Myška se svým kamarádem (já mu říkám Šmudlík, nevím jak ona). Tvrdili, že je to potkan, ale Myky mu hned první den roztřepila konec ocásku - asi aby vypadal jako správná činčilka :D
Zorka napsal:Moc hezká fotka. My jsme naší činčilce nedávno koupili stejného, ale kamarádi z nich asi moc nejsou, protože každé ráno ho najdeme na dně klece bříškem nahoru a ušmudlaného od písku :D . A ocásek má také upravený, společně se zoubkem a tlapičkami :) .
1victoria1 napsal:Tak to je úžasná fotka. :) Já dala svojí činči malého sloníka a během 5 minut mu roztřepila zase chobot :D
Ivy napsal:Tak tenhle problém se nám vyhnul, my dáváme misku rovnou na zem ;).
Donedávna měla krásnou hnědou keramickou misku... než se mi na ní podařilo upustit kámen :? (zlá panička, zlá!)
Pak měla chvíli provizorně takový bílý porcelánový talířek, ale bylo vidět, že se jí nelíbí, protože se k němu musela moc ohýbat. Taky se občas stávalo, že si do něj sedla :D
Naštěstí, tatínek na ní myslel a když viděl v železářství takovou tu malou betonovou šedou těžkou misku za pár korun, tak ji vzal. Já myslela, že s ní sama nehne a ono ne. Bez problémů ji stěhuje, i když jen po podlaze. ;)
helenka35 napsal:dávám seno na zem kluci si ze seníčku udělali stoličku :D