PETE.cz napsal:šel jsem tam na podezření s přerostlýma zubama .. což se pár dní projevuje a taky že jo, jenže to je to menší .. má záňet dělohy, budou ji kastrovat ....
chudě malý tak to držíme palečky dvojnásob ať je to všechno v pohodě!
PETE.cz napsal:šel jsem tam na podezření s přerostlýma zubama .. což se pár dní projevuje a taky že jo, jenže to je to menší .. má záňet dělohy, budou ji kastrovat ....
PETE.cz napsal:no zatím jsem neměl čas prostudovat všechna témata ... ale zatím mám aspoň ten sonar a doufám, že to bude baštit .. ikdyž náznak lízání z té lžičky už byl.. bojím se, že bych na něj tou stříkačkou omylem vystříkl vše a on by se udávil ..... jde to celkem ztuha :-(
Evžének bude ve špitále asi týden.. pokud to dopadne dobře ......
Bohužel se tohle radostné téma změnilo v pro mě noční můru a částečně by mělo patřit do nemoci a potíže :-( :-( :-(
Tak jsem mu dal pěkně další dávku a díky bohu to baští, že mlaská na celej barák.. dávám mu to ze lžičky ....
PETE.cz napsal:Tak jsem mu dal pěkně další dávku a díky bohu to baští, že mlaská na celej barák.. dávám mu to ze lžičky ....
Radka.o napsal:PETE.cz napsal:Tak jsem mu dal pěkně další dávku a díky bohu to baští, že mlaská na celej barák.. dávám mu to ze lžičky ....
No aspoň že mrňous baští z té lžičky, u nás to muselo být stříkačkou ale chvíli mi trvalo než jsem se s tím naučila pracovat...Tak držíme palce!!!
PETE.cz napsal:Radka.o napsal:PETE.cz napsal:Tak jsem mu dal pěkně další dávku a díky bohu to baští, že mlaská na celej barák.. dávám mu to ze lžičky ....
No aspoň že mrňous baští z té lžičky, u nás to muselo být stříkačkou ale chvíli mi trvalo než jsem se s tím naučila pracovat...Tak držíme palce!!!
No sice nevím kolik toho sní, ale aspoň že tak ... dalo by se říct, že skoro celou lžičku ... dávám mu to teď každých 60-90 minut. S tou stříkačkou bych měl strach, že to víc zmáčknu a stříkne mu do pusinky víc než by mělo :-(
A co jsi mu dávala za baštu ?????
PETE.cz napsal:Evžének se už nevrátí ... umřel po operaci :cry:
PETE.cz napsal:má záňet dělohy, budou ji kastrovat ....
camilla napsal:jenže je to přes celou republiku Brno-Teplice, ale za tu záchranu by to stálo... :(
Vlasticka napsal:camilla napsal:jenže je to přes celou republiku Brno-Teplice, ale za tu záchranu by to stálo... :(
Urcite je lepsi jet pres celou republiku, nez nechat umrit to male a nechat te 13 lete holce male i s maminkou, stejne je nekam stehovat bude muset. Takhle by byly v dobrych rukach a jeste by vypomohly....
Vlasticka napsal:camilla napsal:jenže je to přes celou republiku Brno-Teplice, ale za tu záchranu by to stálo... :(
Urcite je lepsi jet pres celou republiku, nez nechat umrit to male a nechat te 13 lete holce male i s maminkou, stejne je nekam stehovat bude muset. Takhle by byly v dobrych rukach a jeste by vypomohly....
PETE.cz napsal:Vlasticka napsal:camilla napsal:jenže je to přes celou republiku Brno-Teplice, ale za tu záchranu by to stálo... :(
V dobrých rukách ? To myslíš jako mě ? Když mi takhle jedna po druhé umírají :cry: :cry: Sám nevím , jestli bych ještě vůbec chtěl další, když se jim u mě takhle daří :-( :-( :-( A navíc, já se od prcka nemohu hnout na víc jak dvě hodiny .... nemám auto ..... :-( :-(