Vanička na koupání
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Osová Bítýška
- Kontaktovat uživatele:
Vanička na koupání
No chtela jsem se zeptat jestli nekdo z Brna nevi o obchode kde se da koupit ta LW boudecka na koupani....nasla jsem to akorad na netu a tam chteji 100 kc postovneho!Dekuji K.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
já ji koupil v Jičíně ve zverimexu,ale nějak se v tom nekoupaly,tak mám skleněnou kouly,a je pro moje činči výborná.Musíš projít akvaristiky a zverimexy a obchody kolem zvířat :wink: Přeju at ji seženeš :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Třinec
- Kontaktovat uživatele:
Nám se taky malá koupe ve skleněné kouli a užívá si to.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
sklenen gule su najlepšie a najlepšie je že moj otec ich predava tak mam všetky velikosti :lol:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
já na koupání nejvíc využívám skleněný kryt světla... Plošně je dost velký, vlezou se i 3 činče naráz...
M.
M.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Iveta47 napsal:sklenen gule su najlepšie a najlepšie je že moj otec ich predava tak mam všetky velikosti :lol:
tvoj ocino ich predáva??? to faaakt??? a má predajňu? odkiaľže to si? šla by som kuknúť. inak tá moja je celkom spokojná s malým akvarkom. aj keď piesok je potom všade
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Semily-Jičín
- Kontaktovat uživatele:
tak pozor aby ti v noci nesvítily :lol: :lol: :lol:tuta napsal:já na koupání nejvíc využívám skleněný kryt světla... Plošně je dost velký, vlezou se i 3 činče naráz...
M.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Osová Bítýška
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem ze zacatku chovu taky mela sklenenou kouli,nez jsem ji asi po tydnu svou sikovnosti rozbila:-DTak jsem si poridila tokvou miskokybl:-D.Pisek sice lita vsude ale naucili se na to a parada.No kdyz jsem brouzdala tady na strankach fotek tak jsem nasla tu ,,kabinku" a strasne se me libila.Tak jsem si rikala ze bych ji mohla koupit.Nakonec jsem si ji obednala pres internet....vcera me dosla,ze zacatku kdyz jsem to rizbylila tak jsem si rikala ze se do toho ta moje princezna nevleze,ale to mate videt jak se ji tam libi jak se tam otaci a kdyz tam jenom tak stoji tak vypada jak mimozemstan...:-D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Když používáte skleněný koupelny, nemáte strach, že ji činči rozkousnou? Jak znám čikitku, určitě by se ji to povedlo :-(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Mě moje první činča(bylo mi 13) umřela na perforaci střev,když spolkla sřípeček odkousnutý z napáječky.Takže mě skleněná koule do baráku nesmí.neprodejny vzorek napsal:Když používáte skleněný koupelny, nemáte strach, že ji činči rozkousnou? Jak znám čikitku, určitě by se ji to povedlo :-(
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
když jsem jim dala poprvé skleněnou koupelnu, tak se do ní taky zakousli.. ale neprokousli.. 8) a od té doby je to jenom jejich koupelně..
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
parisse napsal:Mě moje první činča(bylo mi 13) umřela na perforaci střev,když spolkla sřípeček odkousnutý z napáječky.Takže mě skleněná koule do baráku nesmí.neprodejny vzorek napsal:Když používáte skleněný koupelny, nemáte strach, že ji činči rozkousnou? Jak znám čikitku, určitě by se ji to povedlo :-(
ale když máš skleněnou kouli, tak většina má okraj zpevněný (je tam větší vrstva).. oproti napáječce je to o dost hrubší sklo..
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Atenkrát(před 11 lety) ty napáječky asi taky nebyly nic moc
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně mám jedinou skleněnou věc v kleci a to 3l flašku. Myšáci se v ní koupou a naštěstí nekoušou. Ještě uvažuju o menším akvárku, ale ne kulatym, ale klasickym - má o dost silnější stěny.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To mám taky,ještě z dob krále klacka.Je foukaný nebo litý,to nevím.Stěny jsou silné cca 10 mm
Naposledy upravil(a) parisse dne Po Led 14, 2008 8:36, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
sklenena gula moze byt dobra vec...
