lisované seno od Apetitu
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Metylovice
lisované seno od Apetitu
Ahojki máte nějaké zkušenosti s tímto senem,je to novinka,tak jestli je někdo kupujete?Já od Apetitu nakupuji činčám skoro vše a jsem moc spokojená,a to seno mě láká jen nevím jestli není moc drobné to by ti moji lumpi nejedli.Dřív jsem kupovala lisované od Rasco,ale pak bylo moc drobný a dost drti tak jsem ho přestala brát.Teď kupuji buď Vitapol a nebo Tukan je super stéblaté.ale pořád se jenom tahám se senem :lol:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Re: lisované seno od Apetitu
Já jsem si koupila celý pytel v Německu a moc mi to nežraly, dokonce ani kyseliny morčata :-)) Těm sem to dávala, když sem musela třeba na dva dny pryč a věděla jsem, že to budou jíst až když bude opravdu hlad a nepřežerou se :-))) Jinak činči se potom mohli utlouct první den, kdy to byla novinka, ale pak to jen zahazovali :-)) Nakonec jsem půl pytle dala ségře, jako pamlsek pro koně :-))
-
- Bronzový uživatel
Re: lisované seno od Apetitu
já se snažím nakupovat seno ,,domácí" činčilkám chutná. Když něco zahodí,dojede to morče a když koupím něco,co nechtějí ani činčilky a ani morče,spase to králík. :lol: Ten spase naprosto všechno. :lol: