Problém s činčilou
-
- Nový uživatel
Problém s činčilou
Dobry den, mam 8 rokov staru cincilu a pred asi troma tyzdnami prestala jest, prestala behat a vyrazne schudla. Navstivili sme veterinara, ktory jej podaval tyzden antibiotika a vytrhol jej prerastene zadne zubky. No problem stale pretrvava. Jedlo podavame len pomocou striekacky.
Chcel by som sa opytat, ci ma niekto s podobnymi priznakmi nejake skusenosti, a ci by mi nevedel niekto poradit, co mam urobit, aby cincila zacala sama jest.
Vopred dakujem za odpoved.
Chcel by som sa opytat, ci ma niekto s podobnymi priznakmi nejake skusenosti, a ci by mi nevedel niekto poradit, co mam urobit, aby cincila zacala sama jest.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
chudinka:( Přerostle zuby se nemusejí vytrhávat. Ty se jen zabrousí, činčile se dají prašky proti bolesti a činčila tak může dál jist. Já osobně doporučuju najít jiného veterináře. Jak daleko to máte do Brna?
-
- Nový uživatel
Bohuzial, cesta do Brna neprichadza do uvahy v takomto pocasi, mame to priblizne 200km.
Nevedeli by ste mi prosimvas, poradit nejaky liek proti bolesti, alebo ci by ste mi nevedeli doporucit nejakeho odbornika na cincili, v okoli mesta Zilina/Trencin.
Zatial sa budeme snazit ho krmit rozmixovanou stravou pomocou striekacky.
Nevedeli by ste mi prosimvas, poradit nejaky liek proti bolesti, alebo ci by ste mi nevedeli doporucit nejakeho odbornika na cincili, v okoli mesta Zilina/Trencin.
Zatial sa budeme snazit ho krmit rozmixovanou stravou pomocou striekacky.
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Meloxivet a nebo Metacam. Zkus napsat uživatelům ze slovenska, určitě ti poradí, kam zajit: Styro, LUCIA, catherine
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
držím palce
Držím palce ať ty útrapy činčilka zvládne, je mi jí moc líto. 8 let sice není velký věk, ale ani ne malý. Ať bojuje, ozvi se jak to vypadá :wink:
-
- Zlatý uživatel
Napsala jsem Ti sz-soukromou zpravu
Vrátit se na “Nemoci a potíže”