou bych se modlila aby nemela jeste naky v brisku mohl by to byt problem
Hej Kamčo ty mě děsíš... doufám že je všechno vpořádku mimči je u mamči pěkně schoulené a z vesela si popíjí mlíčko. Bohatě by mi stačilo toto jedno jen aby všichni byly vpořádku. A na to že je to prvorodička tak si myslím že to zvládla skvěle. Jo taky k tomu intervalu někde jsem četl ze se jedno narodilo ráno a druhé az večer je to mozné??? Jo a de něják poznat jestli má činča v sobě jestě neco??
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nepanikařte :-) Pokud po jednom mláďeti vyšla placenta, tak klidně další může porodit až za 8 hodin ;-) Jinak poznat se to dá pohmatem, ale to musíš umět a nebo podle vahy. O kolik během těhotenství přibrala?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martej napsal:nepanikařte :-) Pokud po jednom mláďeti vyšla placenta, tak klidně další může porodit až za 8 hodin ;-) Jinak poznat se to dá pohmatem, ale to musíš umět a nebo podle vahy. O kolik během těhotenství přibrala?
Momentík jdu to převázit.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Ples
- Kontaktovat uživatele:
krásná váha, moc gratuluji k miminku :)
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak kdyz jsem jí vážil na posledy tak měla 655g teď váží 587g a když jsem našel v kleci říjovou zátku tak měla 520g mimčo má 59g tak nevím ale podle těch čísel by mi něco naznačovalo ze by tam jeste jeno mohlo být. Placentu jsem nevyděl ale pod samičkou byla troska krve tak pred dvema hodinami to asi z toho jak se čistí. No nevím bude to jeste napínavé co myslíte bude tam jeste nebo ne???
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych rekla, ze s takovou vahou bude jen jedno miminko..samicka ma rok, takze klidne mohla jeste nabrat v ramci rustu..my taky meli 600g a pred porodem jsme meli 850g a byli dve mimca a mamca zustala na 720g uz natrvalo..takze ji tech 50g mohlo taky zustat :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že váha odpovída na jedno mimino ;-) sleduj ji, pokud bude apaticka a ležet na boku během tohoto týdne, tak zajdi raději k vetovi ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
ta váha odpovídá jednomu mimču (cca 100g navrch), a taky nezapomeň, že mimčo je pěknej macík.... To, že neshodila rovnou všechno, je normální, je zatím plná vody a celá jakoby nafouklá, pokud vím, tak ani ženský neshoděj hned všechno, ale až nějakou dobu po porodu... Pokud se mamka chová normálně, tak ji nestresuj žádným prohmatáváním, pravděpodobně je to všechno v pořádku... jen kdyby začala být apatická, tak utíkej na veterinu...
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo bedlive ji sleduji pod takovým dohledem není ani prezient USA jako je ten můj macík a jeho mamina. Taťuldu samozřejme zajímá jen jedno jak se dostat mamině pod sukni :D :D
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rád bych se pochlubil fotkou, ale nejde mi sem nahrát. :( :( :(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Staré Město pod Landštejnem
Moc gratulujeme k miminku a ta váha je fakt super ,pěknej cvalda. :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Ja sa tiez pridavam k nazoru, ze na tu vahu to bude len 1 mimino :-)