Směsky: ano či ne?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava
a zmesku premiešavam z granulami a vždy všetko spapaju !
ale nedavam do granuly vela zmesy!
ale nedavam do granuly vela zmesy!
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
STYRO napsal:tuta napsal:ahoj, nejsem zastánce zverimexových směsek jako krmiva (jsou to přeci jen pamlsky)...
O tom tady celý čas vykládám :roll: :lol: . Krmím granulemi a senem a směs slouží jako zdroj pamlsků (tedy mimo jiných) :wink: . Netvrdím že je to úplně správné, ale mohlo by to být akceptovatelné. Navíc si myslím že činče prospěje malá změna jídelníčku, tedy alespoň z věcí které jí neubližují.
ale já netvrdím, že tím krmíš.....
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
tuta napsal:STYRO napsal:tuta napsal:ahoj, nejsem zastánce zverimexových směsek jako krmiva (jsou to přeci jen pamlsky)...
O tom tady celý čas vykládám :roll: :lol: . Krmím granulemi a senem a směs slouží jako zdroj pamlsků (tedy mimo jiných) :wink: . Netvrdím že je to úplně správné, ale mohlo by to být akceptovatelné. Navíc si myslím že činče prospěje malá změna jídelníčku, tedy alespoň z věcí které jí neubližují.
ale já netvrdím, že tím krmíš.....
Vždyť to ani nepatřilo tobě, to bylo info pro ostatní, ty si mi jenom nahrála :lol: ...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
uff, tak to jsem ráda, jinak bych dostala dneska asi pěkný bim bam (a to mě vůbec nenapadlo, jinak bych asi nesvolila k setkání :lol: )...
Styro chtěla bych ti poděkovat, jsi báječná rychlá spojka =D>
Styro chtěla bych ti poděkovat, jsi báječná rychlá spojka =D>
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Trnava, SR
:oops: :oops: :oops:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lučenec
Ja davam zmesky..vyberem banany a hozienka a maju to...ae nie hocijake zle...len s cincila-obchod.cz
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Lázně Bělohrad nebo Mostek (TU)
- Kontaktovat uživatele:
Směsky nedávám. Čikitka byla zvyklá od chovatele na granulky, tak nechci měnit. I když se divím, pořád se na ně večer těší.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Jičín
Dáváte činčám ovesné vločky? V jakém množství? Moje činča je má taky moc ráda (když měla ten průjem, tak byly doporučovány vločky, tak jich pár dostala...) :wink:
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Rajec, SR
ahojte ja tiez nie som uplne za zmesku ale dokým som nevedela co im dávat davala som aj zmesku tento chat mi dost pomohol a kým som si neobjednala po nete granulky od pani Hrusecke tak som kupovala Vitapol zmes ale vsetky zbytocnosti som vyhadzovala a davala len granulky a sem tam sipku a hrozienko ostatok papalo nase morciatko mucko
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Krnov
- Kontaktovat uživatele:
Equiska napsal:Dáváte činčám ovesné vločky? V jakém množství? Moje činča je má taky moc ráda (když měla ten průjem, tak byly doporučovány vločky, tak jich pár dostala...) :wink:
vločky se dávaj třeba těhulkám nebo aby činčilky přibrala:)Ale ja se vším smírou :wink: ale pár jen tak myslím neuškodí :wink: