podestýlka ASAN
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Špindlerův Mlýn, Bedřichov 36, 543 51
podestýlka ASAN
Pužíváte prosím podestýlku ASAN - ekologická, asi z buněčiny, pro hlodavce. Já jsem používala kukuřici a dřevěné polety, teď jsem objednala 14 kg toho ASANU - je to dobré? Kdo má zkušenost??
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hostinné,VČ kraj
Já ho používám.Činčilám i mě vyhovuje.Krásně saje,nesmrdí.Občas ho používají na hraní.Rozbalují jednotlivý roličky a tahaj se o to.
-
- Stříbrný uživatel
ASAN
Tak to jsem si taky tak představovala, děkuji, už jsem klidnější.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Já ho (zatím) činčilám nedávám, dávám dřevěné pelety. Ale mamka ho dává králíčkovi (dříve dávala též pelety) a nemůže si ho vynachválit. Je na něm super, že opravdu nepráší. Ty dřevěné pelety se počůráním rozpadnou a je to daleko vetší humáč, než ten Asan. Ale do jedné klece ho brzy začnu dávat, protože činči sice chodí do záchůdku, ale také chodí skoro po celém dně.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá dobře. A ten 14-ti litrový pytlík je zhruba pro jak velkou plochu na podestlání.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hostinné,VČ kraj
To nevím.Kupuju velký balení,tuším 40l,což vyjde levněji a kupuju ten pro hlodavce.Je v tom aloe.
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ten větší je 42 l a váží cca 10 kilo, což je úžasné, jiná podestýka v tomto objemu váží daleko víc. (Vyjma hoblin, ale ty při stejném objemu nevydrží tak dlouho.)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: HK
Taky Asan používáme, ze začátku kluci ho trochu pojídaly, ale časem si už ani nevzpomenou a je na to, na co byl pořízen.
Taky beru velké balení, ať se nemusí chodit často nakupovat. Záleží jakou plochu dáváš jako podestýlku, u nás dávám asi rozměrově
30-40x55x3-4cm pro 2 činči a měním 1x za týden a všichni spokojeni. Hádal bych, že to vydrží v tomto měřítku tak na 2 až 3 měsíce. Někdy jim dám hobliny, ať mají změnu.
Taky beru velké balení, ať se nemusí chodit často nakupovat. Záleží jakou plochu dáváš jako podestýlku, u nás dávám asi rozměrově
30-40x55x3-4cm pro 2 činči a měním 1x za týden a všichni spokojeni. Hádal bych, že to vydrží v tomto měřítku tak na 2 až 3 měsíce. Někdy jim dám hobliny, ať mají změnu.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asan sem měla,ale ted používám nějaké pelety ze sena a ty jsou mnohem lepší.Lépe sajou a dlouho vydrží.
-
- Stříbrný uživatel
ASAN
JJ, jsem spokojená, mám pocit, že není tak cítit. meček je celkem v pohodě, ale samička víc močí a je víc cítit. Jinak si s tím pohráli, ale už jsou v pohodě. Myslím si, že i na tlapky to je pěkně měkoučké. :wink:
-
- Zlatý uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už dávám Asana i činčilám a v pohodě. Miky ho nekoštoval vůbec a myslím, že ho i ocenil. Chip teda ze začátku vypadal, že si ho bude dávat ke sváče, ale přešlo ho to brzy, tak jsem jim ho v kleci nechala.
-
- Nový uživatel
Asan
Ahoj, Asan je výborná podestýlka. Její nevýhodou je jen cena. Také jsem ho nějakou dobu používala u myšek i u morčat a je opravdu fajn.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno-Královo pole
- Kontaktovat uživatele:
Re: podestýlka ASAN
Ahoj všichni, s Asanem mám zkušenosti už čtvrtý rok:je hodně savý,takže není cítit moč,je to vlastně lisovaná buničina,dávám ho i do domků = hřeje a zvlášť mimča jsou v měkkém pelíšku a jinak kolem klecí není takový nepořádek jako z hoblin,které měli činči do doby než ještě malý Alík-Alča z nich dostal zánět očního koutku a na radu vet.kliniky jsem přešla na Asan.Cena je samozřejmě větší oproti hoblinám,ale kupuji větší pytel a ten dlouho vydrží. :wink: