pisek
pisek
ahoj
rad bych se zeptal jestli nechavate cincilkam pisek nebo ho davate pryc
diky za odpoved :D
rad bych se zeptal jestli nechavate cincilkam pisek nebo ho davate pryc
diky za odpoved :D
urcite nechej,jen obcas vyber bobky a tak 1tydne vymen...stejne vetsinu vytahaji ven :D
Ja ho mam v kleci porad,myslim si ze je to lepsi.Cinci maji radi koupani a aspon se muzou rochnit kdy se jim zachce.Akorat vyberu bobecky a je to.
ja jim ho davam do klece jenom na 30 minut a pak ho vyndavam protoze ho vzdicky roztrousi po cele kleci a pisek je vsude
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
já, co jsem koupila nové koupelny, tak jim ho tam dám jenom na večer. Když se začne šeřit a pak jim ho vyndám, když jdu spát. Vejde se do těch škopků hodně, takže je to pro ně fajn. Druhý den, než jim to dám do klece, tak písek jenom přesyju a je to. A jsou to snad první koupelny, do kterých mi nečůraji.
Dřív jsem měla jen kamenné misky, které byly mělké, potom jsem zkusila hranaté a vysoké akvárium a nakonec lahev od okurek, ale tenhle umělý škopek se mi osvědčil nejvíce. Ani to moc neokusují. A myslím, že se jim líbí i ta veselá barvička, kterou ten škopek má. :D
Dřív jsem měla jen kamenné misky, které byly mělké, potom jsem zkusila hranaté a vysoké akvárium a nakonec lahev od okurek, ale tenhle umělý škopek se mi osvědčil nejvíce. Ani to moc neokusují. A myslím, že se jim líbí i ta veselá barvička, kterou ten škopek má. :D
-
- Stříbrný uživatel
:lol: jo,jo barvičky,ty my máme nejradši :lol: :lol: :lol:
obzvláště když jsou do odstínu dřeva a když voní jako dřevo a když to je dřevo,tak jsme z toho tak vedle,že to musíme honem okousinkat :lol: :lol: :lol:
Jinak víme úplně přesně, co je co za odstín :wink: :lol:
obzvláště když jsou do odstínu dřeva a když voní jako dřevo a když to je dřevo,tak jsme z toho tak vedle,že to musíme honem okousinkat :lol: :lol: :lol:
Jinak víme úplně přesně, co je co za odstín :wink: :lol:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
- Kontaktovat uživatele:
camilla, prosím ťa, čo to je "škopek"? :oops:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
škopek je lavor, taková umělohmotná "nádoba", namáčí se v tom prádlo třeba. :D
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Košice
- Kontaktovat uživatele:
Aha, ďakujem Terezka za preklad :wink: Ale z toho sa dosť piesok vysypuje, nie?
Já dávám Woodymmu taky písek do škopku (na obrázku je předešlá malá koupelnička), sice toho trochu víc rozhází, ale zato tam má dost místa. K písku má přístup téměř každý den při běhaní po bytě.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Žatec (Ústecký kraj)
- Kontaktovat uživatele:
vilverin napsal:Aha, ďakujem Terezka za preklad :wink: Ale z toho sa dosť piesok vysypuje, nie?
nevysype...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Olomouc
vilverin napsal:Aha, ďakujem Terezka za preklad :wink: Ale z toho sa dosť piesok vysypuje, nie?
Souhlasim s Camillou, nevysype se to. Cinci se mohou rochnat jak chteji a pisek neubyva :lol: :lol: :lol:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Vysočina
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat, používáte někdo písek Sluis?? Jaké s ním máte zkušenosti?
