TOV homo beige
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
TOV homo beige
Existuje vůbec tato mutace?Máte někdo foto?Přijde mi,že Ladynka má tmavší velvetí masku a kroužky kolem očí.Ale na tlapkách nic nemá.Tak by mě zajímalo,jestli náhodou nemám halucinace :lol: :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) parisse dne Po Kvě 05, 2008 15:13, celkem upraveno 1 x.
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty vado,to je naše Ladynka :shock: :shock: :shock: Kdypak ses sem vplížila jí vyfotit??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Udělej nějakou krásnou fotečku a dej nám ji sem, prosím. :P
Udělej nějakou krásnou fotečku a dej nám ji sem, prosím. :P
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou dnešní fotky.Jsou rozmazané,ale maska jde vidět.Co myslíte?
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě přidávám fotku bez blesku na denním světle.Maska je zde taky docela výrazná
-
- Nový uživatel
parisse napsal:Ještě přidávám fotku bez blesku na denním světle.Maska je zde taky docela výrazná
Nevím kde jsi přišla k tomu, že tohle je TOV homo begie?? Nejen, že to není TOV, ale ani to není Homo :)
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Seppe,tys tu činčilu kupoval nebo viděl na živo,že tvrdíš že není homo beige?Větší troufalost jsem dlouho neviděla :roll: :roll: :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Homo beige je bez tickingu (viz obr. co sem dala žanda). Tvoje činčilka ticking (tmavší konečky "vlasu") má.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lwici,a co tahle fotka?Taky hetero nebo homo?
Foceno také bez blesku :wink: :wink:
Foceno také bez blesku :wink: :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady je pro srovnání hetero beige (Tim),taky foceno bez blesku :wink:
Podle mě se homo od hetero pozná tak,že hetero má světlejší bříško a homo stejné :wink: :wink:
Podle mě se homo od hetero pozná tak,že hetero má světlejší bříško a homo stejné :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
Já jsem četla, že hetero beige činčilky mají červené oči a homo beige má oči spíš do růžova a bílou duhovku
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
nevím jestli je to homo nebo hetero, ale TOV to určitě není
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Je krásně světlounká, ale má takové to "pruhování"(ticking) chloupků což by homo mít neměla(koukni na prvni foto). Homo má stejnou barvu na celém chlupu. Barva je tak naředěná, že ticking není vidět. Jak je to pod lampou nevím.
TOV si myslím, že není. Tu masku mají béžky normálně. TOV má také obočí v barvě masky(může mít i mírně světlejší, ale není to příliš výrazné) a kolem uší bílé kroužky. Oči může mít i tmavší.
Homo má určitě bílé bříško - pokud by to nebyla ještě homobebony :).
Zkusím pohledat v zahraničních standardech. Taky si nejsem 100% jistá.
TOV si myslím, že není. Tu masku mají béžky normálně. TOV má také obočí v barvě masky(může mít i mírně světlejší, ale není to příliš výrazné) a kolem uší bílé kroužky. Oči může mít i tmavší.
Homo má určitě bílé bříško - pokud by to nebyla ještě homobebony :).
Zkusím pohledat v zahraničních standardech. Taky si nejsem 100% jistá.
-
- Nový uživatel
parisse napsal:Seppe,tys tu činčilu kupoval nebo viděl na živo,že tvrdíš že není homo beige?Větší troufalost jsem dlouho neviděla :roll: :roll: :roll:
Nevím, jak si přišla na seppa, ale mýlíš se. Ne každý kdo má jiný názor než ty musí být sepp :) Si vážně směšná a naivní a myslím, že některé holky ti to tu už řekly, ale ty si raději budeš vymýšlet, než by ses snažila o činčilách cokoliv naučit. Raději budeš napadat mě, že jsem někdo jiný. Jsi ubohá a směšná. Klidně si dál mysli a tvrď, že máš TOV homo begie. Kdo se vyzná v mutacích se asi dobře baví, tak jako já. :D
-
- Nový uživatel
Jen pro doplnění. Tak jsem napsala seppovi. Ano TOMU seppovi. Podle něj je už označení TOV homo Begie nesmysl. Prý by se maximálně mohlo jednat o světlého Brown Velveta, nebo jak píše martej Begie Velveta. Našla jsem i odkaz: http://diskuze.cincila.com/viewtopic.ph ... ght=#72439
Takže milá parisse, nepiš a nevymýšlej hlouposti a spíše se zkus něco naučit, než mne začneš znovu urážet.
