NA UŠÍCH MÁ BÍLÉ MAPY...

Je vaše činčila nemocná? Hledáte správného veterináře?

Fórum je deaktivované. Toto je pouze archív. Dotazy pokládejte zde.

Káťa88

NA UŠÍCH MÁ BÍLÉ MAPY...

Příspěvekod Káťa88 » Po Črc 31, 2006 15:30

vrátila jsem se po 14 dnech z dovolený a když jsem od babičky přebírala činčilku tak jsme si všimla, že má na uších bílé mapy...lépe to popsat neumím...nevíte co by to mohlo být???
Potí se činčilky??

Disable adblock

Katka159

Příspěvekod Katka159 » Stř Srp 02, 2006 15:26

Ahoj,o mapkách na uších slyšim poprvé,ale já moc zkušeností nemám,takže ti asi neporádim.Ale nemohlo by to být třeba suchýma ušima?i když to je asi blbost,ale nevim

Káťa88

Příspěvekod Káťa88 » Stř Srp 02, 2006 15:29

Katka159 napsal:Ahoj,o mapkách na uších slyšim poprvé,ale já moc zkušeností nemám,takže ti asi neporádim.Ale nemohlo by to být třeba suchýma ušima?i když to je asi blbost,ale nevim

díky, že si aspoň zareagovala...a kdyby to byly suché uši??tak to mám mazat krémem??
já to taky nikdy předtím neviděla, proto se tu ptám, ale jak jsem si všimla moc lidí neodpovídá...škoda, že nevím důvod proč mi neporadí

Eva Darebná

Příspěvekod Eva Darebná » Stř Srp 02, 2006 15:32

Ahojky,snad by to nemělo být nic vážného.Naše Myšutka má také bílé mapy na oušcích.Ale jestli se ti to nelíbí,tak s ní raději dojdi k veterináři,tím nic neskazíš :wink: Mohla by to být třeba i plíseň.Pá.

Disable adblock

Terezka
MODERÁTOR
MODERÁTOR
Místo/Bydliště: Středočeský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Terezka » Stř Srp 02, 2006 15:46

Možná si přeci jenom až moc všímáte uší.
Je to dobře, že svého mazlíčka pozorujete, ale pozor na přílišné sledování, abyste z činčilky neudělil hypochondra. Jen si vemte, co se tu poslední dobou objevilo témat s ušima.
Na Ferdíkovi jsem toho viděla spousta, šupinky na uších, různé fleky, i uvnitř uší jsem viděla cosi zvláštního. Doktorka mu uši prohlížela a říkala, že jsou naprosto v pořádku, že je není ani třeba vytírat.

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Stř Srp 02, 2006 16:52

zkus mu ty uši namazat indulonou a když se to znova objeví po vstřebání krému, tak navštiv veta aon tě buď pošle dom a nebo ti na to něco dá :wink:

Katka159

Příspěvekod Katka159 » Čt Srp 03, 2006 8:25

já svýmu Pištovi mazala uši zrovna včera,ale moc se mu to nelíbilo a jakmile jsem ho pistila,vyválel se v podestýlce :D

martej
Vážený uživatel
Vážený uživatel
Místo/Bydliště: Liberecký kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod martej » Čt Srp 03, 2006 9:53

Tak Máňa to přežila uplně bez úhony a ja sem ji potom strčila nachvili do klece po papuškovi, která byla celá čistá,takže se neměla vyválet v čem :lol:

Katka159

Příspěvekod Katka159 » Čt Srp 03, 2006 15:35

no jo,my žádnýho papouška neměli :( Ale von už si to Pišta stejně neepamatuje...

Disable adblock

Vrátit se na “Nemoci a potíže”