Terezka bude mít mimča
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Terezka bude mít mimča
Ahoj, dneska by měla mít Terka mimča... Ze 425 g přibrala na necelých 600, je takový malý soudek.
Jsem moc zvědavá a moc se těším na mimča... Bojím se ale, aby to všechno zvládla, příští týden mají být zase vedra...
Už má vyčištění akvárko, ale občas mě mate svým divokým chováním (pořád běhá a skáče jako by pupík ani neměla).
Do jídla jí přidávám vločky a vápník. Měla bych jí dodávat i nějaké další minerály?
M.
Jsem moc zvědavá a moc se těším na mimča... Bojím se ale, aby to všechno zvládla, příští týden mají být zase vedra...
Už má vyčištění akvárko, ale občas mě mate svým divokým chováním (pořád běhá a skáče jako by pupík ani neměla).
Do jídla jí přidávám vločky a vápník. Měla bych jí dodávat i nějaké další minerály?
M.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:D Gratuluju, doufám, když je pátek 13. , že se nic nestane :roll: :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Držíme palce ať vše dobře dopadne :D .Jinak třinácka je docela šťastné číslo,ale třeba je Terka pověrčivá a počká na zítra :wink: .
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
čeká, pan Alexandr zalehl barák a Terka bydlí na horní poličce.....
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Tak co??Jak to vypada???? :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Terezka vypadá tlustě... A furt nic :( Přes den jsem v práci, ale už se těším dom... Každý večer jí povídám, ať si je nenechává jen pro sebe, ať je konečně vyprcne... Že se na ně všichni (včetně holek těšíme), ale zatím si nenechala říct...
Nejhorší je když ji vidím jak si chce ulevit zádům a stele si třeba i na panu Alexandrovi... A ke všemu teď to teplo... Kéž bych jí uměla nějak pomoct
M.
Nejhorší je když ji vidím jak si chce ulevit zádům a stele si třeba i na panu Alexandrovi... A ke všemu teď to teplo... Kéž bych jí uměla nějak pomoct
M.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
tak co Marťo jak to dopadlo??? dlouho jsi se neozvala
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no, nevím... asi je to falešnej poplach, myslím, že ta mrška se jen přejídá aby měla obrovskej pupek... nevyprcla nic... dělá nám to naschvál (holky i pan Alexandr sou taky zvědaví)... je to potvora jen to všecko simuluje (váží skoro 600g)
M.
M.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno / Bratislava
tuta napsal:no, nevím... asi je to falešnej poplach, myslím, že ta mrška se jen přejídá aby měla obrovskej pupek... nevyprcla nic... dělá nám to naschvál (holky i pan Alexandr sou taky zvědaví)... je to potvora jen to všecko simuluje (váží skoro 600g)
M.
U našich mamin jsme si už asi 2x taky mysleli že už to je těhotenství a pak nic... a ve chvíli kdy jsme si řekli, že to asi nebude, že až tak tlustý nejsou, každá porodila 2 prcky :lol: jsou to nevyzpytatelný potvůrky :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
to stejný se stalo i mě :twisted: jednou po noční jsem se probudila a v kleci bylo o 3 činči víc :shock:moniqua napsal:tuta napsal:no, nevím... asi je to falešnej poplach, myslím, že ta mrška se jen přejídá aby měla obrovskej pupek... nevyprcla nic... dělá nám to naschvál (holky i pan Alexandr sou taky zvědaví)... je to potvora jen to všecko simuluje (váží skoro 600g)
M.
U našich mamin jsme si už asi 2x taky mysleli že už to je těhotenství a pak nic... a ve chvíli kdy jsme si řekli, že to asi nebude, že až tak tlustý nejsou, každá porodila 2 prcky :lol: jsou to nevyzpytatelný potvůrky :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Povazska Bystrica
- Kontaktovat uživatele:
TAK CO ZADNY MIMčO SE NENARODILO?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pořád nic....... dneska jsem byla kupovat desky na nový bydlení... žádný atypický rozměr nikdo neuřízne..... :twisted:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Oni to nesmí řezat.Já to vždy odříznu doma pilkou hrozná práce,ale co by člověk pro ty potvory neudělal.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”