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
Vlasticka napsal:Souhlasim s Camillou, nevysype se to. Cinci se mohou rochnat jak chteji a pisek neubyva :lol: :lol: :lol:
Tak to by se u mně vidělo 8)! Moje používají chvost jako naběračku a jak se otáčejí, tak to lítá všude. Dávám jim písek do klece a na nejnižší poličce je ho plno :twisted:.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
STYRO napsal:Vlasticka napsal:Souhlasim s Camillou, nevysype se to. Cinci se mohou rochnat jak chteji a pisek neubyva :lol: :lol: :lol:
Tak to by se u mně vidělo 8)! Moje používají chvost jako naběračku a jak se otáčejí, tak to lítá všude. Dávám jim písek do klece a na nejnižší poličce je ho plno :twisted:.
no u nas je to uplně stejny, nexistuje, že by jednou pisek nebyl mimo misku :D
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám pořád v kleci a na poličkách je to také rozházený. Mazlík ten písek ale vždycky počůrá nevíte proč? :?: Dělají vám to činči taky? :?:
-
- Zlatý uživatel
Čůrání do písku, to naši milují :roll:. Třeba to sledovat a hrudku vyhodit.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
To mě uklidnilo já myslela jestli třeba není nějak nemocný.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: olomouc
Domča napsal:Já to mám pořád v kleci a na poličkách je to také rozházený. Mazlík ten písek ale vždycky počůrá nevíte proč? :?: Dělají vám to činči taky? :?:
artur začal, když sem mu pisek dala do klece...tak je pisek venku a je klid
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
camilla napsal:já, co jsem koupila nové koupelny, tak jim ho tam dám jenom na večer. Když se začne šeřit a pak jim ho vyndám, když jdu spát. Vejde se do těch škopků hodně, takže je to pro ně fajn. Druhý den, než jim to dám do klece, tak písek jenom přesyju a je to. A jsou to snad první koupelny, do kterých mi nečůraji.
já jsem taky nejdříve měla plastovou koupelničku, kterou mi teda Denda ožral... :oops: tak jsem koupila kulatý akvárko, který prasklo, páč bylo špatný z výroby, tak jsem ho dala reklamovat, bohužel jsem si za něj musela vzít peníze, ale úplnou náhodou jsem v IKEA sehnala úžasnou skleněnou misku dost velkou i vysokou, takže teď kluci mají parádní koupelnu, akorát Denda mi do ní (co mám i malýho, tak zřejmě ze žárlivosti či vzteku) začal čůrkovat :evil: :( - jinak jim dávám písek taky jen na večer a přes den vydnavám. To by to dopadlo... :roll:
-
- Zlatý uživatel
Já ho dávám taky jenom na večer, stačí jim hodinka a pak ho totálně ignorujou. Když se vrátí z výběhu, tak si ještě dají krátkou sprchu a stačí.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Monika napsal:Chci se zeptat, používáte někdo písek Sluis?? Jaké s ním máte zkušenosti?
Já jsem ho použivala(mšla na zkoušku) a připadá mi hodně fajn. :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
Mišulka napsal:camilla napsal:já, co jsem koupila nové koupelny, tak jim ho tam dám jenom na večer. Když se začne šeřit a pak jim ho vyndám, když jdu spát. Vejde se do těch škopků hodně, takže je to pro ně fajn. Druhý den, než jim to dám do klece, tak písek jenom přesyju a je to. A jsou to snad první koupelny, do kterých mi nečůraji.
já jsem taky nejdříve měla plastovou koupelničku, kterou mi teda Denda ožral... :oops: tak jsem koupila kulatý akvárko, který prasklo, páč bylo špatný z výroby, tak jsem ho dala reklamovat, bohužel jsem si za něj musela vzít peníze, ale úplnou náhodou jsem v IKEA sehnala úžasnou skleněnou misku dost velkou i vysokou, takže teď kluci mají parádní koupelnu, akorát Denda mi do ní (co mám i malýho, tak zřejmě ze žárlivosti či vzteku) začal čůrkovat :evil: :( - jinak jim dávám písek taky jen na večer a přes den vydnavám. To by to dopadlo... :roll:
Tady je, dle me, ta nejvhodnejsi koupelna - zadny pisek na koberci :)

-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: západočeský kraj - Rokycany
- Kontaktovat uživatele:
jenže není vidět :shock: :roll:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Severní - Střední Čechy a okolí
Mišulka napsal:jenže není vidět :shock: :roll:
Co neni videt? :shock: