ŠUPINKY NA UŠÍCH
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
ŠUPINKY NA UŠÍCH
Ahoj. Včera sme si přivezli domů novou činčilku. Důkladně sem ji prohlídla, než sem si ji vzala, ale nevšimla sem si šupinek na uších. Nevíte co t může být?Děkuju:-)
Ahoj Marti,to by určitě nemělo být nic vážného.Činčilky mívají drsnějsí ouška.Ale jestli se Ti to nezdá a připadá Ti to hodně,tak s ní raději zajdi k veterináři.Mohla by to být třeba plíseň.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To není drsný-srovnávala sem to s oběma našema činčilákama a fakt sou jakoby strupy :? Zkusím to v podvečer vyfotit až se probere
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A taky sem ji ňašla na jednom místě zcuckovatělou klec :cry: ...vypadá, jako kdyby vůbec neměla písek v kleci :(
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono ji to zmizelo-natřela sem ji to totiž měsíčkovou indulonou a je to pryč. Tak snad se ji spraví i ta srst
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Žďár nad Sázavou
- Kontaktovat uživatele:
Martina Tejnilová napsal:Tak ono ji to zmizelo-natřela sem ji to totiž měsíčkovou indulonou a je to pryč. Tak snad se ji spraví i ta srst
to je super. šikovná :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
De to vidět i tady na tý fotce, co mám v profilu...........podle mě ji paní chovala jen v kleci s pilinama,takže se něměla kde koupat a proto měla i tak šupinkovatý uši....dokonce dneska od našeho činčiláka odkoukala koupání v písku a tak se už i koupe 8) .....paní se o ni, podle mě, vůbec nestarala :cry:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
je to šikovná holka. já prostě nechápu ty lidi, co si pořídí zvíře o které se potom nestarají. mají si nejdřív zjistit, co to zvíře potřebuje a teprve potom si ho pořídit.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kdyby si to tam viděla-paní má 60 koček a k tomu osm činčil-myslim, že by potřebovali všichni co tam jsou zachránit
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martina Tejnilová napsal:kdyby si to tam viděla-paní má 60 koček a k tomu osm činčil-myslim, že by potřebovali všichni co tam jsou zachránit
tak to je hrozný. kočky a činčili si myslím, že není dost dobrá kombinace. :? to nemůžou mít ty činči ani pořádný výběh, ne? :cry:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
jejda
60 koček 8 činčil.... tak až takhle může skončit láska ke zvířatům....... vždyť tuhle kombinaci v takovým množství si člověk nepořídí ani na chov (králíkárny a voliery)......
nebo to zase vidím růžově a paní se živí prodejem činčil a koček?
M.
nebo to zase vidím růžově a paní se živí prodejem činčil a koček?
M.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že se tim živí...................ale činčilky opravdu žádnej výběh neměli a žili snima v jednom pokoji,takže neměli ani žádnej klid
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martina Tejnilová napsal:Já si myslím, že se tim živí...................ale činčilky opravdu žádnej výběh neměli a žili snima v jednom pokoji,takže neměli ani žádnej klid
to tam musí mít i strašný smrad. já byla u známích co mají jednu kočku a už tak to tam bylo cítit. :?
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hroznej smrad-ale kočky byly v pohodě-oni prostě tak smrděj,ale činčilám to určitě dobrotu nedělá-zaprvé je musej hrozně rušit a myslim si, že je ty kočky i chytaj přes klec,takže musej mít stres......paní má ještě nějaký naprodej. A o tom, že máňa děsivě smrděla a měla zanedbanou srt ani nemluvě, takže kdyby někdo chtěl dospělí činčilky, tak by se ještě nějaký zachránili
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
to moje stacy byla vystresovaná i z toho, že před klecí sedí pes, natož že by tam skákaly kočky.
a odkud je ta paní? já scháním černou samičku, měla tam nějakou?
a v tom smradu bych každopádně žít nemohla. :?
a odkud je ta paní? já scháním černou samičku, měla tam nějakou?
a v tom smradu bych každopádně žít nemohla. :?
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nemá.Už sem koukala, že tam má jen standardní. Taky scháním ebonku,ale ty prostě nejsou. Tak sem si od paní vzala velvetku a rozhodla sem se, že najdu někajakýho ebonka chlapečka a necham je spářit a necham si od ni samičku.
Tak to naši činčiláci se psů nebojej-náš činčilák si se psem (přes klec) hraje, ale Máňa k němu ještě důvěru nemá, ale myslim, že se z něj nestresuje. V pohodě žere dál,ale ke kraji klece nejde. Uvidíme, jestli bude v phodě. zatim to vypadá, že je to na dobrý cestě :wink:
Tak to naši činčiláci se psů nebojej-náš činčilák si se psem (přes klec) hraje, ale Máňa k němu ještě důvěru nemá, ale myslim, že se z něj nestresuje. V pohodě žere dál,ale ke kraji klece nejde. Uvidíme, jestli bude v phodě. zatim to vypadá, že je to na dobrý cestě :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mě by stačila black velvet, nemusí to být ebony.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zkus tý paní napsat-je to ta paní sivčáková, jak prodávala černou činčilku se standartem http://diskuze.cincila.com/viewtopic.php?t=1821 ........ale pokud by si nenašla,tak paní říkala, že je Máňa asi v tom se standartem, tak uvidime:-)) Ale pokud by se to povedlo tak by to mělo bejt na 50% standardi a 50% black velveti
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a odkud je ta paní? jestli bych to neměla moc daleko
a za jak dlouho bys měla ty mladý?
a za jak dlouho bys měla ty mladý?
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Paní je z Ledců u Mladý Boleslavy. Jestli paní nekecala, což teď asi nepoznám, tak by měla mít mláďátka tak za dva měsíce-paní přesně nevěděla jestli se jim to povedlo a nebo ne. Kdyžtak bude mít mladý s našim Ferďáskem-ten je taky standard.
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
hm, to už je ode mě dost daleko. :( nemůžu si dovolit jet víc jak 100 km pro činčilu. to už mám blíž toho pána z opočna, který chová velvety.
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No kdyby si vydržela do našich činčilátek,tak sem ti schopna ho dovíst do Chrudimě, Nebo klidně do Hlinska-jezdim do Nasavrk k prarodičům
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebo spíš do Trhový kamenice
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
tak to by bylo super. tam bych v pohodě dojela. :wink:
tak vyřiď činčilce ať se snaží, aby měla černou holčičku. :)
tak vyřiď činčilce ať se snaží, aby měla černou holčičku. :)
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dobře 8) Vyřídim :lol: :lol:
Vrátit se na “Nemoci a potíže”