Problém s pitím činčily
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem měla dva samečky pískomily a od nich třikrát po šesti mladejch. Po druhých šel Taťka na kastraci, ale ten potvorák to stihnul ještě potřetí.
-
- Nový uživatel
nojono.... když někdo neví co prodává....
-
- Stříbrný uživatel
No z toho čo som prečítala tak sama neviem čo mám robiť? :roll: Ja som im ešte zo začiatku dávala samozrejme, že normálnu vodu z kohútiku, ako neboli žiadne problémy, že by ju nepili. Potom som sa dočítala, že ju treba prevariť ...tak včul som začala prevárať vodu....no a zase som si nevšimla žiadnu zmenu.....a nakoniec som počula, že by sa mala dávať min. voda pre dojčatá....no tak som im začala dávať tú, a teraz ju pijú a zasa žiadna zmena :D . Ako všimla som si, že o niečo viac spotrebujú vody, než inokedy....tak neviem či to bude tým? Takže aký je teda váš konečný závar? Mám dávať vodu z kohútiku, či tú dojčenskú? :)
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Nefertiti napsal:Takže aký je teda váš konečný závar? Mám dávať vodu z kohútiku, či tú dojčenskú? :)
Staci nechat vodu odstat, alebo prevarit.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
My používáme převařenou vodu z kohoutku. Ale když pak je potřeba voda hned a není převařená, tak dostanou přímo z vodovodu a problémy nemaj.
-
- Stříbrný uživatel
Ďakujem moc za odpovede :D . Tak teda budú piť vodu z kohútiku, prevarím alebo nechám odstáť a pak ju budem podávať :wink: .
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
My taky vodu z kohoutku převaříme a necháme vychladnout.
Změna žádná,ale nepřevařená může obsahovat zárodky bacilů,můžou pak dostat průjem.
Změna žádná,ale nepřevařená může obsahovat zárodky bacilů,můžou pak dostat průjem.
-
- Stříbrný uživatel
minlub napsal:My taky vodu z kohoutku převaříme a necháme vychladnout.
ďakujem za odpoveď, a keď vravíte, že môže obsahovať aj tie zárodky bacilov....tak ju teda račej prevarím :wink:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: okr. Český Krumlov
- Kontaktovat uživatele:
Je to jistější. :D