Copak to děláá?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Krnov
- Kontaktovat uživatele:
Copak to děláá?
Ahoj,prosím prosím moje samička ČIKI*26.5 2006)Se ted kouše u pochvy,jako by chtěla pomoct mimnku ven,je na bříšku celá mokrá,už tak 15! minut !je tlustá i krotší jak má být těhotná činčila ale nevím jestli je teda těhotná nebo co to potom dělá?Prosím rychle odpovězte!
Děkuji
Děkuji
Naposledy upravil(a) nikolka135 dne Čt Kvě 03, 2007 7:31, celkem upraveno 1 x.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
ahojky, jestli jí máš se samečkem, tak asi fakt rodí (i když možná už to víš sama ;).. Každopádně jestli to je tak, tak zabřezla poměrně dost mladá, takže bych ji těď asi nechala odpočinout a samečka od ní oddělila, aby hned nezabřezla znovu... Hodně štěstí!
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Se samečkem ji nemám chodím jen ke kamarádce která má samečka tam spolu vždycky si hrají ale nevšimli jsme si zátky nikde jsme ji nenašli no a to je mladá na to aby byla březí :shock: vždyt mnmá rok to je dost ne?nebo málo?a netrvá to nějak dlouho?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a ještě k tomu se na budce nějak tak divně kroutí a piští:(valí se na buzdce jak v písku-ten už jsem raději vyndala at se malé mimča kdyby se narodili nenadechnou...
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj- Ostrava, F-M
- Kontaktovat uživatele:
Jak to pokracuje??Neni mozne ze treba miminko uvizlo? nebo nema nejake potize? Moje samicka u porodu nepistela jen obcas kvikla...
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak jsme byli u veterináře-moc se v činčách nevyznal,prý ji dnes máme dát jen seno a že to vidí že dnes porodí-máme ji nechat zítra tam bude odborník tak kdyby se to zhoršilo tak máme jít za ním! :roll:
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Oslo NORSKO!!!!!!!!
- Kontaktovat uživatele:
nikolka135 napsal:Se samečkem ji nemám chodím jen ke kamarádce která má samečka tam spolu vždycky si hrají ale nevšimli jsme si zátky nikde jsme ji nenašli no a to je mladá na to aby byla březí :shock: vždyt mnmá rok to je dost ne?nebo málo?a netrvá to nějak dlouho?
Len malokedy clovek najde zatku. Ja mam 30 cincil a najdem ju len velmi zriedka.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No a kdyby měla dnes teda porodit-a měla by nějaké komplikace mohla bych ji nějako Nechci aby mi zamřela za 24 dní bude mít rok je ještě moc malinká:(DOufám že to přežije:(
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
nikolka135 napsal:No a kdyby měla dnes teda porodit-a měla by nějaké komplikace mohla bych ji nějako Nechci aby mi zamřela za 24 dní bude mít rok je ještě moc malinká:(DOufám že to přežije:(
Jo chlapi jsou darebáci... Vypadá to, že si hrají... Od té doby co bydlí pan Alexandr u Terezky se nenechali načapat, jen si hrají... ale já je stejně načapala hned druhý den co byli na prochajdě...Držím pěstičky ať nenastanou další komplikace
Ť.
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo moc Děkuji :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Hranice
- Kontaktovat uživatele:
taky drím palce :!: at to dobře dopadne
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a Jeeště jsem se chtěla zeptat ten veterinář to mu moc nerozuměl můžu ji nechat teda jen to seno av odu?? :shock:
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
nikolka135 napsal:a Jeeště jsem se chtěla zeptat ten veterinář to mu moc nerozuměl můžu ji nechat teda jen to seno av odu?? :shock:
Nech jí tam žrádlo, jaký žrala předtím...............taky ji hlídej, kdyby náhodou nastali komplikace.........třeba kdžy je mládě otočené, tak ho budeš muset vyndat ty! a nebo zajdi k jinýmu veterinářovi
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ale já ještě nejsem moc zkušená chovatelka a s takovým to porodem jsem vůbec nepočítala!Jak ji mám jako pomoct jak jí mám pomoct to mimčo jako vyndat?Prosím Vás byl by někdo tak hodný a dal mi Váš mobil?Mohl a bych večer nebo ráno-jak bude rodit zavolat a poradili by jste mi co dělat kdyby se něco děloo?? :cry: Já fakt vůbec netuším jak ji mám pomoc!
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nikolka135 napsal:No ale já ještě nejsem moc zkušená chovatelka a s takovým to porodem jsem vůbec nepočítala!Jak ji mám jako pomoct jak jí mám pomoct to mimčo jako vyndat?Prosím Vás byl by někdo tak hodný a dal mi Váš mobil?Mohl a bych veče zavolat a poradili by jste mi co dělat kdyby se něco děloo?? :cry: Já fakt vůbec netuším jak ji mám pomoc!
1. činčilky roděj ráno 2. odkud jsi?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem z Krnova-Moravskoslezský kraj-z tamy asi nikdo není vid? :wink:
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nikolka135 napsal:Jsem z Krnova-Moravskoslezský kraj-z tamy asi nikdo není vid? :wink:
NO já spíš kvůli vetovi....... činčilka ti spí na boku anebo ne?
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no Někdy si na to bříško lehne ale někdy spí normálně :? někdy se tak celá natáhne jak placka-natáhna nohy hlavičku si položí...
-
- Vážený uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mrkni na Soukromý zprávy
-
- Bronzový uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kolik ti ta myš váží? Každé míše v macině váži +- 40-50g(před porodem).A podle mě ráno přinděš kě kleci a budou tam mikrošci.
když tak si kup příručku od Maike Roder-Thiedeová je to tam celkem dobře popsany.
Držim palce.
když tak si kup příručku od Maike Roder-Thiedeová je to tam celkem dobře popsany.
Držim palce.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak to vypadá???? :?: :?: Držim palce ať vše dobře dopadne. :wink: :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Držim palce, a ať to dobře dopadne :wink:
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky tak mmoc děkuji za palečky,zatím to nevypadá nijak-váha:6.4vážila 440g a ted váží-580g to je docela málo ne? :wink:
Já taky pevně věřím,ale doufám že nebudou nějaké komplkce:(
Já taky pevně věřím,ale doufám že nebudou nějaké komplkce:(
-
- Stříbrný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
:roll: Tak všem oznamuji že mimnka se nenarodili-a tak musíme navštívit veterináře(Teda jestli se nenarodí ještě později) :(
-
- Zlatý uživatel
Niki - koukni na soukromku.
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”