Venčení
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Re: Venčení
To můžeš aby jí neviděla.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
A proč je neseznámíš? :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bouzov
to už sem skoušela kolikrát i ruzně otočit klece at se nevidí a pak seznamit :) ale Rokyša ju z nákyho duvodu nesnáší proto pořizuji Lentilku at Kika není sama a má s kym řádit.Jen bych právě nerada když Kika běhá venku tak at ji Roky neukousne třeba packu,už sem to tu taky právě kolikrát četla že takové činči si ukousali přes klece prstíky,pacinky,ouška...
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aha #-o
No, tak přikrýt dekou no...
No, tak přikrýt dekou no...
-
- Zlatý uživatel
udělám záclonku a bude pokoj,aspon bude mít tu hodku intimčo :lol: .Časem k ní třeba zkusím kastrovaného samečka a uvidím :D .
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-Královo pole
- Kontaktovat uživatele:
Ta záclonka je k ničemu, protože se navzájem přes ni ucítí a začnou na sebe dorážet i přes ni. Lepší by byla nějaká velká deska stejným rozměrů jako skříňoklec a zabezpečit proti pádu třeba nějakou těžkou židlí nebo křeslem či stolkem anebo připevnit na dveře skříňoklece, aby měla nahoře činča vevnitř aspoň okénko. #-o ...
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale prdlačku...
Mě stačí hodit přes klec deku a činčila běhá, a deky s klecí si vůbec nevšíma... A druhá, co je v kleci, tak je v pohodě :)
Mě stačí hodit přes klec deku a činčila běhá, a deky s klecí si vůbec nevšíma... A druhá, co je v kleci, tak je v pohodě :)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-Královo pole
- Kontaktovat uživatele:
Závidím vždycky někomu pohodové činčily #-o : před nějakou dobou jsem rozdělila kluky z důvodu malé klece i s výběhem a po čase oddělení to dopadlo tak, že na zabalenou klec do deky skákali mladší bráškové při výběhu a ti starší v zabalené kleci, co se o ně starali po odstavu, tak se jich báli. Přitom klece mají od té doby pouze na dočich a při náhodném nechtěném výběhu se proženou s nevybíravým kousnutím až lítají chlupy. :roll: Dávno předtím jsem rozdělila matku s dcerou kvůli březosti u obou a v jedné kleci bylo by jich pak moc a po čase znovu se snahou je dát do kupy se dodneška nepodařilo a výběh ve stejné místnosti se zabalenou klecí je naprosto nemyslitelný :( . Dnes se aspoň snažím o seznámení ve společném výběhu s jejich dcerami a mladší z nich neúprosně prožene tu starší :roll: ...takže asi zůstane každá se svojí maminou a bude klid...anebo příště při venčení budou muset všichni dostat specielní náhubky jak psi :wink: ...jinak to nevidím.
-
- Zlatý uživatel
Jjj asi tak náhubky by se občas šikly kolikrát by to usnadnilo i seznamování :D a určitě lepší než nějaký vodítka.Najdu nějaký starší pevný závěs udělám clonu a aspon nebudou obě v takovem stresu :wink: .
-
- Nový uživatel
Ahojte,
činčilku budu odebírat 10.10. a chtěla jsem se poptat jestli se bude schovávat třeba za skříně když ji pustím po bytě b :wink: :wink:
činčilku budu odebírat 10.10. a chtěla jsem se poptat jestli se bude schovávat třeba za skříně když ji pustím po bytě b :wink: :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Bude, proleze vše kam se vejde :D
-
- Nový uživatel
no a co mam pak delat? vyleze sama? nebo mam zaterasit mista,kde by mohla vlíst?:D:D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zateras místa, kde ti vedou kabely - od počítače, lampy, atd...
Místa, kde pod skříňkama nic není, tak ty můžeš nechat klidně bez povšimnutí.
Činčilka to tam prošmejdí a pak sama vyleze :)
Místa, kde pod skříňkama nic není, tak ty můžeš nechat klidně bez povšimnutí.
Činčilka to tam prošmejdí a pak sama vyleze :)
-
- Nový uživatel
super:) tak diky :)
-
- Nový uživatel
S kabelama souhlasím,už jsem několikrát svou nepozorností musel kupovat nabíječky na telefon,opravovat kabílky od věže k reprákům atd.Řekl bych to asi takto,kam strčí hlavičku tam vleze a jestli máte někdo takové horolezce jako my,tak uvidíte co všechno dokážou.Pro naše neni problém třeba až na skřín,nebo vyskočit s rozeběhěm na stůl přeskočit metrové zátarasy,ale od té doby co jsme koupily šoupačky dveře,tak mají smůlu.Už běhaj jenom po obejváku.Ale vylezt na topení taky neni problém a třeba tam hodinu ležet a ohřívat se.Moc se jim to líbí :D :D :D Jsou to prostě zvědavá zvířátka :) A to hodně :P
-
- Zlatý uživatel
Ták neska byla Lenty podruhý venku s Kikčou a pěkně se po ní opičila Kika skočila na kyblik s tyčinkama topinambur a Lentyška to musela opakovat :lol: dokonce za pár minutek přišla na to jak se dostat do klece která je 76cm nad zemí a jak to udělala ?to sem nemohla pochopit ani já.s kyblíku který sou do komínku naskládaný ve skřínce zešikma skočila z pod tý skříně na pletivo dveří a šup do klece :lol: .A je to pěkný torpédo líta jak kdyby měla v zadku raketu
-
- Zlatý uživatel
Hoj taky se vašim činčilám někdy nechce ven z klece? :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
Taky :D Kolikrát Miunka spí a nezájem, ještě když ji říkam at jde ven,tak si natahne nožky :D A nebo si sednou ke dviřkum a koukaji jako z okynka i čtvrt-pul hodinky než vyskoči :D jak kdy, ale spíš teda převažuje, že denně visí na dviřkach,zakously do pletiva a lomcují,že už jako je pul 6 a že už mají dávno běhat!!
-
- Zlatý uživatel
Tak moje holky mají asi hudební sluch :lol: ted sem je pouštěla na hoďku se proběhnout ke konci sem si pustila písníčku zahrada ticha od projektilu .Kiki přiška sedla si mi na nohy Lentilka sedla naproti mě zbytek proměnil kravál a hlodaní mříží,klacku a všeho možného v ticho.Holky celý 4 minuty seděly a poslouchaly a Shelby z toho ve své kleci usnula :lol: .To se ještě nestalo aby seděly 4 minuty bez pohnutí :D .
Krásná písnička https://www.youtube.com/watch?v=IQzvCh-l_NY
Krásná písnička https://www.youtube.com/watch?v=IQzvCh-l_NY
-
- Zlatý uživatel
Ahoj jen tak ze zvědavosti mě napadlo jak venčíte více činčil ?a těch co máte 10 činčilek a více :D bych se chtěla zeptat jak pouštíte tolik potvůrek aby se proběhli nákou tu chvilku :D ?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Venčím takhle dohromady pouze školku, jednu dobu u nás běhalo 7 prcků :D