Hadi
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Bratislava, SR
- Kontaktovat uživatele:
Moze to by zaujimave mat hada. Ja som ho este ani nedrzala. Nikdy som nad tym neuvazovala,ze by si so ho kupila.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
já měla tu čest "pomazlit" se s Žandy Karličkou.. je to úžasný hádek a dotek na holé kůži je super zážitek.. :D
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Želetava, Bítovánky
- Kontaktovat uživatele:
No ja se taky mazlila s bratrankovym hroznyšem ale domu bych to nechtela :D jak rikam umrel by hlady :D
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Tak my máme nový přírůstek z říše plazů - krajta tygrovaná, poddruh tmavá. Jmenuje se Hubert:
Naposledy upravil(a) žanda dne Út Črv 02, 2009 20:23, celkem upraveno 1 x.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Pečky
- Kontaktovat uživatele:
Tedy jde zní respekt i z fotky,ale jinak je nádherná :P
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
je krásná :) strejda musel dát před pár lety tuhletu samou skoro osmimetrovou krajtu nějakýmu chovateli, trošku mu původně půlmetrovej prcek přerostl a vypadal jak anakonda z toho thrilleru :lol: ale je fakt pěkná ;)
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Lom (západní Čechy)
Já hady moc nemusím jelikož mě moc nepřitahujou svím plazivím pohybem ale každý podle svého :D
Mě satčí činčilka :x :x
Mě satčí činčilka :x :x
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Liberec
Já jsem si hladila hada před třemi roky u nás v Liberci na letišti. Myslím, že to byla krajta. Paní ji tam byla venčit. Byla fakt hrozně příjemná na dotek a dokonce ani naše tehdy tříletá dcera se jí nebála. Mám z toho prima fotky krajty v trávě :) Ale jinak bych ho domů taky nechtěla. Činčilky jsou lepší :)
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Peťulinka napsal:je krásná :) strejda musel dát před pár lety tuhletu samou skoro osmimetrovou krajtu nějakýmu chovateli, trošku mu původně půlmetrovej prcek přerostl a vypadal jak anakonda z toho thrilleru :lol: ale je fakt pěkná ;)
Dorůstaj se 8mi metrů = 100kg (dočetli sme se, že to jsou 3tí největší hadi), náš je o dost menší a kupovali jsme Huberta s vědomím že bude obr - on už je :D
MartinaK:
Taky budeme chodit venčit, ale nejdříce si musí zvyknout na nás jako na nové lidi co se o něj starají. Je to miláček. Jinak co se dětí týká, tak se v nějakých zemích (nepamatuju se kde přesně) používaj jako hlídači - taková Opérka. :P A zase jinde - myslim že v číně, je chovají na maso. :?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:
strejda taky venčil, opravdu krásnej pohled když bydleli v přízemí paneláku v ostravě, všude spousta lidí a on tam pravidelně každej den stál pod oknem a chytal hada z okna kde mu ho teta podávala aby ho mohli vyvenčit :lol: lidi nestačili zírat :shock:
-
- MODERÁTOR
- Kontaktovat uživatele:
Děkujeme za chválu. Je to můj miláček, nechá se pusinkovat na hlavičku. :D
Jen doplnim info o jeh velikosti. Má 335cm a 24 kg. :P
Jen doplnim info o jeh velikosti. Má 335cm a 24 kg. :P
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Pardubice
Krajta je opravdu nádherná, kdyby byla menší tak bych si ji hned domů pořídila, ale jelikož má přítel z hadů docela strach, tak mám už pouze jednu užovku červenou (mám ji cca 8 let a měří pouhcý 120 cm), tak to pro něj není takové zlo:)
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Středočeský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Krásný mazlíček :) mě fascinuje ta venčící fotka :lol: , to asi lidi museli dost koukat.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Nový Hrozenkov
- Kontaktovat uživatele:
Já mám hady ráda ale měla bych strach že mi ublíží.
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: BÍLINA
já chci taky hadíííííííííka :D ,ale syn z nich má fobii :evil: mě se líbí anakonda velka :x :*
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Bohumín
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam dve uzovky cervene a chci trochu rozsirit obzory na jiny druh hada. Jakou barevnou formu Morelie mate?