Ked su dvaja a ostane len jeden
-
- Bronzový uživatel
Ked su dvaja a ostane len jeden
ahojte vsetci opat mam na Vas otazku.
Dnes som si kupila cincilu ale v terárku v ktorom boli tak boli tam dvaja spolu nezne sa k sebe chulili a spinkali spolu ale prisla som ja a jednu som kupila a teraz mam obavy ci tej mojej nebude chybst ta druha s ktorou doteraz zili vo dvojici ci nebude smutit za nou alebo tak.
Ale nemozem mat dve lebo sa mi nezmestia a mam trochu vycitky ze som ich rozdelila tak mi dajte vediet ci nemoze teraz ta moja od zialu umriet alebo tak.dakuje za odpovede
Dnes som si kupila cincilu ale v terárku v ktorom boli tak boli tam dvaja spolu nezne sa k sebe chulili a spinkali spolu ale prisla som ja a jednu som kupila a teraz mam obavy ci tej mojej nebude chybst ta druha s ktorou doteraz zili vo dvojici ci nebude smutit za nou alebo tak.
Ale nemozem mat dve lebo sa mi nezmestia a mam trochu vycitky ze som ich rozdelila tak mi dajte vediet ci nemoze teraz ta moja od zialu umriet alebo tak.dakuje za odpovede
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Adamov (Blansko)
a jak je stará?
pokud byli spolu dlouho tak si myslím, že by jí smutno být mohlo.
pokud byli spolu dlouho tak si myslím, že by jí smutno být mohlo.
-
- Stříbrný uživatel
no ak je to mláďa tak si časom zvykne...ale ak je to už dospelejšia činčilka..tak to bude určite smútiť....
Ale si písala, že je to asi mláďa...si si tým istá??? Povedali ti majiteľ, že koľko má mesiacov ?
Ale si písala, že je to asi mláďa...si si tým istá??? Povedali ti majiteľ, že koľko má mesiacov ?
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Smutnit ze začátku může,pokud měla společnost a teď je sama,ale zvykne si.Může třeba ze začátku ze stresu míň žrát,či trochu ubýt na váze.Tak se nelekej.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Smutny moze byt zo zaciatku, ale umriet hadam nie :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Prostějov
Myslím, že ta tvá se s tím za pár dnů vyrovná. Hůř na tom bude ta, co zůstala sama v obchodě.