Jak poznam ze je cinca brezi?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
A sahala jsi jí na bříško, jestli je opravdu březí? Cítila jsi mikrošky?
Hezky jsi jí vybavila, jsem taky zvědavá, co se ti to narodí a hlavně kolik ;-).
Hezky jsi jí vybavila, jsem taky zvědavá, co se ti to narodí a hlavně kolik ;-).
Jeee Camillco ctyrcatka jako mela Janca to by bylo vid?
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Osová Bítýška
- Kontaktovat uživatele:
Tak doufam ze ti mikrsci budou zdravy a pekni ale myslim ze to ani nijak jinak nejde kdyz maj tak krasnou mamku :D
Taky preju hodne uspechu a krasny mrnata!
Taky preju hodne uspechu a krasny mrnata!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:A sahala jsi jí na bříško, jestli je opravdu březí? Cítila jsi mikrošky?
nesahala. Ale už ani nechce z klece ven, a když jde, tak za pět minut stojí u dveří, že chce zpátky. Jakmile jí dám do klece, tak lehne a usne.....
dřív se na poličku vešli oba.....
http://cincilavdome.wz.cz/black%20&%20w ... 4.2006.jpg
a takhle vypadala Casy, když čekala své první s Charliem:
http://fotogalerie.cincila.com/albums/u ... 8ov%E9.jpg
Take cekame kazdym dnem prirustek 8) dam vedet az se narodi 8)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
juchůůůůůů dalsí činčilky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Teda to jaro dela s cincilkama divy, to je paraaaaaaada bude moooooc cincilek. :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
Majka napsal:Teda to jaro dela s cincilkama divy, to je paraaaaaaada bude moooooc cincilek. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem hodinu pozorovala, jak se Nio s Kiki páří (ne že bych byla úchylná, to ne) - nikdy jsem neviděla samici tak nadrženou - pořád kolem Nia běhala a kníkala a vždycky se k němu otočila zády a nadzvedla zadeček - potvůrka jedna - asi si to u něj pořádně žehlila - 2 noci ho honila po kleci, aby jí dal pokoj a pak tohle. Tak jsem na to zvědavá... :P
-
- Zlatý uživatel
camilla napsal:Včera jsem hodinu pozorovala, jak se Nio s Kiki páří (ne že bych byla úchylná, to ne) - nikdy jsem neviděla samici tak nadrženou - pořád kolem Nia běhala a kníkala a vždycky se k němu otočila zády a nadzvedla zadeček - potvůrka jedna - asi si to u něj pořádně žehlila - 2 noci ho honila po kleci, aby jí dal pokoj a pak tohle. Tak jsem na to zvědavá... :P
Tolik malych cincilek najednou jestli ti to vyjde, to bude parada. Mas je vubec vsechny kam dat? :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vlasticka napsal:Tolik malych cincilek najednou jestli ti to vyjde, to bude parada. Mas je vubec vsechny kam dat? :lol:
Mám... :wink:
-
- Zlatý uživatel
camilla napsal:Vlasticka napsal:Tolik malych cincilek najednou jestli ti to vyjde, to bude parada. Mas je vubec vsechny kam dat? :lol:
Mám... :wink:
Tak to je super, doufam ze vsechny tri tvoje holky budou mit miminka :wink: To bude cincilatek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
na tom jaru asi něco bude... dneska jsem byla na návštěvě u paní Švehlový, podívat se na činčilky... včera se narodili dva prckové Elišce (standartek a asi hodně světlý ebonek), a dneska ráno ještě jeden standartek Fialce :D .
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevite o nekom kdo by prodal tak zhruba za 14 az mesic cincilku?Nejlepe standart nebo i ebony ale ne black velveta toho mam sameckaa?Kdyz je tady takovejch maminetk,najde se tu pro meho kubicka kamoska?Jsem z Brna!Dekuji!
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
paní Švehlová je z Brna a má teď tři mimča, z toho dvě holky... jsou ale čerstvě narozený, tak by sis musela počkat trochu dýl, a do tý doby je můžeš chodit okukovat když to máš tak blízko :wink: . mrkni na www.cincily.cz a můžeš si tam jednu rovnou zabrat. Rozárka je standartka (máma bílá, táta hodně světlý ebonek) a Emička je sice nejspíš taky standartek (zatím tak vypadá), ale mámu má čistou violetku takže by tam ten violet gen měl být - třeba ti z tý kombinace nakonec vyjdou violet velvet mimča :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo dekuji ale nemuzu se na tu adrsu vubec dostat porad me tam naskakuje normalne tabulka co se tam da kliknout,ale kliknout nemuzu mebo se me to vubec nenacte!Nemate kontakt nebo aspon mejlovou adresu??Dekuji Katka
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Psáry
- Kontaktovat uživatele:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo dekuji ja jsem to konecne otevrela,mela jsem blbej prohlizec!Cincilky krasne ale bohuzel mam na ni jen 400,- pac zbytek svych usporu jsem narvala do nove klece a bohuzel 600,- je na me moc:-( je to skoda jsou krasny ale penize fakt nemam!Maximalne bych ji mohla uplatit osmakama,kreckama,hadem,sklipkanama ale to by asi nechtela:-)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si to domluvit na splátky nebo ukecat přítele nebo rodiče, nebo půjčku od kámoše.
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Camillo, tak jak se má tvoje těhulka? Pořád nic? :?:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pořád nic. Ale je z ní koule. Amálka má taky skvělý polohy, ale netlooustne. A o Kikině ani nemluvím. Má pořád choutky - myslím tím, že jí honí mlsná, tamty choutky už jí přešly... :lol: :oops: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Camillo, tak co? Pořád nic? Už je to docela dlouho, co jsi ukazovala fotku tvojí kuličky.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Terezka napsal:Camillo, tak co? Pořád nic? Už je to docela dlouho, co jsi ukazovala fotku tvojí kuličky.
no ani mi nemluv. To není možný, musí přenášet, nebo nevim :lol:
Zatím nic, ikdyž jsou Casy i Amálka už líný jak vešky... Ale snad se dočkám. Při každém kvíknutí letím ke kleci, jestli už tam náhodou něco malýho není, ale bohužel - pořád jsou tam jen ti velcí.... Miska granulí se spapaná během jednoho dne a noci, dostávají sušený jablíčka, aby měly vitamíny, ale pořád nic. Nejlepší je, že i Kiki začíná polehávat na boku, což nikdy nedělala... :shock:
Kdyby porodily dvě samice v tu samou dobu, a jedna by měla víc mláďat, tak je to zase dobrý v tom, že bych mohla jedno třeba přesunout k druhé samici....
No uvidíme. Ale už to fakt trvá moc dlouho...Casyna je vysloveně tlustá, jako byla poprvé a Amálka má zase typickej "buben", jak se říká velikému bříšku. jenže na váze mi ani jedna nevydrží... :(
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem hrozně zvědavá a nedočkavá :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to jsme dvě :lol:
dneska mi Amálka spadla z patra dolů - dost ošklivě, tak doufám, že to nebude mít nějaké následky. Ale oklepala se a okamžitě hopkala zase nahoru, lehla si a usnula, jako by se nic nestalo.... :roll: ale já málem měla infarkt... koza jedna....
dneska mi Amálka spadla z patra dolů - dost ošklivě, tak doufám, že to nebude mít nějaké následky. Ale oklepala se a okamžitě hopkala zase nahoru, lehla si a usnula, jako by se nic nestalo.... :roll: ale já málem měla infarkt... koza jedna....
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”