Takže milá parisse, nepiš a nevymýšlej hlouposti a spíše se zkus něco naučit, než mne začneš znovu urážet.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
Brown velvet homo beige existuje. Vznika skrizenim brown velvet + beige.
Takze o existencii tejto mutacie nieje pochyb ale ci ta tvoja je Brown velvet homo beige je dost tazke povedat z tychto obrazkov. Akej farby su rodicia? To by trochu vnieslo svetlo do problemu. Napriek svetlej farbe by mala Brown velvet homo beige mat velvetiu masku a tmavsie sfarbeny chrbat ako boky. Pripadne velvetie pruzky na zadnych nohach. Chcelo by to viac kvalitnych fotiek. :wink: :D
Takze o existencii tejto mutacie nieje pochyb ale ci ta tvoja je Brown velvet homo beige je dost tazke povedat z tychto obrazkov. Akej farby su rodicia? To by trochu vnieslo svetlo do problemu. Napriek svetlej farbe by mala Brown velvet homo beige mat velvetiu masku a tmavsie sfarbeny chrbat ako boky. Pripadne velvetie pruzky na zadnych nohach. Chcelo by to viac kvalitnych fotiek. :wink: :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Este ma napada homo brown ebony. Tie byvaju svetle ako homobeige alebo takmer biele.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem ráda,že se bavíš a to že jsem směšná a naivní mi tady fakt ještě nikdo neřekl.Má úctaSweetbee napsal:parisse napsal:Seppe,tys tu činčilu kupoval nebo viděl na živo,že tvrdíš že není homo beige?Větší troufalost jsem dlouho neviděla :roll: :roll: :roll:
Nevím, jak si přišla na seppa, ale mýlíš se. Ne každý kdo má jiný názor než ty musí být sepp :) Si vážně směšná a naivní a myslím, že některé holky ti to tu už řekly, ale ty si raději budeš vymýšlet, než by ses snažila o činčilách cokoliv naučit. Raději budeš napadat mě, že jsem někdo jiný. Jsi ubohá a směšná. Klidně si dál mysli a tvrď, že máš TOV homo begie. Kdo se vyzná v mutacích se asi dobře baví, tak jako já. :D
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lwici,dneska jsem se na Ladynku pořádně podívala a když se jí rozdělil kožíšek,takže:Konečky chlupů jsou tmavé a zbytek je krémový až bílý.Co teda mám doma? :shock: :shock: :shock: A to,že mají všechny beige činčily masku jsem do teď nevěděla :oops: :oops: ,díky za info :wink: :wink: :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak po nadlidském výkonu se mě a Barče podařily 3 fotky bříška
Snad nějak pomohou a nám se konečně podaří určit,co je Ladynka za mutaci (opět foceno bez blesku s oknem v zádech :wink: )
Snad nějak pomohou a nám se konečně podaří určit,co je Ladynka za mutaci (opět foceno bez blesku s oknem v zádech :wink: )
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
ta má ale kuliferdí bříško... Snad se dopátráte mutace... Držím pěsti
M.
M.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Marti,možná že tam má miminka,přijde mi,že se začala trošilinku kulatit :wink:tuta napsal:ta má ale kuliferdí bříško... Snad se dopátráte mutace... Držím pěsti
M.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Postřižín u Prahy
jsi myslím, že je to nomální hetero beige