Poraďte
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Vsetín
Poraďte
Co myslíte,je vhodné přestěhovat maminu a 3týdenní mikrošky a 4měsíční holčinu,do nové velké klece.Nebo tam dát radší jen dva kluky?
Radši bych holky je jich víc,tak ať mají víc místa,ale co mimina - není to pro ně velká změna?Aby si neublížili :? v neznámém terénu :)
Radši bych holky je jich víc,tak ať mají víc místa,ale co mimina - není to pro ně velká změna?Aby si neublížili :? v neznámém terénu :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že ve 3 týdnech už jsou schopný nějakou tu změnu snést (zvlášť když je to k lepšímu... A maku jim přece nezměníš...
M.
M.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Hostouň u Prahy
Já bych se nové klece taky nebála. Mám zrovna doma měsíční činčilky a skáčou jak divý. Určitě to zvládnou. Můžeš je tam dát navečer a pozorovat je, kdyby se ti něco nezdálo, tak je můžeš přemístit do původní klece.
-
- Bronzový uživatel
Snad to zvládnou,dám jim tam pro jistotu zachrané utěrky :lol: .Zpátky je už pak dát nebudu moc ,protože do jejich skříno-klece pujdou kluci.A z klece kde ted jsou kluci budu brát věci,jako domeček a houpačku.Takže ta bude rozebraná.Je to domotané :lol: :lol: Kluky jsem měla v provizorních klecích než se udělalá klec ze skříně.
-
- Nový uživatel
- Místo/Bydliště: Úvaly
- Kontaktovat uživatele:
zvykne si?
dnes jsme činčilákovi postavili novou klec ze skříně. Vypadá podobně jako ostatní klece ze skříní, které jsem tu našla.
Jsou tam ruzně velké rohové poličky. Náš funny ale vyskočí jen na tu nejnižší a na ostaní už se bojí. Natahuje se, ale nevyskočí. Také je dost nemotorný, když ho dáme výš, spadne. Nevím jestli nejsou poličky moc daleko od sebe, ale myslím, že ne. Je mu 5 měsíců a není na to zvyklý.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli se ,,otrká" a bude skákat po celé skříni. Je opravdu velice prostorná a vysoká. :?: :?:
Jsou tam ruzně velké rohové poličky. Náš funny ale vyskočí jen na tu nejnižší a na ostaní už se bojí. Natahuje se, ale nevyskočí. Také je dost nemotorný, když ho dáme výš, spadne. Nevím jestli nejsou poličky moc daleko od sebe, ale myslím, že ne. Je mu 5 měsíců a není na to zvyklý.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli se ,,otrká" a bude skákat po celé skříni. Je opravdu velice prostorná a vysoká. :?: :?:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím,že pokud poličky od sebe nejsou dál než 50 cm,určitě se otrká a bude skákat všude.Holt to ještě nemá v pacinách :wink: :wink: :wink:
-
- Bronzový uživatel
určitě to zvládne,jen si musí zvyknout :lol: a přijít jak na to. :P chtělo by to fotku.
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nová klec
posílám slíbený obrázek klece. tak co myslíte ??? jsou ty poličky ok?? zvykne si ??? dekuji

-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Já si myslím že je to v pohodě, akorát tu úplně prostřední bych zvětšil a tím se mu taky zmenší vzdálenosti k těm krajním. Pak by to už měla být pohoda... :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec, Chodov u Karlových Varů
- Kontaktovat uživatele:
Taky myslím, že je v pohodě. Snad Tvoje činčilky nejsou sebevrazi, aby se vrhali z malých poliček rovnou dolů. A ta větev je tam daná šikovně 8)
-
- Bronzový uživatel
Moc pěkná,myslím že to zvládne,jen se to musí naučit :lol: ale tu prostřední bych taky udělala větší :P
-
- Nový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem vyděla Funnyho sedět zrovna na té nejmenší poličce. Dokonce jsem ho viděla i skákat, nedělá mu to problém. Ale myslím, že se z ní nedostane na tu poličku vlevo a tím pádem ani nahoru po žebříčku. Řekla bych, že mu tam vadí při skoku ta větev??
Naposledy upravil(a) m@rky dne Ne Srp 10, 2008 13:04, celkem upraveno 1 x.
-
- Bronzový uživatel
super,chtělo to jen čas,aby si zvyknul a ošahal si tu novou super klícku :lol: