Počůrala vás někdy činčila?
Počůrala vás někdy činčila?
Ahojky
Dneska se mě stala taková zvláštnost a to že mě jedna s činčilek počůrala tím způsobem stoupla si na zadní nožičky povyskočila a potřísnila mě močí.Stalo se to když jsem jí dávala okvětní lístečky z růže.
A proto se chci zeptat jestli se už tohle někomu přihodilo.
Předchozí majitel který mě tuto činčilku(samice)daroval mě na to upozornoval že to Mangul někdy dělá ale nedokázala jsem si to představit.
Dnes jsem to poznala na vlastní kůži :lol:
Přišlo mě to jako její obrana,útok nebo upozornění abych jí neotravovala.
Dneska se mě stala taková zvláštnost a to že mě jedna s činčilek počůrala tím způsobem stoupla si na zadní nožičky povyskočila a potřísnila mě močí.Stalo se to když jsem jí dávala okvětní lístečky z růže.
A proto se chci zeptat jestli se už tohle někomu přihodilo.
Předchozí majitel který mě tuto činčilku(samice)daroval mě na to upozornoval že to Mangul někdy dělá ale nedokázala jsem si to představit.
Dnes jsem to poznala na vlastní kůži :lol:
Přišlo mě to jako její obrana,útok nebo upozornění abych jí neotravovala.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Já jsem to taky ještě v praxi neviděl, ale činčily to dělaj, už tady o tom byla zmínka. Přesně to vystihuje tvá poslední věta.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
tohle samice dělají když se brání nebo se cítí někým nějak ohrožené...mě to udělala jednou, a to, když sem si samičku vzala domů od předchozího majitele, v novém prostředí se cítila nesvá a takhle se bránila.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Havirov
- Kontaktovat uživatele:
me se to jednou skoro stalo,kdyz jsem mu davala jidlo,zvedl se na zadni,prohnul se a ja vedela co bude nasledovat tak jsem si prikryla oci aby se mi tam netrefil ale najednou si sednul anic...asi si to rozmyslel :P
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ano delaji to jenom samice.My uz jsem na to u nasi Bony zvykli, nahozeni jsme byli uz vyckrat.Hlavne kdyz se ji snazim po vybehu chytit a dat do klece. :twisted: Cilinka to nedela, je fakt, ze Bony je desnej nervak.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted už vím kdo mi asi před třemi dny počůral kus podlahy....
Sylvanka.
Ani se jí moc nedivím.Regrowth ji celé noci nahání k páření.... :lol: :lol: :lol:
Sylvanka.
Ani se jí moc nedivím.Regrowth ji celé noci nahání k páření.... :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To se mi ještě nestalo :lol: , asi mám jenom hodné činčilky :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak jen samice.Ja jsem si rikala ze nas samecek nas ma rad a neciti nebezpeci tak proto nas jeste nepocural :wink:hani napsal:Ano delaji to jenom samice.My uz jsem na to u nasi Bony zvykli, nahozeni jsme byli uz vyckrat.Hlavne kdyz se ji snazim po vybehu chytit a dat do klece. :twisted: Cilinka to nedela, je fakt, ze Bony je desnej nervak.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Michaelle napsal:Aha tak jen samice.Ja jsem si rikala ze nas samecek nas ma rad a neciti nebezpeci tak proto nas jeste nepocural :wink:hani napsal:Ano delaji to jenom samice.My uz jsem na to u nasi Bony zvykli, nahozeni jsme byli uz vyckrat.Hlavne kdyz se ji snazim po vybehu chytit a dat do klece. :twisted: Cilinka to nedela, je fakt, ze Bony je desnej nervak.
i samci, kteří se cítí v nebezpečí tě počuraj. stoupnou na zadni na mířej a máš ji na sobě :-D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Že by mě činčila přímo počůala to se mi ještě nestalo :lol:. Ale samice to opravdu dělají. Hlavně při seznamování. Stoupnou si na zadní a na obranu po ostatních čůrají :).
-
- Stříbrný uživatel
:lol: já sem to ještě nepraktikovala, ale může se to stát, pokud mě někdo naštve :!: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) bacha na mě! :lol: :lol: :lol: jestlipak by to fungovalo i přes internet! 8)
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky ne :-D:-D Mě se očůraváj mezi sebou :-D Na mě se nedovolej :-D
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ja doufam ze nas samecek asi nema strach.Jednou me chtel pocurat ale to jsem ho mela doma asi 14dni tak to byl asi vystraseny tak to chtel vyzkouset.Dneska to je mazel tak nema duvod utocit. :P
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Burýska napsal::lol: já sem to ještě nepraktikovala, ale může se to stát, pokud mě někdo naštve :!: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) bacha na mě! :lol: :lol: :lol: jestlipak by to fungovalo i přes internet! 8)
Burýska čůrat nepotřebuje, ta hned všechno(všechny) ohlodá :-D.
-
- Stříbrný uživatel
:lol: :lol: :lol: jo jo, to si to holt přede mnou někdo schovává mobil do kapsy :lol: :lol: :lol: :lol: najdu všecko! :wink: :lol: :lol: :lol:
To čůrání je náhodou skvělej nápad, jen kdyby to šlo praktikovat vždycky ( viz téma fotosoutěž :lol: :lol: :lol: )
To čůrání je náhodou skvělej nápad, jen kdyby to šlo praktikovat vždycky ( viz téma fotosoutěž :lol: :lol: :lol: )
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Ještě začni čůrat a už tě nikdo nebude navštěvovat ;-). Jen si vzpomeň, jak tě obsluhuje páníčkova maminka, když pánečci nejsou doma. Kdybys jí na uvítanou počůrala, asi by tě moc nerozmazlovala :twisted: .
-
- Stříbrný uživatel
:D to jsi Terezko nepochopila, já jsem psala, kdyby mě někdo naštval a né kdyby přišel na návštěvu!
Hlavní je tam v té větě viz téma FOTOSOUTĚŽ!!! už chápeš! :wink:
Hlavní je tam v té větě viz téma FOTOSOUTĚŽ!!! už chápeš! :wink:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
- Kontaktovat uživatele:
mě se to teda taky nestalo,že by mě počůrali.. :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
Zeptejte se Janči, jak jí přivítala naše Mája, když jí chtěla pohladit :lol: :lol: Nahodila ji močí. :lol:
Mája to občas dělá, když se s náma nechce bavit. ALe mě už to dlouho neudělala, protože když se nechce bavit tak zavrčí a já ji nechám být.
Mája to občas dělá, když se s náma nechce bavit. ALe mě už to dlouho neudělala, protože když se nechce bavit tak zavrčí a já ji nechám být.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
lwici napsal:Že by mě činčila přímo počůala to se mi ještě nestalo :lol:. Ale samice to opravdu dělají. Hlavně při seznamování. Stoupnou si na zadní a na obranu po ostatních čůrají :).
Hehehe tak už se mi to stalo... a byla jsem v tom nevinně. Šla jsem zkontrolovat březí samičku a nesla jsem ji jablíčko. Jen jsem došla cca půl metru ke kleci... už jsem doslata spršku na přivítání :lol:.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
mne to moja činčilka tiež robi (hlavne ked ju vyberam s klietky ) :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lwici>Tááák a ted seš zas o nějakých pár zážitků(tím se myslí-nejdřív suchá pak mokrá :lol: )skušenější :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
presne ! keď ťavy pluju tak činčilky nás očuravaju :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Činčilka pozná kamaráda tak si ho musí okamžitě označkovat :lol:
-
- Zlatý uživatel
Je to výsada samiček nebo se takto chovají i samečci? U nás postoj kobry zaujímají jenom kluci :D