Bojím sa pustiť činčilu na výbeh

Diskuze o bydlení, venčení a klecích.

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Vignette
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha- Barrandov

Příspěvekod Vignette » Út Bře 30, 2010 15:08

Díky, pokud poslouží i tobě, tak budu ráda :). Jinak myslím, že pokud by nefungovala trubka, nebo jste ji nemohli sehnat, tak se dá určitě najít i něco jiného, k čemu by činčiláci zvědavě přihopsali, vlezli dovnitř... a pak čap a do klece s nima :D

Stejně se mi líbí, jak má každý svůj vlastní vypozorovaný a do dokonalosti vypilovaný způsob, jak svoji činčilu v některých věcech "přelstít"- takový věčný souboj "vynalézavost člověka vs. činčily" :lol:

Disable adblock

1victoria1
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Nový Hrozenkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod 1victoria1 » Út Bře 30, 2010 15:12

Jenom aby se činčilky po čase nenaučily, že když vlezou tam do té super trubky, tak skončí v kleci. :D

Vignette
Stříbrný uživatel
Stříbrný uživatel
Místo/Bydliště: Praha- Barrandov

Příspěvekod Vignette » Út Bře 30, 2010 15:21

No, někdy je v ní nechám i prospat :). A někdy si z ní do klece vlezou dokonce samy, ani jim nemusím "pomáhat". Takhle to děláme už asi dva měsíce a zatím ji mají rády pořád stejně... tak snad to tak zůstane :wink:

Terdule
Bronzový uživatel
Bronzový uživatel
Místo/Bydliště: Zdice

Příspěvekod Terdule » Út Bře 30, 2010 17:04

My máme někdy opačný problém-příšerkám se zklece vůbec nechce :( Ale s naháněním do klece je trubka fajn nápad. U neochočených činčilek jsem na to používala přepravku- celou dobu po ní i v ní mohli dovádět, jak chtěli a pak v klidu domů. A při vyndavání jsem prostě čekala a čekala- kupodivu všechny velice rychle přišli na to, že jenom přes ruce se dostanou ven ze své nudné klece.. Taky docela pomohlo počáteční pouštění v koupelně, která měla sotva 1mx1m- to pak mohli lézt jen po mně a zvykli si celkem rychle:wink: Samozřejmě za vydatné pomici pamlsků :D

Disable adblock

Vrátit se na “Bydlení”