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
moja tiež testovala okraje akvarka, v ktorom má piesok, tak som ho oblepila elektroizolačkou. z nejakého dôvodu jej tá páska nechutí. aj káble mám takto oblepené. takže okraje akvarka už nekúše. zato sa pustila do hliníkového rámu klietky. ako keby nemala čo okusovať potvorka (a pritom tam má toho kopec). takže to musím dáko poriešiť skôr, než sa mi priotrávi. len neviem ako.... :(
-
- Bronzový uživatel
Když jsem si pořizovala činčilky, tak jsem koukala na ty skleněný koule a ty větší mi příšly děsně drahý, tak jsem koupila hliněný květináč, hliněný, bez glazury, hodně do šířky. Je to super a navíc to bylo o dost levnější. Ještě koupím větší spodek a budu ho používat jako víko, nějak začali čůrat do písku. Bude to těžký a rozhodně to nedostanou pryč. Vřele doporučuju!
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
já taky furt přemýšlím,co na koupání vymyslet,zatím mám plastový spodek od takových těch krabiček na jídlo...trošku ho ohlodal,ale nevypadá to,že by ho sežral ;-) skleněná koule se mi do klece nevleze(dolů)a na poličky ji dávat nebudu,protože nechci,aby spadla a rozbila se a zabila mi ho,bobka malého...myslíte,že pokud bych nic nesehnala,mohla bych mu ten plastový nechat?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si kup v domácím potřebách plastovej lavor.Já mám s průměrem cca 35 cm (cca 60 Kč) a v pohodě se v něm vykoupou dvě činčilky najednou :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: OSTRAVA
- Kontaktovat uživatele:
odpověd
už jsem viděla u paní chovatelky i takový fajn květináč - umělohmotný a rozměry super, nestálo to moc,nerozbije se to a má to svůj účel :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
Lucík s Bobíkem napsal:já taky furt přemýšlím,co na koupání vymyslet,zatím mám plastový spodek od takových těch krabiček na jídlo...trošku ho ohlodal,ale nevypadá to,že by ho sežral ;-) skleněná koule se mi do klece nevleze(dolů)a na poličky ji dávat nebudu,protože nechci,aby spadla a rozbila se a zabila mi ho,bobka malého...myslíte,že pokud bych nic nesehnala,mohla bych mu ten plastový nechat?
já myslím že je v pohodě úplně cokoliv :) mě se čikouš válí i na normální desce jsem si všimla :lol: čistila jsem mu koupelnu a zbylo trošku písku co vysypal když vylízal ven a normálně se tam válel na rovnym povrchu, teda jenom jezdil hlavou po zemi a ani k tomu nepotřeboval žádnou nádobu :lol:
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Zilina
- Kontaktovat uživatele:
hm...sklenena gula by bola dobre riesenie, ale moj hyperaktivny prcik by ju zhltol aj celu, keby sa mu nepodarilo ju rozhrist :D :D :D
kupava sa v plastovej miske co sa v tom mrazievaju potraviny, paci sa mu, ale vzdy ju ked sa dokupe prevrhne (asi chce hned novy piesok...fajnovka:D) tak mu ju teraz vyberam a to uz je fajn. Zvykol si na to, vzdy pocka kym mu ju dam dnu, okupe sa a zas mu ju veznem..to robim kazdy den po tom, ked si zabeha po izbe:)
kupava sa v plastovej miske co sa v tom mrazievaju potraviny, paci sa mu, ale vzdy ju ked sa dokupe prevrhne (asi chce hned novy piesok...fajnovka:D) tak mu ju teraz vyberam a to uz je fajn. Zvykol si na to, vzdy pocka kym mu ju dam dnu, okupe sa a zas mu ju veznem..to robim kazdy den po tom, ked si zabeha po izbe:)