Mimina vs. písek
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno / Bratislava
Mimina vs. písek
Ahojte,
mám dotaz ohledně mláďat a koupání v písku. Mamina by tak 2-3 týdny po porodu do písku neměla, ale jak je to s prckama? Kdy vlastně začnou mít nějákou potřebu koupat se v písku? Nebo kdy se doporučuje dát jim písek?
Díky moc!!!
mám dotaz ohledně mláďat a koupání v písku. Mamina by tak 2-3 týdny po porodu do písku neměla, ale jak je to s prckama? Kdy vlastně začnou mít nějákou potřebu koupat se v písku? Nebo kdy se doporučuje dát jim písek?
Díky moc!!!
-
- Vážený uživatel
- Místo/Bydliště: Liberecký kraj
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, stačí když mamce vrátíš za 2 týdny písek a oni se pak začnou koupat sni..... oni to stejně nedbuou umět, musí je to mamča naučit ;-)
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno / Bratislava
:)
Martina Tejnilová napsal:Neboj, stačí když mamce vrátíš za 2 týdny písek a oni se pak začnou koupat sni..... oni to stejně nedbuou umět, musí je to mamča naučit ;-)
Oki, to zase bude komedie :) pamatuju, když jsem to viděla poprvé, jak se činčila koupe :lol:
Díky za odpověď :!:
-
- MODERÁTOR
- Místo/Bydliště: Turnov, Sušice
- Kontaktovat uživatele:
Mě se mrňata začínali koupat až tak na 6tém týdnu života. Dřív jsen je válet sudy v písku neviděla.
-
- Zlatý uživatel
- Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Jjj u nás taky... mamince dej písek za cca 14 dní. Mimča ji budou pozorovat a budou se po ni opičit. Opravdu koupat se začnou asi až za 1-1,5 měsíce :).
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
lwici napsal:Jjj u nás taky... mamince dej písek za cca 14 dní. Mimča ji budou pozorovat a budou se po ni opičit. Opravdu koupat se začnou asi až za 1-1,5 měsíce :).
a co když mám ani ne dvouměsíční mimčo z jedné farmy a to podle mě písek nevidělo ani z dálky. Když ho pustím ani si ho nevšimne a když ho dám přímo na písek neví co tam má dělat. Eliška se sice koupe ale Lumpík na ní ani nekouká . Jak se to pak naučí?
-
- Stříbrný uživatel
- Místo/Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Bibione napsal:lwici napsal:Jjj u nás taky... mamince dej písek za cca 14 dní. Mimča ji budou pozorovat a budou se po ni opičit. Opravdu koupat se začnou asi až za 1-1,5 měsíce :).
a co když mám ani ne dvouměsíční mimčo z jedné farmy a to podle mě písek nevidělo ani z dálky. Když ho pustím ani si ho nevšimne a když ho dám přímo na písek neví co tam má dělat. Eliška se sice koupe ale Lumpík na ní ani nekouká . Jak se to pak naučí?
Nauci se samo.Mela jsem dve cincilky z farmy a ani jdena to neumela.Bonca se to naucila sama, proste mu ten pisek nabizej.Asi zatim nema potrebu, az bude chtit, vykoupe se.
-
- Bronzový uživatel
- Místo/Bydliště: Praha 10
hani napsal:Bibione napsal:lwici napsal:Jjj u nás taky... mamince dej písek za cca 14 dní. Mimča ji budou pozorovat a budou se po ni opičit. Opravdu koupat se začnou asi až za 1-1,5 měsíce :).
Nauci se samo.Mela jsem dve cincilky z farmy a ani jdena to neumela.Bonca se to naucila sama, proste mu ten pisek nabizej.Asi zatim nema potrebu, az bude chtit, vykoupe se.
tak já ho v něm teda válet nebudu :lol: :lol: Zatím je pouštím společně Lumpíkovi budou 20.6. teď 2 měsíce a Elišce 30.6. už 3 . Tak pořád doufám že se to od ní Lumpík naučí a začne se brzy válet taky. Zatím se mi válí jen v utěrce ve které je zabalená namražená láhev :roll:
Vrátit se na “Březost a odchov mladých”