Pamlsek
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Pamlsek
Chci se zeptat, jaký názor máte na pamlsek Crock Herbs? Jestli jej teda někdo užíváte, dneska jsem jej koupila, je to určené pro činče, obsahuje to vojtěšku, bílkovinné extrakty rostlinného původu, lněné semínko, minerální látky.....díky za nízory.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
jo taky sem to asi pred dvema mesicema koupila.nevypada to spatne i kdyz je to od prestige.ale moje cinca to stejne nepapa.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě to není nic, co by činčily nesnesly. Sice jsou tu zarytí odpůrci vojtěšky, ale vojtěška se přidává do granulí, takže jedovatá nebude. Možná spíš jí nesmí být moc. Tento pamlsek neznám, bylo by fajn, kdybys někde splašila obrázek.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:Podle mě to není nic, co by činčily nesnesly. Sice jsou tu zarytí odpůrci vojtěšky, ale vojtěška se přidává do granulí, takže jedovatá nebude. Možná spíš jí nesmí být moc. Tento pamlsek neznám, bylo by fajn, kdybys někde splašila obrázek.
Dnes vyfotím a hodím to sem, resp. se pokusím to sem hodit :lol: Moje činča se do toho s vervou pustila, jeden jsem jí podstrčila a dost jí to šmakovalo. Tak snad to nevadí, když jí tím jednou za čas zpestřím jídelníček :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je obal od toho pamlsku Crock Herbs, snad se to zobrazí
http://fotogalerie.cincila.com/displayi ... at=0&pos=0
http://fotogalerie.cincila.com/displayi ... at=0&pos=0
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://fotogalerie.cincila.com/displayi ... at=1&pos=1 a zde je samotný kousek z Crock Herbs :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-venkov
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se na to dívala že jim koupím ježíška ale odradilo mě to lněné semínko :( a dala jsem jim radši křížalky s mrkvičkou nasušenou doma :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Já jsem jim koupila sušený šípky a ty jim mooc jedou :o :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sharona napsal:Já jsem jim koupila sušený šípky a ty jim mooc jedou :o :lol:
Ty já nekupuju, ty přímo trhám z keře a suším :lol:
-
- Bronzový uživatel
nevim co se stalo, ale kdyz jsem natrhala Filouskovi sipky a susila je (jeste nebyly uplne proschly) tak se mohl utlouct a ted, kdyz jsou na trout, se jich ani netkne. Stalo se to nekomu z vas?
-
- Stříbrný uživatel
Monika napsal:Sharona napsal:Já jsem jim koupila sušený šípky a ty jim mooc jedou :o :lol:
Ty já nekupuju, ty přímo trhám z keře a suším :lol:
Já normálně taky, ale letos jsem to nějak nestihla
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Já myslel že to se sbírá stále. Alespoň u nás je jich plno a částečně předsušeny :wink: .
-
- Stříbrný uživatel
STYRO napsal:Já myslel že to se sbírá stále. Alespoň u nás je jich plno a částečně předsušeny :wink: .
No nevim, u nás už teď ty na keřích jsou takový divný - hnědý až skoro schnilý - možná je totím, že furt prší
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
U nás šípky vůbec nefrčí a růžové lístky už bohužel taky ne, takže z pytlíku růžových lístků se radovaly činči od Janči ;-)
Aspoň vědí, co je dobrý :lol:
Aspoň vědí, co je dobrý :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
Sharona napsal:STYRO napsal:Já myslel že to se sbírá stále. Alespoň u nás je jich plno a částečně předsušeny :wink: .
No nevim, u nás už teď ty na keřích jsou takový divný - hnědý až skoro schnilý - možná je totím, že furt prší
To je tim, ze uz premrzly - osobne bych uz nedoporucoval sipky po prvnich mrazech nesbirat.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
sorry:
nedoporucoval sbirat - nebo - doporucoval nesbirat ;)
Vratte mi moznost Editovat! :roll:
nedoporucoval sbirat - nebo - doporucoval nesbirat ;)
Vratte mi moznost Editovat! :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Sipky sa doporucuje zbierat po prvom mraze.Uz sme sa o tom bavili keby si si to tu vyhladal. Vtedy obsahuju najviac vitaminu c a cukru! Spytaj sa babky, kedy sa maju sipky zbierat. Je to davno znama tradicia.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Alice napsal:Sipky sa doporucuje zbierat po prvom mraze.Uz sme sa o tom bavili keby si si to tu vyhladal. Vtedy obsahuju najviac vitaminu c a cukru! Spytaj sa babky, kedy sa maju sipky zbierat. Je to davno znama tradicia.
A některé bylinky je nejlepší sbírat za úplňku, tak nějak je to v těch pohádkách ;-)
Já o tom nemám ani potuchy, jak to vlastně je.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak s tym uplnkom je to tak trochu prehnane, tak isto aj na zber bylin pocas Svatojanskej noci :-) Ale co sa sipok tyka, tak tam je na to dovod. :D Nesmu byt ale dazdom rozmocene a zhnite. A po prvych mrazikoch, nie v januari
:lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Alice napsal:Tak s tym uplnkom je to tak trochu prehnane, tak isto aj na zber bylin pocas Svatojanskej noci :-) Ale co sa sipok tyka, tak tam je na to dovod. :D Nesmu byt ale dazdom rozmocene a zhnite. A po prvych mrazikoch, nie v januari
Po prvých mrazíkoch :wink: , tak fajn ja si teda na nejaký počkám :roll: .
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No a ja mam prve mraziky v septembri tak sa nestazuj :lol: Aspon mas pekne teplo :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Zlín
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem Crock Herbs koupila nedávno, a v klidu to podávala Osvaldovi. Ten se do toho úplně zbláznil, dokonce mi začal odmítat jiné pamlsky.
Teď ale začínám pochybovat, ty polštářky jsou totiž asi hodně mastné. Začala jsem po nich mít takové mastné prsty,když jsem je měla v ruce. Už to budu dávat asi jen opravdu příležitostně, jinak nevím. Ale jako složení se mi zdá bezvadné, má to spoustu vistaminů, ale až na ten tuk... :roll:
Teď ale začínám pochybovat, ty polštářky jsou totiž asi hodně mastné. Začala jsem po nich mít takové mastné prsty,když jsem je měla v ruce. Už to budu dávat asi jen opravdu příležitostně, jinak nevím. Ale jako složení se mi zdá bezvadné, má to spoustu vistaminů, ale až na ten tuk... :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
a nejsou přemrzlý? Pak hnědnou a mají divnou barvu a jsou měký.Sharona napsal:STYRO napsal:Já myslel že to se sbírá stále. Alespoň u nás je jich plno a částečně předsušeny :wink: .
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
OkoTygra napsal:a nejsou přemrzlý? Pak hnědnou a mají divnou barvu a jsou měký.Sharona napsal:STYRO napsal:Já myslel že to se sbírá stále. Alespoň u nás je jich plno a částečně předsušeny :wink: .
Tak take by som uz nedavala... :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
Denebola napsal:Já jsem Crock Herbs koupila nedávno, a v klidu to podávala Osvaldovi. Ten se do toho úplně zbláznil, dokonce mi začal odmítat jiné pamlsky.
já jsem to neviděla, ale pokud je tam opravdu tolik lněného semínka, že cítíš mastnotu v prstech, taky bych se držela jen malých dávek:) díky za zkušenost! :)