Omítka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Iwici to je presne ako u nas, su uz orazene ako nadrazne vrabce a vedia, ze sa ma bat nemusia a tak to aj sakra pekne vyuzivaju a zeru uplne vsetko co im pride pod hlodaci zub a ked ich dohanam este sa tvaria urazene ze co si to dovolujem ich odhanat, no des :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, že naše myšky se koberce ani nedotknou :-))) ale omítka ta jede řádně, hlavně u oken.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Mazlík to dříve nedělal, ale teď mu to nějak začalo chutnat. :D :D :wink: :wink:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
náš činči žere úplně všechno co mu přijde do cesty :D zrovna mi okusuje zavázanej palec na noze, okusuje mi křeslo, omítku, koberec, tahá kapesníky i oblečení, no prostě co najde to si odnese za postel a má tam takovou svoji soukromou sbírku :lol: včera jsem koukala a za roh mi mizela pomalu papuč, no kdo za tím mohl asi tak být :?: :shock: :lol: ale je s ním legrace aspoň :D
-
- Bronzový uživatel
Kousání nehtíků
Zdravím všechny,zajímalo by mě jestli si vaše činči koušou nehtíky? Ja totiž včera načapala Mišivu,jak si kouše nehtíčky na tý její dlouhý lyžině.Pak jsem se koukla jak si je zřídila,no. . .a má je pěkne vykousaný.Nevím proč to dělá,asi jí vadí,když už je má delší.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Re: Kousání nehtíků
verca napsal:Zdravím všechny,zajímalo by mě jestli si vaše činči koušou nehtíky? ...
Koušou :wink: , přece jim nebudu platit manikůru a pedikůru. A kousaly by i moje, pokud by teda dostaly svolení 8) .