psí restaurace
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
psí restaurace
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
http://www.dogheaven.cz/manifest.html
spíše naopak - dobrý počin :wink: (ale možná měl být ten manifest více k nepřehlédnutí)
spíše naopak - dobrý počin :wink: (ale možná měl být ten manifest více k nepřehlédnutí)
-
- Zlatý uživatel
aha,no já si říkala,že když to ještě nikde není,jestli si někdo nedělá jen srandu.
-
- Zlatý uživatel
Ten manifest jsem přehlédla no :oops: jen jsem se na první pohled zhrozila :D
-
- Zlatý uživatel
jenze Leni v tom nasem Kocourkove to jednoho dne projde, tomu ver.:-(.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Okr. Beroun
- Kontaktovat uživatele:
Re: psí restaurace
Nemám tyhle "srandy" ráda... :roll:
Na jedné straně je to poučné, ale na druhé straně nemůžou srovnávat psa a prase, přece kvůli tomuhle webu nezačnu bejt vegetarián...
Na jedné straně je to poučné, ale na druhé straně nemůžou srovnávat psa a prase, přece kvůli tomuhle webu nezačnu bejt vegetarián...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava!!!
Já si toho manifestu taky nevšimla, už jsem začala nadávat co to jako je.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
Re: psí restaurace
Wulfina napsal:Nemám tyhle "srandy" ráda... :roll:
a proč ne?:) zvíře jako zvíře všechny cítí stejně
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
je to tak, my třeba jíme krávy, jinde je mají jako posvátná zvířata. co kultura to jiný mrav. Já například jím králíky, jelikož jsem z vesnice a jsem na to zvykla. Jiný by králíka nikdy nesnědl, protože v něm vidí mazlíčka.
-
- Zlatý uživatel
ale pes je vseobecne bran ve vetsine zemi, jako nejlepsi kamarad a spolecnik, to same i kocka.A hlavne tady ale jde o to otresne zabijeni, ty zpusoby, kdy je zvire cilene muceno a brutalne utyrano, aby v sobe melo co nejvice stresu:-(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
jasmin napsal:ale pes je vseobecne bran ve vetsine zemi, jako nejlepsi kamarad a spolecnik, to same i kocka.A hlavne tady ale jde o to otresne zabijeni, ty zpusoby, kdy je zvire cilene muceno a brutalne utyrano, aby v sobe melo co nejvice stresu:-(
Jasně ale když vidíš jak se zacvhází s krávama a prasatama tak je mi jich občas líto daleko víc....:((
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si hned říkala, že to musí byt fór. Ikdyž......... v dnešní době.
-
- Zlatý uživatel
No právě,že v dnešní době by mě ani nenapadlo,že je to jen virtuální a věřila bych tomu,že to někdo postaví. Nejlepší je nejíst vůbec žádné maso :lol: pak je jistota,že nejím nějakyho utrápenýho chudáka. Ikdyž nebudu pokrytec, ryby jím, někdy i domácí maso si dám, když opravdu cítím, že to moje tělo potřebuje :)
-
- Zlatý uživatel
Kami, me je tech prasat a krav take moc lito a take nejim teleci a snazim se kupovat maso z domaciho chovu.A vazne uvazuju o tom, ze se opet vratim k vegetarianstvi, teda jen k pojidani ryb a morskych plodu, maximalne jednou za cas kureci z nasich chovu.Opravdu nejspolehlivejsi by bylo nejist maso, ponevadz se nam dostane na talir uz jen mrtvola a to zvire mohlo nekustecne trpet.Nicmene u nas uz je to tyrani na jatkach, kdyz se na nej prijde trestne nastesti, narozdil od asie, kde se se zviraty zachazi tak otresne, ze kdyz ty videa videl muj kamos, ktery je boxer a dost tvrdak, tak malem vzteky udelal diru do stolu a brecel.Tam neexistuje zadny postih za takoveto otresne zabijeni zvirat.Uz na nasich jatkach neni pravidelem, jako jsem tady psala pred vic, jak 10lety, ze se ozrali reznici na porazce bavili tim, jak mucili kravu a tele.Netvrdim, ze se to nedeje, ale uz je to aspon trestne a dotycni se boji o misto a postih.Kdezto v asii je to na dennim poradku a ve velkem a to primo pred ocima lidi-zakazniku stahnou zaziva zvire z kuze, nebo ho zive hodi do varici vody a zive vytahuji a stahuji.Do toho vseho na tech trznicich jsou v malych klecich namackani psi, stenata, kocky, nekteri uz uduseni, se zlamanyma nohama, ktere jim propadavaji pri vyhazovani z nakladaku na zem a jeste jim na ty klece zvrchu ti barbari prudce dupnou a i na hlavy.Tohle nastesti neni nase mentalita, ikdyz vsude se najde par uchylaku a sadistu jiste, proto se i u nas resi pripady tyrani, ale neni to tady ve velkem a normalni, zatim.